Heti horoszkóp 10.16.-10.22-ig

Beköszöntött az igazi ősz. A hidegebb idő azonban nem kell, hogy bármiben is korlátozzon. A vállalkozó kedvűek ne féljenek belevágni, ha valami cél lebeg a szemük előtt. És, hogy kik ők?

Nézzük egyenként a csillagjegyeket:

Kos: Ha nem tudod, mi a jó neked, saját magad építed fel magad köré a korlátokat. Ezen a héten lehet, hogy el kell engedned az irányítást, hogy felfedezd, mi a legjobb számodra. Ez valószínűleg kényelmetlen, sőt ijesztő, de Albert Einstein szavaival élve: „a problémákat nem lehet ugyanazzal a gondolkodásmóddal megoldani, mint amelyik létrehozta őket.” Légy nyitott a változásra! Lehetséges, hogy némi konfliktusra számíthatsz. Vedd jelnek – életed ezen részével többet kell foglalkoznod!
Forrófejűséged bajba sodorhat a kapcsolatodban. Egy szenvedélyes vita során olyan dolgokat vághatsz a párodhoz, amit később nagyon megbánhatsz. Végy inkább egy mély levegőt és hallgass!
Ha egyedülálló vagy, lépj! Mégis mire vársz?

Heti üzenet: Az árnyék soha nem előtted van!

Bika: Már a hét elejétől észre fogod venni, hogy meg kell küzdened bizonyos nehézségekkel. Ez jelenthet bizonyos korlátokat, vagy azt, hogy más utat kell találnod a kitűzött célok eléréséhez. Még akkor is, ha kicsit ijesztő, öleld át az ismeretlent. A változás és növekedés gyakran veszteséggel jár, de hasznos. Ne állj ellen a kihívásnak, főleg, ha hosszú távon az neked is jó, de próbálj meg módot találni arra, hogy valami számodra is elfogadható módon történjen a változás.
Kommunikatívabbnak kell lenned a pároddal, hogy megértesd vele a problémáid és a kapcsolatotokkal kapcsolatos aggodalmaid. Beszéljétek át, mi a gond, azzal juttok a legtöbbre.
Ha egyedülálló vagy, itt az ideje, hogy határozott lépést tegyél a kiszemelted felé.

Heti üzenet: Légy megoldásorientált.

Ikrek: Ez a hét kissé feszült lesz érzelmileg. Előfordulhat, hogy úgy érzed majd, egy negatív múltbeli tapasztalat befolyásol, és megakadályozza, hogy ésszerűen gondolkodj. Ügyelj arra, hogy uralkodj az indulataidon, s közben figyelj arra, hogy a gyeplő a te kezedben maradjon. Ne félj egy kicsit nagyobbat álmodni, terjeszd ki a határaidat, és az emberi kapcsolataidat. Ne feledd, nem mindig tudod irányítani a körülményeidet, vagy azt, hogy mások mit fognak tenni. Csak annyit tehetsz, hogy önmagadat adod.
Szerelmi életedben tartsd nyitva a szemed, és foglalkozz komolyabban a pároddal és a mindkettőtöket érintő kérdésekkel. Rendezz valami különlegeset a párodnak, teremts meghitt, szép pillanatokat.
Ha egyedülálló vagy, hagyd hátra a bizonytalanságot, inkább menj, és keress egy számodra tökéletes partnert.

Heti üzenet: Megéri diplomatikusnak lenni.

Rák: Ezen a héten nagyon erős érzelmeket fogsz átélni. Minden felmerülő kihívásnak meg tudsz felelni, megvan benned hozzá minden erő, csak fogd össze egy kicsit a dolgokat és koncentrálj jobban. Ne kapkodj, ha kell lassíts, koncentrálj, hogy eredményesebb légy. Ügyelj arra is, hogy megfelelően oszd be az energiáid, és ha kell, egyes részfeladatokat adj át másnak. Nem kell beleszakadni semmibe, az okos ember ésszel él. Az egészségedre a héten figyelj oda jobban.
Párkapcsolatodban légy türelmesebb! A párod is ember, neki is lehetnek rossz pillanatai, nem kell ezeket rögtön az orra alá dörgölni.
Ha egyedülálló vagy, titokban egy olyan szerelemről álmodozol, amely valóban megéri a küzdelmet. Keresd meg!

