Ezekkel a csillagjegyű férfiakkal a kapcsolatok rémálommá válnak

Vannak bizonyos jegyekhez tartozó férfiak, akiknek nagyon összetett jellemük van. Az asztrológusok úgy vélik, hogy velük kimondottan nehéz egészséges kapcsolatokat építeni. Ez természetesen nem azt jelenti, hogy ők kivétel nélkül csak negatív jellemvonásokkal rendelkeznek. A szabály alól mindig vannak ésszerű kivételek!

KOS

A Kos uraló személyiség, azt hiszi, hogy mindenben tökéletes. Ebben a témában senki sem vitatkozhat vele. Ha valaki megpróbálja, egyértelműen alulmarad.

A kezdeti szakaszban a Kossal a kapcsolat egy gyönyörű meséhez hasonlít. Ám ez legkésőbb akkor véget ér, amikor a mindennapok kérdései, aktualitásai előtérbe kerülnek. A Kos meggyőződése, hogy neki mindig, mindent szabad, nem is tűr semmiféle ellentmondást. Szó szerint mindenben talál hibát, és ezt el kell viselnie annak, aki vele szeretne együtt élni. Némi vigasz talán, hogy emellett remek a humora és kiváló szerető.

IKREK

Bármely értékelésben az Ikrek kétarcúnak, sőt szelesnek számít. Folyton nyugtalan, akinek sosem lehet tudni a valódi szándékát. Szereti a cselszövést, a pletykát és a konfliktusokat, és ez a jellemvonása folyamatosan betör a személyes életterébe, s vele együtt a párja életterébe is.

Ha az Ikrek csillagjegyű férfi hosszú ideig egy partnerrel van, szinte biztos, hogy párhuzamosan viszonyt folytat, mert az állhatatosság nem az erőssége. Csak egy igazán érett Ikrek férfival lehet jó párkapcsolatot kialakítani.

EZ IS ÉRDEKELHET: A LEGKIVÁLÓBB FÉRJEK 3 CSILLAGJEGY SZÜLÖTTEIBŐL LESZNEK

MÉRLEG

Nem igazán lehet hosszú és erős kapcsolatra számolni egy Mérleg férfival, pedig folyton a boldogságot keresi. Kiegyensúlyozott, kedves lénye mindig vonzó az ellenkező nem számára, ezért gyakran előfordul, hogy egyszerre több nő körül is forgolódik, és sehogy sem tudja eldönteni, melyikre is van igazán szüksége.

A Mérleg fő problémája az állandó tétovázás és a párválasztással kapcsolatos kétségek. Olyan társra van szüksége, aki folyamatosan új élményeket ad neki.

BAK

A Bak igazi munkamániás, jobban el van foglalva a munkával, mint egy társsal. De néha elgondolkodik azon, hogy miért nincs magánélete, pedig ennek okai meglehetősen nyilvánvalóak.

A Bak nem akar értékes időt vesztegetni partnerkeresésre, mert az minden más hasznosabb dologra, például edzésre, munkára, vállalkozásépítésre fordítható. Általában úgy gondolja, hogy felnőttkorban kell kapcsolatba lépni, ám ekkor is csökönyös marad, aki nem szívesen köt kompromisszumot. Anélkül pedig a kapcsolatok nehezen működnek.

NYILAS

A Nyilassal talán a legnehezebb párkapcsolatot kialakítani. Hihetetlenül szabadságszerető és makacs csillagjegy, aki számára minden nap egy új lehetőség. Imádja a nőket, de nem megtartani, csak megszerezni, ezért vele egy kapcsolat szinte lehetetlen, mert bár egyik nap szerelmesnek érzi magát, másnap már más rabolja el a szívét.

Ha végül megállapodik valaki mellett, annak azt kell tennie, amit ő akar, a Nyilas ugyanis soha semmiben nem enged partnerének. Csak nagyon ritkán köt kompromisszumot, emellett kimondottan szeret főnökösködni, neki az a legjobb, ha minden kívánsága azonnal teljesül.

Nyitókép: Image by halayalex on Freepik

EZ IS ÉRDEKELHET: