Heti horoszkóp 10.09.-10.15-ig

Új célokkal kezdheti a hetet, és sok mindent megváltoztathat a mindennapjaiban – aki ezt akarja. De vajon ki az, aki él a felkínálkozó lehetőségekkel?

Te is szeretnéd tudni, mit mondanak a csillagok az életedről? Lássuk:

Kos: Nem számíthatsz könnyű hétre, kedves Kos. Iszonyú nyomást fogsz érezni, a mindennapok tele lesznek stresszel, és a legnagyobb baj az, hogy ezek legtöbbjét te magad generálod. Állandóan azzal leszel elfoglalva, ki mit mond, ki mit gondol, másokkal mi van, másoknak miért jobb, ezzel pedig csak felesleges idegeskedést generálsz. Teljesen felesleges fikciókat gyártanod. Ha túlterheltnek vagy kiégettnek érzed magad, engedd meg magadnak azt a szükséges pihenőt, ami feltölti a tartalékokat. Ahol úgy érzed szükséges, harcolj az igazadért, így végre megkaphatod azt a figyelmet, például a munkahelyeden, ami régóta kijárna.
Otthon nagyon vágysz a párod figyelmére, ő az egyetlen, aki meg tud nyugtatni. 
Ha egyedülálló vagy, a héten minden tökéletes ahhoz, hogy valakivel megejts egy első randevút.

Heti üzenet: Ne engedj a nyomásnak!

Bika: Ezen a héten foglalkozz egy kicsit többet magaddal. Gondosan mérlegeld a céljaid. Hamarosan a változások időszakába lépsz, amik elősegítik a fejlődésedet. Mit teszel, hogy ez megtörténjen? És hogyan törődsz magaddal az élet csúcsain és mélypontjain? Ha ismered önmagad és tisztában vagy a céljaiddal, koncentráltan tudod a jövőben népszerűsíteni azokat. Mind a munkahelyen, mind otthon legyél jobban jelen. Mindenki hálás lesz érte.
Szerelmi életedben ez a hét különösen alkalmas arra, hogy a kapcsolatodba fektess. Szentelj egy kis plusz figyelmet a párodnak, nem bánod meg.
Ha egyedülálló vagy, a héten olyan ismeretséget köthetsz, amiből idővel sokkal több lesz, mint gondoltad.

Heti üzenet: A szerelem olyan ajándék, amit ha másoknak adsz, téged is táplál.

Ikrek: Ez a hét fontos lesz a jövőd szempontjából, de fontos döntésekkel jobb, ha vársz. Nézz szembe azzal, hol tartasz, mit végeztél eddig, engedd el azokat a dolgokat, amik visszahúznak. Lehet, hogy olyan identitásokhoz ragaszkodsz, amelyek már nem szolgálnak téged, vagy egyszerűen már nem illenek hozzád. A félelem érzése az élet normális része. Árt neked, ha megengeded magadnak, hogy a fájdalmas élményektől, a küzdelemtől és a kudarctól való félelmed eluralkodjon rajtad.
Otthon minden követ megmozgatsz, hogy nyugalomban teljenek a napok. A minőségi idő a családoddal számodra most mindennél fontosabb.
Ha egyedülálló vagy, talán itt az ideje, hogy szembenézz a valósággal – nem lehet, hogy egy barátod már régóta fontosabb számodra, mint egy barát?

Heti üzenet: Kövesd a megérzéseidet.

Rák: Ezen a héten hajlamos leszel a szomorúságra. Valahogy nem találod a helyed. Legjobb lenne, ha kicsit elengednéd az irányítást, és hagynád, hogy nélküled sodródjanak az események. Közben lenne időd megtalálni magad, a motivációd, a céljaid. Hallgass az ösztöneidre, s hamarosan azt fogod látni, hogy karriered fellendül, és te is újra fókuszáltabb leszel. Semmiképpen ne cselekedj hirtelen felindulásból. Légy elég erős ahhoz, hogy megszabadulj a lelassító görcsöktől.
Kapcsolatod nyugodt időszakon megy keresztül, a hétvégétek különösen jónak ígérkezik. Ha az időjárás kegyes lesz hozzátok, mozduljatok ki, kiránduljatok.
Ha egyedülálló vagy, nagy a valószínűsége egy titkos, intenzív kapcsolatnak, akár egy viszonynak is.