Heti üzenet: Halld meg a belső hangod!

Oroszlán: Ezen a héten régóta esedékes változásokkal kell megküzdened. Végre leszámolsz a múlttal, és új kihívások, új lehetőségek felé fordulsz. Sok minden történik veled, fontos, hogy érzelmileg jelen maradj. Lehet, hogy el kell viselned azt a helyzetet, hogy fogalmad sincs, mit csinálsz, és mi következik, de ha idegesít is, tarts ki. A bizonytalanság számos legfontosabb életfolyamatunk döntő része. Szedd össze magad, koncentrálj, és ne félj, a javadra válnak a változások.
A párod neheztel rád. Törődj egy kicsit többet vele, mutasd ki, hogy fontos neked, akkor hamar megbékél.
Ha szingli vagy, mozdulj ki, utazz! Utazás közben találkozhatsz valakivel, aki érdekes lehet számodra.

Heti üzenet: Gondold át, milyen életet szeretnél, és mit kell tenned azért, hogy megszerezd.

Szűz: A héten azt tapasztalhatod, hogy kapcsolataid zűrzavarosak, és a legrosszabb, amit tehetsz, ha egódból vagy büszkeségedből válaszolsz mások érzelmeire vagy szükségleteire. A legjobb, ha mérsékelt és megfontolt módon közelítesz mindenhez, ami körülötted történik. Ha kell, tarts egy rövid szünetet, és közben vess számot az elmúlt időszakoddal. Bízz az intuíciódban!
Otthon a kapcsolatod sokkal több figyelmet igényel. Ne hanyagold el a párod, nem érdemli meg.
Ha még nem találtad meg a számodra tökéletes párt, ne aggódj; légy nyitott az új kalandokra. 

Heti üzenet: Türelem!

Mérleg: Ez a hét nagyon fontos lesz minden kapcsolatod szempontjából. Fontos döntéseket kell meghoznod. Néhány emberrel már egy ideje problémáid vannak, ezek a problémák pedig hamarosan súlyosabbá válnak, és azonnal kezelni kell őket. Ez egy rossz időszak arra, hogy hatalmi harcokba keveredj, vagy engedd, hogy a büszkeséged irányítson, Mérleg. A hét első napjaiban adódhatnak akadályok, amelyekkel meg kell küzdened, és ez azt is jelentheti, hogy irányt kell váltanod. Lehet, hogy nem tudod folytatni a remélt utat, ezért más utakat kell követned, hogy elérd a céljaid. Hagyd, hogy dolgozzon az idő, tájékozódj az új helyzetről, és ha kell dönts az új irány mellett.
A pároddal mozduljatok ki egy kicsit otthonról, és rázzátok fel a mindennapokat, mondjuk egy kirándulással.
Ha szingli vagy, bújj ki a csigaházadból, vár a szerelem!

Heti üzenet: Ha nem kérsz, nem is kapsz!

Skorpió: Ez a hét valószínűleg próbatétel lesz számodra, és nagyon fontos, hogy együttérző légy – magaddal szemben is. Ha úgy érzed, hogy bizonytalanság vagy a jövőtől való félelem nyomaszt, az emberi dolog. Csak ne légy kegyetlen magadhoz ezek miatt. Próbálj higgadt és kiegyensúlyozott maradni, vége lesz ennek a krízisnek is, és megerősödve tudsz tovább haladni. Ha azt akarod, hogy a vágyaidat sikerüljön megvalósítanod, diplomáciai módszereket kell alkalmaznod. Nem jutsz messzire, ha olyasmit próbálsz átvinni, ami másoknak nem tetszik. Válsághoz vezethet.
Otthon minden vágyad, hogy közelebb kerülj a párodhoz. Az ő jelenléte megnyugtat és feltölt.
Ha egyedülálló vagy, most belegabalyodhatsz valakibe.

