A Szűznek más megoldásokat kell keresnie, az Ikreknek valóra válik egy álma – heti horoszkóp 11.13.-11.19-ig

A csillagok most arra csábítanak, hogy többet ígérj, mint amennyit teljesíteni tudsz. Nem biztos, hogy érdemes bedőlni a csábításnak. Gondolkodj, mielőtt ígérsz!

Na de nézzük, mit hoz a hét az egyes csillagjegyeknek:

Kos: Mozgalmas napok várnak rád. Mélyen belemerülsz a feladataidba, nehezen tudod őket elengedni és pihenni. Előnyös lehet, ha priorizálsz, és olykor adsz magadnak egy kis szünetet. Hátrább lépve azt is jobban látod, milyen eredményeket értél el. A héten köss fontos új ismeretségeket. Ezek segítségével olyan információk birtokába juthatsz, amiket később nagyon jól tudsz majd hasznosítani.
A héten közel kerülsz a párodhoz, érdekes beszélgetéseket folytattok majd.
Ha egyedülálló vagy, ez a hét kiváló arra, hogy kialakítsd álmaid kapcsolatát, vagy találkozz valakivel, aki csodálatos. Ő lehet az igazi, szóval nyisd ki a szíved!

Heti üzenet: Ne rohanj annyira, hogy lemaradj az itt és mostról.

Bika: Jelenleg jól mennek a dolgaid, és élvezed a stabilitást. Vágysz arra, hogy felfedezd, mennyit bírsz, mire vagy képes, vágysz kiaknázni minden lehetőséget. Hirtelen döntések helyett azért inkább várj, mert jobb, ha tisztában vagy azzal, érzelmileg hova vezetnek a döntéseid, mielőtt meghozod őket. Van néhány régóta húzódó pénzügyed, aminek a héten pont kerülhet a végére.
Párkapcsolatodra most az erős érzelmek jellemzőek, kimondottan élvezitek egymás társaságát, amit őszintén ki is mutattok. Rég volt már ilyen kiváló az összhang köztetek.
Ha egyedülálló vagy, végre kialakulhat valami azzal a személlyel, akit már olyan régóta kerülgetsz.

Heti üzenet: Fordítsd az időt a saját javadra!

Ikrek: Ezen a héten fontos, hogy meghozz olyan döntéseket, amik komoly befolyással lesznek az életedre. Még egy álmod is valóra válhat, de ehhez kompromisszumokat kell kötnöd, még akkor is, ha ez elsőre nem feltétlenül tetszik. Ügyelj arra, hogy a motivációid és a szándékaid közöld azokkal, akik szintén érintettek, ellenkező esetben félreérthetnek téged, és ez mindenféle bonyodalmakhoz vezethet.
Párkapcsolatodban ideje a romantikának. Emlékeztesd magad arra, miért is választottad a párod, mit szeretsz benne. Fedezd fel őt újra, rázd fel a kapcsolatotok.
Ha egyedülálló vagy, mozdulj ki!

Heti üzenet: Bízz magadban!

Rák: Remek hét vár rád, bár kissé eluralkodik rajtad a kishitűség. Körülötted mindenki sürög-forog, új ötletekkel rukkol elő, te pedig csak állsz a pálya szélén, és nem bízol saját elképzeléseidben. Ne aggódj, hagyd, hogy a tervek kicsit leülepedjenek benned, eljön az ideje, hogy előrukkolj velük. Néha az sem rossz, ha csak kívülről figyeled a körülötted zajló eseményeket.
Otthon adj egy kis friss levegőt a kapcsolatodnak. A pozitív hatások spontánabbá és őszintébbé tesznek. Beszéljétek meg a fontos dolgokat a partnereddel, hogy megoldódjanak a mindennapi életet zavaró problémák.
Ha egyedülálló vagy, ez az időszak ideális egy futó kalandra.

Heti üzenet: Ha lépni kell, lépj, ne habozz!

Oroszlán: Mostanra már tudod, az életben lehetetlen minden részletet kezelni. Ahelyett, hogy folyton irányítani akarnád a dolgokat magad körül, néha egyszerűen csak élvezhetnéd. Gondold végre át, igazából mit szeretnél. Törekedj arra, hogy tanulj a múltadból, és alkalmazd a megtanult bölcsességet a jelenben. Hamarosan váratlan lehetőség adódhat számodra valamiben, amire régóta vágytál.
Óvatosnak kell lenned szerelmi életedben, hiszen a hét közepe feszültségeket, ingerültséget és veszekedésre való hajlamot hoz. 
Ha egyedülálló vagy, mozdulj ki a barátaiddal. Ki tudja, talán találkozol egy érdekes személlyel, aki felkelti a figyelmedet.

Heti üzenet: Tarts fontossági sorrendet!

Szűz: Ez a hét nem túl pozitív, de nem is lesz vészes. Szükségét érzed, hogy megtegyél dolgokat, ám néha bár megtehetsz valamit, nem biztos, hogy meg is kell tenned. Olykor jobb megállni, és új megoldásokat keresni. Vigyázz, semmiképp ne vezessenek a félelmeid, mert valószínűleg rossz irányba terelnek. Tudd, hogy mi felé haladsz, és mit szeretnél elérni, s ehhez használd fel kapcsolati tőkéd is.
Otthon kerüld a felesleges harcokat. Miért kötekedsz a kedveseddel? Haszna biztosan nincs, csak rossz légkört teremt, amiben nem lehet pihenni.
Ha egyedülálló vagy, keresd az ideális partnert. Ne hagyd, hogy bármi megállítson.