Heti üzenet: Jobb, ha most csak sodródsz!

Oroszlán: Jelentős átalakuláson mész keresztül ezen a héten, és ez valószínűleg még szembetűnőbb lesz számodra, ha hajlandó vagy szeretni magad. Itt az alkalom, hogy megfigyeld, hol tartasz az életedben, mi az, ami működik, és mi az, amit el kell engedned. Ne engedd, hogy a csüggedtség vagy a félelem meggátoljon abban, hogy az életedben rejlő bőséget kihasználd. Egy új korszak kezdődik minden kapcsolatodban. Ha problémákkal szembesülsz, ne feledd, a probléma nem kudarc. A probléma csak egy nehézség, amit meg kell oldani, nem több.
A szerelmi életed kellemes, simogató. Szereted, ahogy a párod látja az életet, szereted, ahogy gondolkodik, és a héten nem felejted el ezt többször el is mondani neki.
Ha egyedülálló vagy, használd ki a hétvégét, és flörtölj. Most igazán beleférhet egy vad, egyéjszakás kaland is.

Heti üzenet: Szánj időt magadra.

Szűz: Ezen a héten eléggé kiégettnek vagy érzelmileg elakadtnak érzed magad, mintha a melaszban mozognál, és ez nem kellemes. Tegyél meg mindent annak érdekében, hogy jobb állapotban legyél, azokra az apró dolgokra összpontosíts, amik sikert hozhatnak, és pozitív irányba billenthetik az érzelmeidet. Előre úgy haladsz, ha először befelé fordulsz, és a saját lelked ápolod. Csak ezután jön a terv megvalósításának ideje. Legjobb, ha az emberi kapcsolataidat is ápolod. Azokra összpontosíts, amiket elhanyagoltál.
Szerelmi életedben fontos lenne, hogy jobban koncentráljatok egymásra, nehogy a mindennapok bedarálják a kapcsolatotokat. Beszéljetek többet, töltsetek együtt minőségi időt.
Ha egyedülálló vagy, ne aggódj. Mosolyod sok szívet megdobogtat.

Heti üzenet: Kerüld a félreértéseket.

Mérleg: Egy fontos ciklus végéhez közeledve szoronghatsz, vagy bizonytalan lehetsz abban, hogyan legyen tovább. Nem kell, hogy mindennek sikerüljön ezen a héten, Mérleg. Ehelyett gondolkozz fejezetekben, miközben lefekteted az alapokat, lépésről lépésre. Ajándékozd meg magad türelemmel, és próbálj meg egy kis szeretetet adni magadnak, miközben érzelmileg fejlődsz. Integráld ezeket a változásokat kapcsolataidba és életedbe. A függőben lévő és régóta halogatott feladatokat vedd elő, ideje lenne nem halogatni tovább őket.
Párkapcsolatod a héten tele lesz szenvedéllyel. Itt az ideje, hogy közelebb kerülj jobbik feledhez, együtt képesek lesztek leküzdeni minden akadályt.
Ha egyedülálló vagy, most több potenciális jelölt is megfordul körülötted – a választás a tiéd.

Heti üzenet: Légy türelmes!

Skorpió: Ezen a héten néhány komoly probléma késztet gondolkodásra. Ne stresszelj, ne idegeskedj, az nem visz előre, inkább próbálj nyugodtan megoldásokat keresni. Ha kell, beszéld meg a lehetséges megoldásokat másokkal is, de a végső döntést te hozd meg. Figyelj az egódra, tartsd kordában. Nem használ, ha túlságosan előtérbe kerül. Pozíciód némileg ingadozik, ezért tanácsos egy ideig megtartani a véleményed magadnak.
Figyelj oda az egészségedre. A sok stressz és az időjárás változása is közre játszhat abban, hogy elkapj egy csúnya vírust, ami kivonhat a forgalomból.
A szerelmi életedben minden remek. Nagyon egymásra vagytok kattanva a pároddal, és ezt most mindketten élvezitek.
Ha egyedülálló vagy, az esélyeid javulnak a héten. Persze ahhoz ki kell lépned a négy fal közül.

