Csodaszép kastélyban forgatták Árpa Attila új krimi-realityjét, az Árulókat

November 20-án érkezik az RTL-re Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban krimi-reality: a bizalom, a félelem, a taktika, a mentális hadviselés és a totális megtévesztés kegyetlen játéka.

A formabontó krimi-reality idegtépő cselekményét az élet és a résztvevők közösen írják, és ahogy egy jó bűnügyi történetben, a nagy és végső igazság csak az utolsó oldalakon derül majd ki, írja az rtl.hu.

22 híresség egy Tudor-stílusú kastélyba tart, hogy részt vegyen egy idegtépő megmérettetésen: túl kell élniük egy “gyilkosságsorozatot”, hogy megnyerhessék az akár 20 millió forintos fődíjat. 

De vajon melyik kastély adott otthont a forgatásnak?

A beharangozóban egy pillanatra feltűnő meseszép Tudor-stílusú kastély a Fejér vármegyében, Nádasdladányban található Nádasdy-kastély.


38 év után kapta vissza régi pompáját a Székesfehérvár közelében, Nádasdladányban található Nádasdy-kastély. A 19. század második felében, Tudor-stílusban épült, igazi csemege szemnek és léleknek.

A park, a tó pihentető, megnyugtató környezetet kínál, a kastély felújított beltere pedig igazi időutazást tartogat. Az eredetihez hasonló enteriőrök és a modern, digitális technológia révén minden idelátogató betekintést nyerhet a kastély történetébe, mindennapjaiba.

Facebook/Nádasdladány, Nádasdy-kastély – hivatalos

Facebook/Nádasdladány, Nádasdy-kastély – hivatalos
Facebook/Nádasdladány, Nádasdy-kastély – hivatalos

Nézzétek csak a videót! Kiszúrjátok?

A Játékmester Árpa Attila lesz, a 22 játékos között pedig Nagy Zsolt színész, Szabados Ági műsorvezető, Henry Kettner digitális tartalomgyártó, Görög Zita modell, Törőcsik Dániel tetoválóművész, Krajnyák Luca online tartalomgyártó, Sváby András műsorvezető, Dobos Evelin színésznő, Szalay Bence színész, Nádai Anikó műsorvezető, Vásáry André énekművész, Horváth Éva modell, műsorvezető látható. A többi szereplő személyére később derül fény.

nyitókép: rtl.hu,  www.sajtoklub.tv
Fotókredit: RTL/Udvardi Attila

Még nincs hozzászólás

Írj hozzászólást

Az email címed nem jelenik meg.