Legyen még emlékezetesebb a nyaralás! Válasszátok a Mátra Mániát!

Csak akkor szürkék a hétköznapok, ha lusták vagyunk kifesteni!” – vallja a Mátra Mánia vállalkozást megálmodó házaspár. Hat évvel ezelőtt költöztek a Felső-Mátrába, és hálásak azért, mert a mindennapjaik madárcsicsergéssel indulnak, mókusok szaladgálnak a kertjükben, nyugalom és friss levegő veszi őket körül, hiszen a házuk az erdőtől néhány lépésnyire található.

Szeretnék az átélt élmények töredékét másoknak is átadni, ezért erdei programokat szerveznek. A Mátra Mánia célja, hogy még emlékezetesebbé tegye a nyaralást!

Ági és Robi ritkán vásárolnak egymásnak tárgyi ajándékot, szívesen döntenek inkább egy közös kirándulás, egy hangulatos piknik mellett. Szeretik a természetet, és bátran elindulnak felfedezni azt, bármely évszakban. Imádják a kihívásokat, igyekeznek minél több dolgot kipróbálni. Tapasztalattal és kellő helyismerettel rendelkeznek, ezért bátran fordulhat hozzájuk bárki, ha erdei programra, nem hétköznapi élményre vágyik, s ők a Mátra Mániával megadják nekik.

A házaspár több éves tapasztalat után alakította ki a programokat, hiszen a helyi szállodák recepcióján dolgozva számtalan alkalommal szembesültek azzal, hogy a vendégek nem tudják, merre induljanak, sőt sokszor egyáltalán nem mernek elindulni egy erdei túrára, kirándulásra.

Különleges és kihagyhatatlan élmény az erdőben sétálni. A Mátra Mánia a vezetett gyalogos-és kerékpáros túráival, a felejthetetlen erdei élményprogramjaival szeretné megadni azt a pluszt, amitől örökre szóló emlék lesz a Mátrában töltött idő.

Erdőben túráznátok, kerékpároznátok, de nem szívesen vágtok neki egyedül?

Induljatok Robi kíséretével az erdőbe! Ő úgy ismeri már a Mátrát, akár a tenyerét. Ráadásul a biciklizés nagy szenvedélye, terepbringázásban is otthon van. Szereti a napját hatékonyan tölteni, de azt vallja, akkor az igazi, ha a mozgás nem szenvedés, hanem öröm és kikapcsolódás. Aki rá bízza magát, biztosan nem fog eltévedni, és nem kell a turista jelzésekkel bajlódnia. Sőt! Robival mindenki felfedezhet néhány olyan helyszínt is, amit magától talán nem találna meg.

Jelentkezzetek egy erdei gyalogtúrára vagy teszteljétek kerékpáros tudásotokat a terepen, esetleg országúton!

A túra a jelentkezők edzettségi szintjéhez mérten alakul, hiszen a lényeg a sikerélmény! A Mátra Mánia kerékpáros túrái főként haladók számára ajánlottak, ám a jobb közérzetet, a stressz megszűnését, valamint a békésebb, elfogadóbb, életvidámabb és engerikusabb hozzáállást mint “tünetet” minden erdei programon résztvevő tapasztalni fogja.

Szeretnétek az erdőben töltődni, de nem vágytok hosszú túrára?

Válasszátok Ági programjait, a csendes természetjárásról szóló, apró csodákat felfedező erdőmerülést, vagy a könnyű túrát és frissítő tornát, légzőgyakorlatokat, nyújtásokat tartalmazó erdei jógát kezdőknek!

Ha mindig szerettétek volna kipróbálni a jógát, de eddig nem tettétek, lepjétek meg most magatokat egy ilyen Mátra Mánia programmal! A varázslatos erdei környezetben felfedezitek a saját erősségeiteket, tudásotokat, nem mellesleg pedig kiszakadtok a hétköznapok gondjaiból, lecsendesítitek az állandóan kattogó elméteket.

A programok célja, hogy egy kis közösségben, csupa pozitív szemléletű ember között és a gyógyító fák kellemes árnyékában igazán feltöltődhessen és jól érezhesse magát bárki.

Ági mosolya, biztatása, jókedve kíséri végig a kirándulókat, az irányítása alatt átragad mindenkire a nyugalom, az optimizmus és a hálaérzet. Az erdőmerülés és a kezdő jóga-túra során semmi sem kötelező, csak élvezni a jelent, klassz élményeket gyűjteni, miközben a közérzete is mindenkinek remek lesz még a következő napokban is.

Élményajándékot adnál azoknak, akik szeretik a Mátrát, a természetet?

Rendelj akár szerelmed számára, akár nászajándékba, akár szüleidnek egy romantikus piknikélményt! Mesés lánykérés is lehet belőle, de anya-lánya vagy apa-fia, sőt barátnős program is lehet.

Rajtatok múlik, hogyan töltitek az időt a kíváncsi tekintetektől és turistáktól mentes, eldugott, csodás erdei helyszínen. Az élménypiknik kiválasztása és megrendelése után nincs más teendő, mint megérkezni és élvezni a meglepetést, azaz a gyönyörűen megterített helyszínt, a lélegzetelállító mátrai kilátást, az ínycsiklandó falatokat, egy finom bort, a madárcsicsergést, a nyugalmat és a kellemes erdei levegőt.

A gyerekek számára is készült Mátra Mánia program! Az óvodás, kisiskolás kis csapatot egy kalandos kincskereső játékkal örvendeztethetitek meg. Az erdőben töltött idő aligha lehet izgalmasabb ennél számukra!

A Mátra Mánia élményprogramok akár kombinálhatóak is, sőt ajándékutalvány formában is megvásárolhatóak.

Mindenkinek ajánlott, akik új élményre vágynak, akik szeretnek játszani, akik mosolyt szeretnének varázsolni a saját maguk vagy a szeretteik arcára. Hiszen az élményajándék a legjobb ajándék!

Természetrajongóknak, különleges élményre vágyóknak, és mindenkinek, mert higgyétek el, a minden évszakban csodálatos Mátrát így még biztosan nem ismeritek! A Mátra Mánia élményprogramokat, garantált feltöltődést biztosít és még emlékezetesebbé teszi a nyaralást!

Az élményekért keressétek a Mátra Mánia weboldalát vagy facebook oldalát.