Heti üzenet: Légy bátor, nyújtsd ki a kezed az után, amire vágysz.

Nyilas: Nagyon figyelj a zsigeri megérzéseidre, mert valószínűleg jó irányba terelnek a héten. Lehetőséged lesz arra, hogy erős, jövőtálló alapokra építs, ezt pedig csak magadnak köszönheted. Persze ahhoz, hogy ezt meg tudd tenni, jobban kell bíznod magadban. Bármilyen nehéznek is tűnik a jövő, nem válik károdra a változás. Az esélyek a te oldaladon állnak. Néhány, a munkáddal kapcsolatos kérdés okot ad arra, hogy átértékeld egy adott munkamódszerrel kapcsolatos felfogásod. Ezért kénytelen leszel néhány dolgot más módon csinálni, mint ahogy szoktál. Ez nem jelent problémát számodra, mivel általában jól tudsz alkalmazkodni.
Szerelmi életedben ezen a héten jobb, ha átgondolod, mit szeretnél, és mit keresel, majd ezt elmondanád kedvesednek.
Ha egyedülálló vagy, ez az időszak remek egy laza szerelmi kapcsolat megéléséhez.

Heti üzenet: Ha kell, változtass!

Bak: Ellenállással kerülsz szembe álláspontoddal és véleményeddel kapcsolatban, különösen a hét elején. Lehet, hogy érdemes figyelembe venned azokat a tényeket, amiket mások mondanak neked. A hét vége felé a hangulatod jelentősen javulni fog, különösen akkor, ha észreveszed, hogy a dolgok végül úgy alakultak, ahogyan akartad. Ha fáradtnak érzed magad, próbálj meg pihenni, mert különben teljesen kimerülsz. Ez azon időszakok egyike, amikor a leggyorsabb előrelépés az, ha tiszteletben tartod a pillanatnyi szükségleteidet, és nem erőlteted, ami nem megy. Légy türelmes, és minden sikerülni fog.
Neked és partnerednek nagyon eltérő elképzeléseitek vannak az otthonról és a családról, ezért ez nem a legjobb hét a romantikára. Inkább közelítsétek egymáshoz az álláspontjaitokat.
Ha egyedülálló vagy, most találkozhatsz valakivel, aki megdobogtatja a szíved.

Heti üzenet: Légy hű önmagadhoz!

Vízöntő: Ezen a héten magasra fogsz célozni, és eléred a lehetetlent. Azzal a lendülettel és dinamizmussal, ami hajt, úgy tűnik, sok mindent el tudsz érni. Persze nem lehet mindent egyszerre, úgyhogy priorizálj. Ne rohanj, mert azzal csak túlhajtod magad, ami pedig egyértelműen kiégéshez vezet. Változtass az életeden, de csak lassan. A hét elején pénzügyi kihívásokkal kell megküzdened. Ha ez megoldódott, jobban tudsz a munkára koncentrálni.
Párod igényli a figyelmedet. A kommunikáció köztetek most könnyen megy, mert megvannak a szavaid, hogy elmondd, mit érzel valójában. 
Ha egyedülálló vagy, ne zárkózz be a négy fal közé!

Heti üzenet: A versenyt mindig a kitartó nyeri!

Halak: Eljött az ideje, hogy a dolgok mozgásba lendüljenek. A közelmúltban tett próbálkozásaid végre sikerrel járnak, és most megtalálhatod a módját, hogy valóra váltsad az álmaid. Ha nem is gyorsan, de mindenképp biztosan. Összpontosítsd a figyelmed a legfontosabb dolgokra, kérdésekre és kapcsolatokra. Ez megőrzi az egyensúlyod, és megvédi az értékes energiáid.
Semmi nem fontosabb a számodra a héten szeretteidnél. Mivel csak ritkán mutatod ki érzéseid, a heti kötődésed párod is értékelni fogja.
Ha egyedülálló vagy, most ne a flörtökkel, inkább a családoddal foglalkozz!

Heti üzenet: Kényeztesd magad!