Táskád a sorsod – ami a táskádban van, az lesz az életedben is

A táskánk az, amit magunkkal viszünk minden utunkon. Tartalmazza, amire a mindennapokban szükségünk van – szimbolikusan a táskánkban benne van a sorsunk.

A nők különösen szeretik a táskákat, számukra ez nagyon fontos szimbólum. A szép, drága táska a nő védőszimbóluma, amulettje, a női energia erősítése …

Nézzünk bele a táskánkba. Ez lehet hátizsák, válltáska vagy aktatáska, mindegy. Ami benne rejlik, jellemzi az életünket és a személyiségünket. Hatással van ránk.

Első és legfontosabb, hogy rend legyen a táskában. Ki kell dobni minden feleslegeset, mert ezek felesleges munkák és akadályok az életünk útján. Energiát lopnak.

A holmikat szépen rendszerezzük a különböző rekeszekbe. Ez rendezi az életet. Megkönnyíti a döntéshozatalt.

Ne legyen pénz a táskában kiszóródva. El kell távolítani mindet, még akkor is, ha csak néhány aprópénzről van szó. Ha nem tesszük, a táska kolduszacskóvá válik; nem jut más nekünk, csak fillérek és maradékok.

A táska belsejében mindig rendnek és tisztaságnak kell lennie.

Régi használt jegyek, felesleges papírdarabok, nyugták se legyenek a táskában, mert ezek visznek vissza a múltba és terhelik az életünket. 

Szimbolikusan azt jelentik, hogy magunkkal hozzuk és hordozzuk a régi problémákat és a felesleges gondokat.

A táskának erősnek, épnek kell lennie, ez hoz szerencsét, valamint egy gyönyörű táska harmonizál a világgal és javítja a hozzáállásunkat. Minél nőiesebb és kecsesebb a táska, annál jobban működnek a „női energiák”.

Az üzleti életben, munkahelyen használt táska a lehető legdrágább legyen. Jó minőségű. Tartós. Hiszen ez a táska a ,,pénzeszsák”. Az anyagi jólét szimbóluma.

Valami személyesnek mindig lennie kell a nálunk lévő táskában. Ez lehet egy toll, egy érme, egy fotó a szeretteinkről – bármi ami nekünk fontos. Ez jelképezi, hogy nem megyünk át üres kézzel az életen. Valami számunkra értékes mindig elkísér.

Van, aki számára a táska csak egy táska (bár a földre egyikünk sem teszi, mert ismerjük a babonát, hogy ha lerakjuk elszalad belőle a pénz), sokak számára azonban a táska ősi szimbólum. És jelentése, jelentősége van annak, mit és hogyan hordunk benne.

Akár így, akár úgy, semmiképpen nem árt rendet tenni benne. Aki pedig nagy változásokra vágyik az életében, vásároljon új táskát. Ki tudja…

EZ IS ÉRDEKELHET:

Még nincs hozzászólás

Írj hozzászólást

Az email címed nem jelenik meg.