A leggyerekbarátabb belföldi lehetőségek

Minőségi és igényes programokat találni belföldön, amely a családban minden korosztály igényeit kielégíti, és maximális szórakozást biztosít, nem könnyű feladat. Kihívás, hiszen a gyerekek állandó mozgásban lennének, míg a szülők legalább pár órányi csendes pihenést képzelnek el. Maximálisan gyermekbarát lehetőségek közül csemegéztünk.

Bambara Hotel – Felsőtárkány

Felsőtárkány Eger közelében, a Tárkányi-patak völgyében fekvő község. Itt található az afrikai stílusban berendezett családbarát élményszálloda. Speciális, gyermekekre szabott szolgáltatásokkal, családi vízi paradicsommal és vízágyús gyermekszigettel, játszószobákkal, színes beltéri és kültéri programlehetőségekkel, valamint gyermekbarát szobafelszereléssel várja a családokat.

A szálloda nemcsak afrikai stílusjegyeket hordoz, hanem afrika élővilága is életre kel a szálloda átriumában, ahol egy szurikáta család él. A mókamesterek a nap 24 órájában szórakoztatják a vendégeket. A ház kabala szurikátája, BIZSU csal mosolyt nap, mint nap a gyermekek arcára. A szállodát körülölelő erdőben fekvő elveszett majomváros – a Bükki Rejtélypark – teszi a pihenést vadregényes családi kalanddá, ahol törpe kengurukkal találkozhatunk és többféle kalandjáték közül választhatunk.

Remek választás, ahogy a gyerekek minőségi élményt kapnak a nyaralás alatt, miközben a szülőknek is garantált a maximális kikapcsolódás Bambara csodavilágában.

Lupa Beach – Budapest tengerpartja

Kisgyermekes családoknak a legpraktikusabb választás, hiszen több órányi autós utazástól mentesülnek, mégis a tengerparti életérzést kapják meg. A Lupa Beach karibi hangulatú, fehérhomokos, pálmafás partrészén és türkizkék vizén túl játszótér, mélyvíztől elzárt gyerek strand rész, vízivár, trambulinpark, ugrálóvár és mini dodzsem is várja az apróságokat. A képek magukért beszélnek:

Katica tanya – Patca

Friss levegő és felejthetetlen kalandok! Mindegy milyen az idő és az is, hány éves vagy – vár a patcai élményközpont.

Miért éppen ők?
– Hát mert egy egynapos családi látogatás alkalmával több, mint 100 féle kül- és beltéri játszóalkalmatosság közü lehet választani.
– Az év minden napjára jut szuper programajánlat, a családoknak pedig pénztárcabarát belépőjegyet kínálnak.
– És ami még fontos, saját konyhán készült ételekkel várják a kalandokban megéhezett családtagokat.

Többnapos látogatás esetén jut idő a kalandbarlang interaktív mászófalára, ki lehet próbálni Közép-Európa legmagasabb szárazcsúszdáját és a trambulinon is pattoghatnak a lelkes gyerkőcök.

Játszóház a totyogóktól a felnőttekig mindenkit vár, tematikus hétvégi programokból pedig soha nincs hiány: minden korosztályra gondol a Katica Tanya. 3 év alatt a Totyogó játékház, a babaház, a kültéri homokozó és állatsimogató az ideális választás. Az óvodás korosztály számára trambulin- és csúszdapark, Matyi vonat és Hordójárat teszi az ott tartózkodást élménnyé. A kisiskolások válogathatnak a Vízipark, a Minibowling és erdei kalandpálya izgalmai között. A kis- és nagykamasz korosztály 17 mászófalon, több ugrószőnyegen tesztelheti az ügyességét. Az ország egyetlen, saját termelésű elektromos energiával működtetett, 420 m-es versenygokartpályája igazi kuriózum. A többszintes felnőtt játszó pedig minden gyermeklelkű felnőtt kedvence.

A tanyán található 6 családi apartman ház, 2 közösségi szálláshely, kemping 6 faházikóval és kőházak is.

Annyi színes lehetőség, kaland, móka és kacagás vár a családokra! Töltsünk minél több minőségi időt a szeretteinkkel!

EZ IS ÉRDEKELHET: LOMBHÁZ, LUXUS JURTA, TÜNDÉRLAK… KÜLÖNLEGES NYARALÁSI LEHETŐSÉGEK HAZÁNKBAN

Még nincs hozzászólás

Írj hozzászólást

Az email címed nem jelenik meg.