Heti üzenet: Keress új megoldásokat!

Mérleg: Ezen a héten heves érzéseket fogsz átélni, amik nem engedik, hogy tisztán gondolkodj. Természetesen adott a lehetőség, hogy mások szemszögéből láss. Próbálj meg nem sietni a döntésekkel, és általában ne csinálj semmit meggondolatlanul. Őrizd meg az önuralmadat. Ne menekülj a problémák elől, mert azok nem szűnnek meg csak attól, hogy nem veszel róluk tudomást. Ha vannak olyan dolgaid, amelyeket be kell fejezned, a legjobb, ha a hét elején megteszed.
Párkapcsolatodban ideje lenne néhány dolgot tisztáznod a pároddal, és megoldani a háttérben lappangó problémákat.
Ha társat keresel, hét végére kapcsold ki a gondokat és próbáld jól érezni magad!

Heti üzenet: Figyelj, tanulj, fejlődj!

Skorpió: Bármi is történik az életedben, te mindig igyekszel őszinte lenni – legalább önmagaddal, még akkor is, ha ez néha igen fájdalmas. Ezen a héten jelentős érzelmi és pszichológiai fejlődés küszöbén állsz, és ez igencsak leszívja az energiáidat, ennek ellenére magadhoz maradj hű. Ha kell lassíts, vállalj kevesebb feladatot. Másokkal most kevésbé tudsz együttműködni, ezért azokat a feladatokat, ahol több emberrel kell összedolgoznod, most inkább passzold.
Szerelmi életed nyugodt, otthon nem kell viharokra számítanod. Használd ki az időt a családi otthon átrendezésére, csinosítására.
Ha szingli vagy, most inkább a feltöltődésre koncentrálj.

Heti üzenet: Fontos, hogy szíved szükségleteit helyezd előtérbe!

Nyilas: Sok választással kell szembenézned a héten, a döntést pedig nagyon megnehezíti, hogy az ösztöneid mást súgnak, mint az eszed. A változás azonban elkerülhetetlen, készülj fel. Lassíts, mérlegelj gondosan. Mind a munkában, mind otthon észnél kell lenned. Tartsd meg a saját határaid! A türelem és a visszafogottság segítségedre lehet.
Párkapcsolatodban szánj sokkal több időt a párodra, és általában a szerelmi életedre. Amivel nem foglalkoznak, az nem tud fejlődni!
Ha társat keresel, most jó a pillanat, hogy kifejezd érdeklődésed annak, aki régóta tetszik.

Heti üzenet: Légy türelmes!

Bak: Ezen a héten a siker a küszöbödön kopogtat. Végre jó irányba változnak a dolgok! Ez optimistává tesz, ami segít abban, hogy meglásd a további lehetőségeket, és élj is velük. Ne engedd, hogy mások türelmetlensége vagy szorongása nyomást gyakoroljon rád, csak haladj a saját tempódban a kijelölt cél felé. Most biztosan nem marad el a jutalom!
Kapcsolatodban most egy nehezebb szakaszban vagytok a pároddal, de nincs olyan nehézség, amit egy mély, őszinte beszélgetéssel ne lehetne enyhíteni. Figyeljetek jobban egymásra.
Ha szingli vagy, keress magadban több önbizalmat, és indulj az éjszakába. A kommunikáció minden ismerkedés alapja, ne feledd!

Heti üzenet: Engedd meg magadnak az örömöt!

Vízöntő: Hajlamos vagy arra, hogy néha önmagadon kívül keresd a válaszokat és a megerősítést. Bár ez nem mindig rossz dolog, ez a hét nem alkalmas rá. Most inkább nézz magadba a válaszokért. Fontos, hogy bízz önmagadban! Érzelmeid a szokásosnál intenzívebbek lesznek, és ez kissé megnehezítheti a napjaidat. Változások várhatnak rád, ami azért is bosszant, mert te nehezen alkalmazkodsz, pedig ez most fontos a pénzügyeid szempontjából.
Szerelmi életed korántsem lesz nyugodt. Jobb lenne, ha biztosítanád szerelmedről a párod.
Ha szingli vagy, sok bajtól kíméled meg magad, ha számolsz háromig, mielőtt kimondasz valamit.

Heti üzenet: Alkalmazkodj akkor is, ha nincs hozzá kedved!

Halak: Nem vár rád könnyű hét, de próbáld az ingerlékenységed fékezni, mert csak mély sebeket okozol saját magadnak. Türelmesnek kell lenned, ne feledd, vannak még rendezett dolgaid, amiknél nem szabad a döntést elkapkodni. Szánj időt arra, hogy átgondold őket. Szedd össze magad, és tedd rendbe a körülötted kialakult káoszt.
Figyelj egy kicsit jobban oda a családodra.
Párkapcsolatodban légy őszinte, és mondd el a párodnak, mit érzel. A jót is, a rosszat is.
Ha szingli vagy, menj el a barátaiddal szórakozni, és bájold el az ellenkező nemet.

Heti üzenet: Türelem!