Öt szörnyű randitanács nőknek

Mindenki mindenben szakértő. Ezt az élet minden területén tapasztalhatjuk. Ömlik ránk a tanács gyereknevelés, fogyókúra, öltözködés, válságkezelés, evés, ivás, sport és gyakorlatilag minden más témakörben is. Kit szeressünk, hogyan válasszunk párt, hogyan randevúzzunk – mindenki jobban tudja.

Noha minden tanács jó szándékú, mint tudjuk a pokolba vezető út is a jó szándékkal van kikövezve. Az ötletek sokszor csak ártanak.

Ezeket például soha ne fogadd meg:

Légy nehezen elérhető

Nincs, aki ezt a tanácsot ne kapta volna már meg azok közül, akik párt keresnek. ,,Légy elérhetetlen, hadd üldözzön. A férfiak szeretnek vadászni. Minél elérhetetlenebb vagy, annál jobban hajt a férfi.”-mondják.

Nos, ez talán nem is olyan jó ötlet. Az érdektelenség nem a siker kulcsa a férfiaknál. Ha valaki nem elérhető, az nem arra ösztönöz, hogy a másik jobban teperjen, hanem arra, hogy lépjen tovább. A pasik olyan nőkkel randevúznak, akik érdeklődnek irántuk.


Várj heteket az első szexszel

A szex hetekig tartó mesterséges megtagadása is rossz ötlet, különösen akkor, ha csak arra hivatott, hogy a nő megbizonyosodjon arról, a férfi tényleg szereti-e. Manipulatív, és semmi értelme. Hiszen mire következtetünk belőle? Hogy szeret, mert tűr? Badarság!

Egy nő akkor szexeljen egy férfival, amikor úgy érzi, hogy akarja. Ez ennyire egyszerű. A házasság előtt nincsen szex már kiment a divatból.

Csak gondolj rá – a vonzás törvénye segít

Van egy rossz hírünk: a pozitív gondolkodás önmagában nem hoz pasit a házhoz. A vonzás törvénye nem rossz dolog, ha helyesen használja valaki. A probléma azzal van, hogy sok nő ezt rosszul értelmezi, és gyakorlatilag nem tesz semmit annak érdekében, hogy megszerezze, amit be akar vonzani. Márpedig egy férfi nem sült galamb. Nem elég csak szépen gondolni rá, hogy terítékre kerüljön. Persze könnyebb üldögélni, és egy társról álmodozni, mint próbálkozni, és esetleg érzelmileg megsérülni.


A férfiak nem szeretik az okos nőket

De, szerencsére szeretik. Butának tűnni egy férfi miatt iszonyatos ostobaság. Nem kell elrejteni senkinek se önmagát, se az intelligenciáját. A férfiak szeretnek értelmes nőkkel beszélgetni, hát miért kéne az ostobaság álarca mögé bújni? 

A legjobb módja annak, hogy túllépj valakin, ha azonnal új partnert keresel

Dehogy. Nem ez a megoldás. Ha valaki azonnal mással kezd kapcsolatba egy szakítás után, nincs ideje vagy lehetősége arra, hogy feldolgozza az érzéseit. A fájdalom nem szűnik meg azzal, ha figyelmen kívül marad egy időre. Később sokkal nagyobb erővel tér vissza. 

Ha valaki nem gondolja át és zárja le a kapcsolatát, mielőtt újba kezd, a következő kapcsolatában is ugyanazokat a hibákat követheti el, mint az előzőben.

nyitókép: Image by Freepik

Ha tetszett a cikk, támogatásoddal kifejezheted tetszésed, és segítheted munkánkat.
KATTINTS IDE!
Köszönjük!

EZ IS ÉRDEKELHET:

Még nincs hozzászólás

Írj hozzászólást

Az email címed nem jelenik meg.