4 csillagjegy, akik nagy valószínűséggel nem jó barátok

Valószínűleg mindannyiunknak, így neked is meg kellett már küzdened valamikor egy mérgező, rossz baráttal. Vele nehéz, mert kever, önző, csak magával foglalkozik, sosem figyel rád és elszívja minden energiád. A legjobb, ha egy ilyen embert kizársz az életedből.

Ha van ilyen mérgező barátod, szinte biztos, hogy a következő négy csillagjegy egyikében született. Persze kivétel mindig akad, tehát nem törvényszerű, hogy a négy csillagjegy minden szülöttjéből mérgező rossz barát válik, de közülük kerül ki a legtöbb.

Kik ők?

Ikrek

Okkal hívják kétarcúnak az Ikreket. A hangulata percenként változhat. Ha azt hiszi, valami dráma zajlik a háta mögött, akkor ördög üzemmódba vált, és mindenki életét pokollá teszi. Az őt körülvevő káosz sok barátot magával ragad, de hosszú távon őt is megégeti. Lehetetlenül heves, de küzdhet ellene, ha elege van abból, hogy ő egy mérgező barát.

Oroszlán

Az Oroszlán közismert arról, hogy figyelemfelkeltő. Ha pedig mindig minden figyelmet magára vonz, másra nem jut. Ő az a mérgező barát, aki állandóan előáll valami szenzációval, csak azért, hogy mindenki rá figyeljen. Mindenkit összehívhat a leglehetetlenebb időpontokban egy szenzációs bejelentésre, de az is lehet, hogy egy unásig ismert történetét mondja el újra – ezzel pedig lassan eléri, hogy már senki nem figyel oda rá.

Nyilas

Valószínűleg észre sem veszi, ha a barátai mérgesek rá. Miért? Mert nincs is a közelben, hogy lássa. És ez az, ami igazán feldühíti barátait. A Nyilas mindig a kalandokkal foglalkozik. Gazdag élete van, tele klassz órákkal, eseményekkel és utazásokkal. Alig foglalkozik a barátaival. Emiatt ők mindig úgy érzik, elhanyagoltak, nem fontosak, és a barátjuk számára feleslegesek. A Nyilasnak, ha jobb barát akar lenni, el kell kezdenie kis üzeneteket küldeni a barátainak, hogy tudassa velük, hogy még akkor is gondol rájuk, ha nincs a közelben.

Vízöntő

A Vízöntő által létrehozott dráma nagy része anélkül történik, hogy észrevenné. Annyira a saját világában él, hogy nem foglalkozik annyit a jelennel és a barátaival, mint amennyit kéne, ettől a barátai úgy érzik, nem figyel rájuk eléggé.  A vele ápolt barátságok kissé egyoldalúak lehetnek, ezért talán tennie kéne egy kis erőfeszítést, ha nem akarja elveszíteni a még meglévő barátait.

nyitókép: Image by Freepik

Ha tetszett a cikk, támogatásoddal kifejezheted tetszésed, és segítheted munkánkat.
KATTINTS IDE! Köszönjük!

EZ IS ÉRDEKELHET: