A bátorító üzenet, amit most el kell küldened a barátodnak csillagjegye alapján

Mindenkinek jól esik, ha a barátja egyszercsak a semmiből ráír egy üzenetet. Ami támogató vagy vicces, vagy semmi más funkciója nincs, mint hogy jelezze: gondolok rád.

És mi lenne, ha ezek az üzenetek annyival személyre szólóbbak lennének, hogy a csillagjegyek alapján íródnának?

Nézzük, mi az a bátorító üzenet, amit elküldhetsz mondjuk a Szűz vagy a Rák barátnődnek, a Kos vagy a Skorpió haverodnak.

Kos: „Az energiád elképesztő, talán ezért is szeretek veled kalandozni. Azért ne lőjj túl a célon, néha szusszanj egy kicsit. Jövök én is veled!”

Bika: „Hálás vagyok, hogy mindig fedezed a hátam. Nem kérhettem volna soha jobb barátot nálad.”

Ikrek: „Meg fogod találni, azt, amit legjobban szeretnél, ígérem. Szánj rá időt. A világ folyamatosan változik, de neked nem kell mindenbe fejest ugrani. Nyugi!”

Rák: „Nagyon szeretlek! Fogalmam sincs, mihez kezdenék nélküled. Ne felejts el vigyázni magadra te sem!”

Oroszlán: „Te vagy a legmagabiztosabb ember, akit ismerek. Szuper dolognak tartom, hogy tisztában vagy az értékeiddet. Ha valaha is kételkednél benne, csak szólj, és emlékeztetlek!”

Szűz: ,,Tudom, hogy nehezen fogadod el a bókokat, de azt hiszem, itt az ideje, hogy elmondjam: csodás vagy! Még akkor is, ha szerinted a dolgok nem pontosan úgy mennek, ahogy tervezted.”

Mérleg: „Szeretem, hogy mindig arra törekszel, hogy mindenkit boldoggá tégy, de szeretném, ha tudnád, hogy te is megérdemeled a boldogságot.”

EZ IS ÉRDEKELHET: AZ 5 LEGÉDESEBB CSILLAGJEGY

Skorpió: „Izgalmasabbá teszed az életemet, és örülök, hogy neked bármit elmondhatok. Ugye tudod, hogy te is bármikor számíthatsz rám?”

Nyilas: „Senki nem inspirál jobban nálad! De nem kell mindig pozitívnak lenned. Ha kiborulsz vagy szomorú vagy, az is teljesen természetes. Én akkor is szeretlek!”

Bak: „Nagyon büszke vagyok mindarra, amit elértél, de ne stresszeld magad, rendben? Sokkal több van benned, mint amit te magadról hiszel, én tudom!”

Vízöntő: „Ne add ki magad másnak, mint aki vagy! Ne rejtsd el különcséged! A világnak szüksége van olyan hangra, mint a tiéd, és arra a perspektívára, ahogy te látod a világot. Fontos vagy, ne feledd!”

Halak: „Köszönöm, hogy mindig ott voltál, amikor szükségem volt valakire, te se félj beszélni velem a kemény dolgaidról. Nem vagy teher számomra, és soha nem zavarsz engem.”

EZ IS ÉRDEKELHET:

Még nincs hozzászólás

Írj hozzászólást

Az email címed nem jelenik meg.