Ezt kell tenned a sikerért és gazdagságért a csillagjegyed szerint

Mindenki meg akar gazdagodni. Mindenki olyan pénztárcát szeretne, ami nem üres a hónap utolsó napjaiban sem. Kényelmes élet, remek lehetőségek, nyaralások, saját ház – mindenkinek ez a vágya.

Azonban minden csillagjegynek más és más az útja a gazdagság felé. Más szakmákban sikeresek, más szakmákban tudnak tökéletesen kiteljesedni.
A legkönnyebben pedig úgy leszünk sikeresek és keresünk sok pénzt, ha olyan területen dolgozunk, ami pontosan passzol a személyiségünkhöz.


Mutatjuk is, hogy mik ezek a szakmák, s mit kell tenni az egyes jegyeknek a sikerért, meggazdagodásért:

KOS
A Kosnak meg kell tanulnia, hogy ne szórja a pénzt. Költsön kicsit kevesebbet, ne kockáztasson feleslegesen – a kaszinókat, játékgépeket és piramisjátékokat mindenképpen érdemes messzire kerülnie.
A legfontosabb szabály számára az, hogy foglalkozzon a pénzügyeivel. Önbizalommal, lelkesedéssel és a kreativitás segítségével a Kos elérhet bármit, az élet bármely területén. Különösen azok a pályák jövedelmezhetnek neki, ahol az eszét kell használnia: politikai pálya, üzleti élet, köztisztviselő, orvos.

BIKA
A szerencse a Bikának akkor ígér borjút, ha kicsit kevésbé stagnál, ha a maximalizmusa miatt nem veszik el az apró részletek özönében. Ha kicsit nyitottabbá válik és új dolgokat is hajlandó felfedezni, gyorsabban fog meggazdagodni. Mivel a Bika roppant felelősségteljes és képes remek döntéseket hozni, jó karriert futhat be pl. mérnökként, építőiparban, szakácsként, szépségiparban vagy gazdálkodóként.

IKREK
Az Ikreknek a legjobb tanács az, hogy ne üljenek a pénzen. Nem tojás, nem fog attól kikelni…
Bármilyen késedelem csak azt eredményezi, hogy később lesz pénzügyi fellendülés. Az Ikrek azokon a területeken lehetnek sikeresek, ahol kommunikálni kell az emberekkel, így nekik a politikusi pálya, az újságírás való.

EZ IS ÉRDEKELHET: 3 ÁLLATÖVI JEL, AMELY INTELLIGENCIÁJÁVAL ÉS KARIZMÁJÁVAL KITŰNIK A TÖBBI KÖZÜL

RÁK
A Ráknak a gazdagságra a vendéglátásban van a legnagyobb esélye. Ez lehet egy kávézó, étterem, élelmiszer-termelés. De van még egy másik terület is, ahol sikereket érhet el – a politikai és felügyeleti tevékenység. Mivel a Ráknak nagyon fejlett az intuíciós képessége, remek döntéseket tud hozni, és nagyszerűen gyűjt információkat, ezeken a területeken bátran bízhat az ösztöneiben, s a pénzügyi siker nem marad el. 

OROSZLÁN
Az Oroszlánoknak először is fel kell hagyniuk az önzéssel. Nem szabad kihasználni az embereket. Az Oroszlánok egyik erőssége a beleérző képesség, ezt kell a siker érdekében kihasználniuk. Ez, és az őszinteség segít nekik meggazdagodni. Sikeresek tanácsadóként , a kereskedelemben vagy a tanári pályán lehetnek.

SZŰZ
A Szűz akkor lesz igazán sikeres, ha megtanul időről-időre leállni. Meg kell tanulnia pihenni, lazítani, nem lehet önmagával folyamatosan szigorú. Mivel nagyon precíz, aprólékos, ha a kishitűségét el tudja engedni, minden esélye megvan arra, hogy meggazdagodjon. Számára a legjobb pálya a banki szféra, esetleg tanár, könyvelő.

MÉRLEG
Mérleg nem mindig kezeli jól a dolgokat egyedül. Egy partner, egy jó barát, vagy más jelentős személy az, aki a gondolatait a helyes irányba tereli. Ha a környezet lehangoló a Mérleg kicsit lebénul. Ezen jó, ha dolgozik, s akkor semmi nem állhat sikere útjába. Mivel a Mérlegek képesek koncentrálni, a banki, újságírói vagy politikai pálya lehet megfelelő nekik, de jó lehet a képzőművészet és a zenei pálya is.

EZ IS ÉRDEKELHET: A SZŰZ SZŐRSZÁLHASOGATÓ, A RÁK KIVÉTELEZŐ – TŰPONTOS LEÍRÁS ARRÓL, KI MILYEN VEZETŐ LENNE

SKORPIÓ
Az alapvető szabály az kéne, hogy legyen a Skorpióknál, hogy bízzanak az ösztöneikben. Ez az utjuk a siker felé. Ezen kívül az sem ártana, ha a hazai terepet kicsit kitágítanák, messzebb is mernének mozdulni, túl a komfortzónájukon. Ez jelentősen növelné a bevételüket. A Skorpió remekül helyt állhat és karriert futhat be, mint tudós, újságíró, pszichológus, pszichiáter, író és kutató.

NYILAS
Nyilas a legjobban akkor jár, ha eladja másoknak a saját képességeit. Hiszen ő mindig próbál mindet új oldalról felfedezni, új ismereteket szerezni, nyelveket tanulni. Ezt a tudásanyagot kellene másoknak is megtanítania, és a tanulás képességét továbbadnia. A komunikációs készsége is kiváló, ezért nagy sikereket érhet el, ha a reklám szakmában helyezkedik el, sportoló, színész lesz.

BAK
A siker kulcsa a Bak esetében az, hogy ne várjon a végtelenségig, ne tervezzen mindent túl. Ambíciózussága viszont nagy előny, mint ahogy szuper koncentrációs képessége is. Ezek olyan erények, amelyekkel egyenes út vezethet a siker felé – ha nem totojázik sokat. Nagyon sikeres lehet tudósként, tanárként, orvosként, mérnökként, de a banki szektorban is.

VÍZÖNTŐ
A Vízöntőnek saját vállalkozása hozza el az anyagi jólétet, mivel egyáltalán nem viseli jól, ha mások uralkodnak rajta, így azt sem nagyon szereti, ha főnöke van. Ehhez azonban folyamatosan fejlesztenie kell önmagát többek közt a számítástechnika területén. Legjobban akkor jár a kíváló újításokra képes Vízöntő, ha író, újságíró, reklámszakember netalántán feltaláló lesz. Mindenképp olyan munka kell neki, amiben szabadsága megmarad, hisz egyáltalán nem tűri a láncokat.

HALAK
A rendkívül intelligens Halak mindenképp olyan dolgot szeret alkotni, ami még nem volt. Ehhez megvan az esze és az ereje. Csak arra kell vigyáznia, nehogy a fásultság legyőzze őt. Nem elég csak üldögélni és várni a jó szerencsét. A halak híres jó megérzéseiről, ha hallgat rájuk sikeres lehet. A Halak különösen jó lehet művészi területeken, esetleg orvosként, terapeutaként.



Még nincs hozzászólás

Írj hozzászólást

Az email címed nem jelenik meg.