Egy jó táska öltöztet

Egy igazán jó női táska számtalan szempontnak megfelel. Hogy miért? Mert mi nők is több szerepet játszunk egyszerre, a táskánknak pedig mindegyikben helye van.

Egy jó táska stílusban és tágasságban hozzánk passzol, sok minden belefér, tartós anyagból készül, sokoldalú – elkísér bennünk a munkahelyünkről az edzőterembe vagy sétálni – és természetesen gyönyörű.

Nehéz olyan darabot találni, ami minden kívánalmunknak megfelel, emiatt több táskát vásárolunk és váltogatjuk azokat a helyzetnek, alkalomnak és a ruhánk színének megfelelően.

Bizony, egy jó táska öltöztet, ezért különösen fontos, hogy passzoljon a stílusunkhoz. Legyen kicsi vagy nagy, virágos vagy egyszínű, háti vagy kézitáska, a lényeg, hogy legyen szép és könnyítse meg az életünk.

A Covid 19 által kényszerből létrejött, de azóta számtalan szemet gyönyörködtető darabot létrehozó BEGIN Handmade éppen olyan táskákat ajánl, amelyek minden kívánalmunknak megfelelhetnek.

2020 március 23-án dolgoztam utoljára. Jött a vírus. Nem sokat tanakodtam, hívtam egy barátnőmet, Edinát, jöjjön, varrjunk maszkot. Jött. Jött minden nap… és nekem nagyon megtetszett a táskája. Gondoltam, varrjuk meg. Egy szempillantás alatt beleszerettünk a táskavarrásba. Így kezdődött

– mesélt a kezdetekről Gabányi Noémi.

Egy reggel Edina megérkezett az ötlettel: legyen BEGiN. Aztán jöttek az ötletek, és azóta is jönnek.

Ha a vírus megy is, mi maradunk. A BEGiN ma már egy márka. Divatfotózás, katalógus, webáruház van mögöttünk. Fejlődünk, fejlesztünk, hiszünk magunkban és merünk nagyot álmodni

– mondja Noémi.

A BEGIN 2021-es modelljei a fenntarthatóság jegyében, leginkább eco, illetve vegánbőrök használatával, kézzel készülnek. Maradandóak és egyediek, ízlésesek és nagyon nőiesek. A barátnők igyekeznek mások álmait figyelembe venni, ezért készülnek teljesen személyre szabott darabok is.

Ha szeretnél te is egy egyedi táskát, ami biztosan nem jön veled szembe az utcán, keresd fel a BEGIN Handmad-et, és készíttesd el álmaid táskáját.

Megtalálod az Instagramon, a facebookon, a Meskán, és hamarosan az Etsy-n is.

Még nincs hozzászólás

Írj hozzászólást

Az email címed nem jelenik meg.