4 csillagjegy, aki soha nem veszi észre, ha valami nincs rendben a kapcsolatában

Egyes csillagjegyek nagyon érzékenyek. Valahányszor a legkisebb dolog is megváltozik a kapcsolatukban, ők érzik, észreveszik. Észreveszik a hangnemben vagy a hozzáállásban bekövetkezett változást. Más csillagjegyek nem igazán tudnak a sorok között olvasni. Elvárják, hogy a párjuk kifejtse nekik a problémákat. Elvárják, hogy a másik nyitott és őszinte legyen, ha nem az, ők bizony nem veszik észre, hogy valami nincs rendben. 

Íme az a néhány állatöv, akik nem veszik észre azonnal, hogy valami nincs rendben a kapcsolatukban:

Kos

Egyesek azt gondolhatják, hogy a Kosok önelégültek, és szeretik vezérnek gondolni magukat. Talán van is ebben igazság. Az biztos, hogy a Kosok a reményeikre, álmaikra és vágyaikra összpontosítanak. Egy kapcsolatban elvárják, hogy a párjuk is hasonlóan viselkedjen. Elvárják, hogy elmondják, ha valami baj van, és felhívják a figyelmüket a hibákra, amit elkövetnek. A Kos elhiszi, amit a párja mond, így ha az azt állítja, minden rendben, a Kos nem kérdőjelezi meg. Nem fog nyomozni. Hinni fog a párjának, mert bízik benne.

Nyilas

A Nyilasok született optimisták, így ha úgy tűnik, hogy valami nincs rendben a kapcsolatban, inkább a legjobbat feltételezik. Azt mondják maguknak, végül úgyis minden rendben lesz. Hacsak a párjuk nem mondja a szemükbe, mi a probléma, ők reménykednek benne, hogy minden rendben van. Éppen ezért őszintének kell lenni velük az érzéseket és szándékokat illetően. Hangosan kell kimondania a szavakat, mert a célzás nem elég. Egy Nyilas nem fogja felfogni a körülírást, csakis az egyenes beszédet.

Vízöntő

A Vízöntők nem fogják észrevenni, ha valami nincs rendben a kapcsolatukban, mert nem értik a modern randevúzási szabályokat. Nekik saját szabályaik vannak. Csinálják a maguk dolgát. Ennek a csillagjegynek a szülötteit függetlennek nevezik, mert nincsenek erős kapcsolatban az érzelmeikkel. Nagyon könnyen el tudják választani a gondolataikat az érzéseiktől. Ha szentimentálisabb vagy érzékenyebb valakivel randevúznak, valószínűleg nem veszik észre a finom jeleket, hogy valami nincs rendben. Szükségük van arra, hogy a szemükbe, az ő nyelvükön is meg fogalmazza a párjuk a problémát. A Vízöntőnek szüksége van a párjára, aki egyértelműen elmondja, mi a probléma, és min kell változtatni. Ellenkező esetben valószínűleg megfeledkezik róla.

Ikrek

Az Ikrek csillagjegyűek általában a saját dolguk elvégzésére koncentrálnak. Élvezik a szabadságukat, ezért törekednek arra, hogy a párjuk szabadsága se csorbuljon. Nem akarnak behatolni a másik személyes terébe, és nem akarnak túl invazív kérdéseket feltenni. Ez a jel nem fog könyörögni, hogy a párja beszéljen az érzéseiről, és nem kérdezi meg milliószor, hogy a másik jól van-e. Elfogadja a választ, amit kap. Tehát ha valami nincs rendben, és a partner nem szól, az Ikrek nem veszi észre. Azt fogja feltételezni, hogy egyelőre minden rendben van, és a másik beszélni fog, amikor készen áll.

nyitókép: Image by Racool_studio on Freepik

EZ IS ÉRDEKELHET: