Nem tudtam a szívemnek parancsolni

Mennem kell. Máshol már várnak. Csak néhány holmimért ugrottam be, és hogy megnézzem, hogy vagy. Ne kezdjük ezt elölről! A múltkor már úgy tűnt, tényleg érted:

Nincs veled semmi baj. Csak én nem tudtam, és nem is akartam a szívemnek parancsolni. Ilyen a szerelem, ilyen az élet. 

Nem untam rád, nem jobb az a nő, csak más, mint te. Igen, akkor is, ha külsőleg van néhány apró hasonlóság köztetek. Nem, neki nincs gyermeke, nem volt még férjnél és csak véletlen, hogy pont a rivális reklámcégnek dolgozik. 

Nem, nem űz abból sportot, hogy mások kapcsolatait tönkretegye. 

Az ég szerelmére csak pár évvel fiatalabb nálam! Nem, nyugodj meg, nem nézik a lányomnak. Igen, szerintem másfél évtized nem olyan nagy korkülönbség. Ne sírj, még te is viszonylag fiatal vagy. Jól tartod magad! 

Ha nem keseregsz sokáig, találhatsz még párt magadnak. Tudom, hogy nem ágygimnasztikára kell neked valaki, hanem lelki társnak. Na gyere, kísérj ki, most már igazán mennem kell. Így is tovább maradtam, mint eredetileg akartam.

Ó ez az illat, ez annyira te vagy! Ez volt az első randevúnkon is rajtad, igaz? Kettesben a Tisza parton azon az elhagyott stégen… Milyen fiatalok voltunk! Mennyi álmunk volt! Emlékszel?

Nem, nem akarok búcsúszexet, csak úrrá lett rajtam a nosztalgia, ezért csókoltalak meg. Egy ilyen apróság miatt igazán nincs miért haragudnod. Megyek már, ne aggódj, nem fogok később más ürüggyel visszajönni. 

Várj, az úszónadrágom elraktam? Hogy minek az télen? Ó, hát Kitti meg én a Maldív szigetekre megyünk két hétre. Ne, ne kezdd, hogy veled bezzeg sehol nem voltunk. Ez már a múlt. Engedd el. Jobb lesz neked úgy!

Tudod mit, a maradék cuccomért inkább küldök valakit, add oda neki kérlek. ….

nyitókép: Image by fxquadro on Freepik

EZ IS ÉRDEKELHET:

Még nincs hozzászólás

Írj hozzászólást

Az email címed nem jelenik meg.