Hogyan védik az egyes csillagjegyek a szívüket

Senki nem szereti, ha darabokra törik a szíve, ezért mindenki védekezik ellene.

Az egyes csillagjegyhez tartozó emberek mind a maguk módján óvják a szívük. Lássuk, hogyan:

Kos

A Kos úgy tesz, mintha nem törődne senki mással, csakis saját magával. Azt hiszi, ha szívtelennek látszik, azzal megvédheti a saját szívét.

Bika

A Bika biztosra akar menni minden esetben, ezért soha nem mondja ki először, hogy szeretlek. Mindig megvárja, hogy a másik fél nyilatkozzon.

Ikrek

Az Ikrek nagyon odafigyel arra, kit enged közel magához. Ha valaki átlép egy határt, azonnal kivágja az életéből.

Rák

A Rák csillagjegy szülötte minden kapcsolatában lassan halad. Először mindig meggyőződik arról, hogy a másik megéri a fáradságot, mielőtt odaadja a szívét.

Oroszlán

Az Oroszlán minden esetben több figyelmet fordít a munkájára, mint a kapcsolatára. Úgy tesz, mintha egyáltalán nem érdekelné, megtalálja-e valaha a szerelmet.

Szűz

A Szűz nagyon magasra helyezi a lécet, ezzel is védve magát. Csak nagyon kevesen felelnek meg neki, ők azok, akik közel kerülhetnek a szívéhez, de csakis akkor, ha hasonló az erkölcsi moráljuk, mint az övé.

Mérleg

A Mérleg mindenkibe beleszeret, akivel találkozik, így egyetlen személynek sem lesz hatalma felette, mert igazán senkihez nem kötődik. Ha valaki megbántja, már lép is tovább.

EZ IS ÉRDEKELHET: MELYEK A LEGKACÉRABB CSILLAGJEGYEK?

Skorpió

Egy Skorpió mindig viccet csinál a szerelemből, soha nem beszél róla komolyan, soha nem beszél róla egyértelműen, így védi magát, így rejti el valódi érzéseit.

Nyilas

Egy Nyilas soha nem mutatja meg az igazi arcát. Álarc mögé bújik, és csakis akkor fedi fel magát, ha úgy érzi, teljes egészében megbízhat a másikban.

Bak

A Bak úgy tesz, mintha boldog lenne szingliként. Úgy tesz, mintha jobban szeretné az egyedüllétet, és soha nem vallaná be, hogy magányos.

Vízöntő

A Vízöntő minden érzelmét beleönti a művészetébe, ahelyett, hogy hangosan kimondaná őket. Fájdalmát a kreativitásával fejezi ki.

Halak

A Halak csillagjegyű mindig titokban tartja az érzéseit. Úgy érzi, ha nem ismeri be hangosan a sebeit, akkor azok nem léteznek.

Wife photo created by user15285612 – www.freepik.com

EZ IS ÉRDEKELHET: