Csillagjegyed és a társad – milyen számodra az ideális?

Mindenki arra törekszik, hogy megtalálja a tökéletes társat önmaga számára. Azonban a szerintünk tökéletes és a számunkra ideális sokszor teljesen más.


Most megtudhatod, csillagjegyed szerint ki számodra az ideális partner!

A Kos számára azok az ideális társak, akik szellemi vitapartnereik tudnak lenni. Az őszinteséget és a megbízhatóságot értékelik leginkább a partnerükben.

A Bika nagyon hűséges társ, gyakran egy életre választ. Olyan partner illik hozzá, aki romantikus, szenvedélyes és igazán erős akarattal rendelkezik.

Az Ikrek olyan párt keressen maga mellé, aki vicces, játékos és mindig őszinte.

A Rák jellemzően olyan párt választ, akihez zsigerileg vonzódik. E mellett jó, ha becsületes, őszinte és az se hátrány, ha tud magáról gondoskodni.

Az Oroszlán a laza, könnyed, kacér emberek mellett virulhat ki igazán.

EZ IS ÉRDEKELHET: BÚJÓS, CSAVARGÓ VAGY ODAADÓ TÁRS VAGY? MOST KIDERÜL!

A Szűz számára az ideális partner az, aki megbízható. Olyan ember a számára tökéletes, akinek a vállára támaszkodhat, ha szükség van rá.

A Mérleg olyan társ mellett érezheti tökéletesen magát, aki képes alkalmazkodni az ő hangulatingadozásaihoz, s dönteni is képes – helyette is – ha kell.

A Skorpió emberekben erős szexuális energia feszül. Számukra az ideális partner az, akinek hasonló a temperamentuma.

A Nyilasnak olyan társra van szüksége, aki oldja a feszültségét, akinek remek a humorérzéke, s aki mindig bíztatja a megfelelő időben.

A Bak számára a megfelelő partner mindenképpen szorgalmas, nem árt, ha megvan a magához való esze és jó, ha van humorérzéke.

EZ IS ÉRDEKELHET: A LEGSZEBB ÁLLATÖVI JELEK: EGYETLEN MOSOLLYAL VARÁZSOLNAK EL

A Vízöntő számára egy szenvedélyes partner az ideális, aki mellett nyugodtnak és magabiztosnak érezheti magát.

A Halaknak egy együttérző, megfontolt partner kell, aki nagy képzelőerővel rendelkezik. Olyan pár kell neki, aki ki tudja mutatni az érzékeny oldalát.

EZ IS ÉRDEKELHET: