Miben vagy te a leg? – kiderül a csillagjegyedből

Nincs két egyforma csillagjegy. Vannak, akik szörnyen makacsok, bátrak, szerencsések, mások társaságkedvelők, precízek, hiúk… a sor végtelen. Ám minden csillagjegynek van egy nagyon jellemző tulajdonsága, amiben a leg.
Tudod, hogy te miben vagy az? Nézzük meg!

A legerősebb csillagjegy – Halak

Furcsa, mert senki nem őt sorolná automatikusan a legerősebbnek, mégis így van. A Halak csillagjegyű ember hatalmas belső erővel rendelkezik, s amikor az ambíciózus Bak és Kos elbukik, a Halak becsúszik a vezető helyre. Azt is mondhatjuk: a Halak a kanyarban meghajlik, s nem eltörik!

A legszerencsésebb csillagjegy – Ikrek

Születésétől fogva optimista jegy, ami már magában 90% szerencse, hisz a pozitív hozzáállás fél siker! Gyakran előfordul, hogy jó időben jó helyen tartózkodik, s élni is tud a megcsillanó lehetőségekkel. 

A legalattomosabb csillagjegy – Skorpió

Amelett, hogy az egyik legszexisebb jegy, a Skorpió híres a bosszúvágyáról is. Ha sérelem éri, a sértő fél készülhet a megtorlásra! Kifinomult módszerekkel és könyörtelenül áll bosszút. Elmondhatjuk: a Skorpió gonosz, veszélyes ellenfél! 

EZ IS ÉRDEKELHET: A LEGKEVÉSBÉ ÖSSZEILLŐ CSILLAGJEGYEK

A legszebb csillagjegy – Nyilas

A megjelenését tekintve a leginkább feltűnő jegy a Nyilas. Nagyon harmonikusan komponált a kinézete, ami számára megadja a teljes jogot, hogy a legszebb jegynek mondjuk. Mindig figyel a megjelenésére, ami szintén kiemeli a szépségét és vonzerejét. Derűje vonzza az embereket.

A legrátartibb csillagjegy – Oroszlán

A csillagjegy alaptermészete a felülkerekedni vágyás. Imád a figyelem középpontjában lenni, azt szereti, ha ő egy társaság magja, irányítója. Külsőségeiben is igyekszik megjeleníteni, hogy ő több, mint a környezete. Alapvetően hiú, szereti, ha dícsérik, csodálják.

Legoptimistább, leglendületesebb csillagjegy – Kos

A lendület nála alapállapot. Ezzel fog hozzá a dolgokhoz, ezzel vág bele sokszor olyan feladatokba is, amely meghaladja a képességeit. A nehézségeken akarattal és hihetetlen vele született optimizmussal segíti át magát. Ha elhatároz valamit, nem ismer ellenérveket.

A legzárkózottabb csillagjegy – Bak

A Bak leginkább magára számít az életben. Csak azt becsüli meg, amit saját erejéből hoz létre, amit egyedül ér el. Ő képtelen kötetlenül belefolyni az életbe, képtelen csak úgy együtt sodródni másokkal. Nehezen megközelíthető és csak ritkán mutatja ki érzelmeit.

EZ IS ÉRDEKELHET: LÉGY ÓVATOS: EZ A 4 CSILLAGJEGY A LEGVESZÉLYESEBB

A legkritikusabb csillagjegy – Szűz

A Szűz mindenáron a tökéletességre törekszik. Önmagától és másoktól is csak a legjobbat várja és fogadja el. Soha nem elégedett önmagával. Előre látó, elemző hajlamú, nagyon precíz ember, dícséretet tőle csak nagyon ritkán hallani.

Legnyugodtabb csillagjegy – Bika

Azt szokták mondani, hogy lusta, pedig egyáltalán nem. A Bika sokkal inkább alapos, nyugodt, megfontolt, de ez a megfontoltság hihetetlen munkabírással párosul. Kitartó és szívós, s ő a leghűségesebb is a csillagjegyek közül.

A legcsaládcentrikusabb csillagjegy – Rák

A  jegy képviselőjének a családi értékek a legfontosabbak. Egész életében a gyökerekhez tér vissza. Célja, hogy megtalálja a méltó partnert, kényelmes házat, és szülessen egy csomó gyereke. Hangsúlyos szerepe van életében az otthonnak. 

A legnagyobb alkalmazkodó – Mérleg

A jegy szülöttjének lételeme, hogy társaságban legyen. A konfliktusokat nem viseli jól, ezért igyekszik alkalmazkodni az elvárásokhoz. Nagyon fontos számára az, hogy milyennek látják mások, milyennek tűnik a világ szemében. Nem tud élni az elismerések nélkül, ezért úgy alkalmazkodik a környezetéhez, hogy megkapja azt. A megfelelő közeg felemeli, a rossz, lehúzza, s ő idomul.

A legszabadabb gondolkodású csillagjegy – Vízöntő

Ez a csillagjegy az, aki mindíg új utakat keres. Nagyon fejlett a fantáziája és kreatív a gondolkodása. Örök újító, ő az aki meg akarja váltani a világot. Nem bírja elviselni a formaságokat, a skatulyát, lételeme a szabadság. Mindig kilóg a sorból. Igazi reformer.