Heti üzenet: Tartsd magadban a gondolataidat.

Nyilas: Ezen a héten meg kell hoznod néhány döntést a saját igazságérzeted alapján. Legyenek ezek olyan változtatások, amik az ismeretlenbe katapultálnak. Fontos, hogy hasznosítsd a múltad bölcsességét, miközben arra törekszel, hogy elképzeld vagy újragondold a jövődet. Tudd, nem kell bizonyítanod senkinek. Legfeljebb önmagadnak. Tágítsd a látóköröd, lépj ki egy kicsit a megszokott keretek közül, meglátod, a lehetőséged is több lesz.
Előfordulhat, hogy nézeteltérés van közted és partnered között. Valószínűleg egy súlyos félreértésnek köszönhető, amely gyorsan elhárítható az útból, ha azonnal foglalkozol vele.
Ha egyedülálló vagy, menj, szórakozz, és ha valaki hozzád lépne, ne nézz morcosan rá.

Heti üzenet: Rendezd gyorsan a konfliktusokat!

Bak: A héten semmi a világon nem fog tudni felidegesíteni, elsöprő energikusság lesz jellemző rád. Sikeresen elvégzel minden utadba kerülő feladatot, legyőzöl minden akadályt. Nem lehet megállítani, és te szörnyen élvezed is ezt a tank üzemmódot, mert hihetetlen elégedettséggel tölt el a haladás. Elégedett is lehetsz, szinte varázsolsz, olyan dolgokat is megoldasz, amit nem is gondoltál, hogy képes vagy rá.
Szerelmi életed vita és bonyodalommentes. Mindkettőtök szívesen kilépne a komfortzónából, ezért a héten belevágtok valamibe, ami más, mint az átlag hétköznapok.
Ha egyedülálló vagy, most nagy eséllyel találkozol valakivel, aki megdobogtatja a szíved.

Heti üzenet: Ne félj hinni magadban!

Vízöntő: Fontos, hogy ezen a héten minden tőled telhetőt megtegyél azért, hogy visszanyerd a talajt a lábad alá. Az egyetlen dolog, amit igazán irányíthatsz, az a jelen pillanat, ezért tegyél meg mindent, hogy a jelenben maradj, még akkor is, ha úgy érzed, hogy a múlt és a jövő húz kétfelé. A folyamatban lévő ügyeidet halaszd kicsit el, most rengeteg a zavaró, hátráltató tényező. Ez nem fog változni a közeljövőben, ezért megpróbálhatod más dolgokra fordítani az idődet, amelyek nem igényelnek tőled annyit. 
Párkapcsolatodban törekedj az egyensúlyra. Hallgasd meg a párod igényeit, és te is mondd el a saját igényeidet. Gondoskodj róla, hogy párod meg is hallja, amit nehezményezel, és te is jól figyelj rá. A koncentrált kommunikáció csodákra lehet képes.
Ha egyedülálló vagy, készülj fel az új dolgokra. 

Heti üzenet: Összpontosíts az erőforrásaidra!

Halak: Túlságosan erőltetted magad, és emiatt úgy érzed, elakadtál és kiégtél. Ne engedd, hogy a hibáktól vagy fájdalmas élményektől való félelmed bármiben is akadályozzon, haladj tovább a magad által kijelölt utadon. Lehet, hogy állást kell foglalnod vagy harcolnod kell valamiért, amiben hiszel. Bármilyen megfélemlítő is legyen ez, teret fog teremteni az életedben valami újnak. Még akkor is, ha ijesztő, ugorj.
Otthon minden remek. Nagyon egymásra vagytok kattanva a pároddal, és ezt most mindketten élvezitek.
Ha szingli vagy, tisztábbak lesznek a kapcsolataid, és meg fogod érteni, melyik ember a megfelelő számodra, és melyik ismerősödtől érdemes elköszönni.

Heti üzenet: Jól gondold át, mire szeretnél összpontosítani a jövőben.

Ha tetszett a cikk, támogatásoddal kifejezheted tetszésed, és segítheted munkánkat.
KATTINTS IDE!
Köszönjük!