Ne csak mondd, hogy szeretsz, mutasd is meg

Tudod, az az igazság, hogy már nincs szükségem a nagy szavakra. Nincs szükségem arra, hogy minden alkalommal, amikor veszekszünk, elmondd, hogy szeretsz. Következetességre és cselekedetekre van szükségem, nem ígéretekre.

Arra van szükségem, hogy tedd meg azokat a dolgokat, amiket mondtál nekem. Nem akarok többé mentségeket és kifogásokat. Ha én képes vagyok áldozatokat hozni kettőnkért, te is tedd meg értem ugyanezt.

Annyiszor bíztam már emberekben, és minden egyes alkalommal elárultak. Még akkor is, mikor a teljes szívemet odaadtam nekik, a földre dobták és minden irgalom nélkül átléptek rajta. Ezúttal azt akarom, hogy minden más legyen.

Ezúttal azt akarom, hogy bizonyítsd be nekem, hogy szeretsz.

Ne mondd, hogy segítesz a munkámban – gyere és segíts.
Ne mondd, hogy örökké szeretni fogsz – mutasd meg nekem azzal, hogy nem egy másik lányt választasz helyettem.
Ne mondd, hogy soha nem csalsz meg – bizonyítsd be azzal, hogy nem engedsz egy másik nőt az életünkbe. 
Ne mondd, hogy feleségül akarsz venni – inkább húzz gyűrűt az ujjamra.

Látod, minden olyan könnyűnek tűnik, amikor csak kimondjuk, de amikor valóban meg kell tenni, már nem is olyan egyszerű, igaz?

De ha igazán szeretsz, akkor sikerülni fog. Sőt, ha tényleg szeretsz, akkor örömödre szolgál megtenni valamit, ami engem boldoggá tesz. Hiszen erről szól a szerelem.

Nem csak édes csókokról és ölelésekről. Inkább arról, hogy vállvetve állunk egymás mellett, mikor az élet keménnyé válik. Mikor már nem csak rózsaszín minden.

Az igaz szerelem nem csak azt jelenti, hogy nem engedsz be más embert az ágyadba, hanem azt is, hogy nem engedsz be más embert a szívedbe sem. Az igazi szerelem azt jelenti, hogy minden nap ugyanazt a személyt választod, minden nap ugyanazt az embert öleled és csókolod.

Tehát mondd csak? Tudsz engem igazán szeretni? Tettekkel is, nem csak szavakkal?

EZ IS ÉRDEKELHET:

Még nincs hozzászólás

Írj hozzászólást

Az email címed nem jelenik meg.