Hogyan öltözz melegebb időben is elegánsan?

A nyár nem csak a forró napokról szól, hanem az elegáns és stílusos megjelenésről is. Azonban a meleg miatt nem feltétlenül szükséges, hogy az elegáns öltözködés háttérbe szoruljon. Nagyon sok lehetőség áll előttünk, ha magabiztosan és elegánsan szeretnénk öltözködni. Cikkünkben megmutatjuk, hogy milyen az elegáns és egyben magabiztos stílus, ha az öltözködésünkről van szó.

Alább szponzorált cikket olvashattok.

Milyen nadrágot válasszunk?

Válasszunk kényelmes és stílusos szövetnadrágot. A könnyed, légáteresztő anyagokból készült nadrágok a melegebb napokon is kellemes viseletet biztosítanak. Az egyedi és letisztult dizájn lehetővé teszi, hogy különféle összeállításokat hozzunk létre.

Milyen legyen a szabása és a színe?

szövetnadrág kollekciók mindegyikénél lehetőségünk nyílik többféle minta és szín közül választani. A klasszikus szabású nadrágok mellett megtalálhatjuk a laza slim fazonokat is. A széles színválaszték lehetővé teszi azt, hogy egy teljesen egyedi ruhatárat állítsunk össze akkor is, ha egy üzleti megbeszélésre készülünk. Egy kék, szürke vagy fekete nadrággal biztosan jó döntést hozunk. Nyáron, nyárvégi napokon azonban bánjunk óvatosan a fekete színnel, azt inkább már az esti órákban viseljük.

Mi a helyzet az ingek terén?

Nyári ingválasztásnál szintén a szellős és lenge anyagokat preferáljuk. Törekedjünk a laza szabásra is, hiszen a szűkebb ingek nem biztosítanak megfelelő szellőzést és könnyen beleizzadhatunk. Válasszunk fehér, kék vagy esetleg lila árnyalatot, amelyek idén is nagyon divatosak.

Ha az inget és a nadrágot már kiválasztottuk, akkor válogassunk divatos kiegészítőket. Férfiak és nők is egyaránt választhatnak az öltözettel harmonizáló karórát, esetleg a hölgyek egyéb ékszerekkel is feldobhatják öltözetüket. Fókuszáljunk a részletekre és ne feledkezzünk meg a lábbeliről sem. Igyekezzünk minél kényelmesebb és jól szellőző darabot beszerezni, amely feldobja összeállításunkat.

Vásárláskor törekedjünk arra, hogy jól kombinálható darabokat válogassunk össze, amelyek segítségével bármilyen üzleti alkalommal divatosan jelenhetünk meg. Hozzuk létre saját stílusunkat akkor is, ha a legforróbb nyárról van is szó. Mivel az elegancia időtlen és szezontól teljesen független, így biztosan megtaláljuk a számunkra is tetsző és szimpatikus darabokat az üzletek polcain. Ha nincsen elegendő időnk személyesen is áttekinteni az üzletek kínálatát, akkor dönthetünk az online vásárlás mellett is.

Főkép: Photo by The Lazy Artist Gallery

Még nincs hozzászólás

Írj hozzászólást

Az email címed nem jelenik meg.