Így tarts meg egy férfit

Szokták mondani: nem megszerezni nehéz valakit, hanem megtartani. És ez többnyire így is van.

Ugyanis ha valaki szeretné, hogy a kapcsolata működjön, abba komoly energiákat kell fektetni. Nem elég karba tett kézzel hátradőlni és örülni a hódításnak..
Egy jó kapcsolatért – és ezt nem győzöm elégszer hangoztatni – meg kell dolgozni. 

De vajon mi a tuti recept? Mit kell tenni?

Rossz hírem van: tuti recept nincsen, hisz ahány férfi, annyiféle az elvárás. Azonban vannak íratlan szabályok, amiken érdemes komolyan elgondolkodni. (Akkor is, ha nehéz, ha teljesen ellentétes a női ösztönökkel)

Ez is érdekelhet: 8 DOLOG, AMIT EGY SRÁC CSINÁL, HA ELVESZÍTI ÉRDEKLŐDÉSÉT

1: Ne prédikálj! 
Mi nők nagyon szeretjük a drámát és a monológot. Végtelen beszéd a passzív férfival//nak, aki csak hallgat és hallgat… és egyszer csak elege lesz. Nem kell ez folyton. Egy bölcs asszony magában elszámol 10-ig és nem prédikál. (nem mindig)

2: Ne korlátozd a szabad mozgását!
Nem lehet egy pár együtt a nap 24 órájában, néha engedni kell egymást ,,szabadon”. Egy-egy sörözés a haverokkal, egy focimeccs, horgászat… a férfiaknak is jár énidő.

3: Ne próbáld megváltoztatni!
Találkoztál egy férfival, aki vonzott, akit megszerettél olyannak, amilyen. Akkor ezt minek bolygatni? Nem kell, hogy tökéletes legyen, nem kell, hogy más legyen, hisz akit megszerettél, az Ő.

4: Ne legyen mindig minden ugyanolyan!
Néha meg kell törni a monotonitást, változtatni kell egy kicsit a napi rutinon. Kirándulás, mozi, más étterem, vagy új játék az ágyban. Elég egy kis apróság.

5: Ne ellenőrizd!

Ne hívogasd 5 percenként, ne figyeld minden lépését, ne kérj számon mindent. Levegő! Ahogy neked, úgy neki is kell, hogy kapjon levegőt.

6: Ne féltékenykedj!
Bizalom az alapja minden kapcsolatnak. Ha az nincs, ha a partnered úgy érzi, ok nélkül bizalmatlan vagy, máris megmérgezted kettőtök kapcsolatát, s csak idő kérdése a szakítás. A féltékenykedés úgyis csak önbizalomhiány, szóval ne kutass, ne olvass e-maileket, ne less telefonokat.

Ez is érdekelhet: 5+1 OK, AMIÉRT JOBB EGYEDÜL, MINT EGY ROSSZ KAPCSOLATBAN

7: Ne erőltesd rá a csajos programokat!
Nem, a férfiak nem feltétlenül akarnak órákat üldögélni a fodrásznál és csajos fecsegést hallgatni. Nem mennek szívesen manikűröshöz, butikokba sem. A női fecsej maradjon meg a nőknek, s a csajos ,,bulikba” ne erőltessük el.

8: Ne akarj vásárolni helyette!
A legtöbb férfi nem válogat, nem szeret órákat vásárlással tölteni. Kinézik a neten amit akarnak, s sokszor meg is rendelik maguknak. Ezt így kell elfogadni, a pasi az pasi, nem fog 40 pár cipőt felpróbálni, mielőtt egyet megvesz.

9: Ne kérdezd folyton – Mi újság?
Ne szakítsd meg a csendet, ha látod, hogy párod a gondolataiba merült. Ne kérdezgesd folyton: Min gondolkodsz? Mi a baj? Nem kell piszkálni, nem kell nyomást gyakorolni. Úgyis csak akkor mondja, ha akarja..

10: Ne várakoztasd!
Egy férfi számára semmi nem olyan bosszantó, mint egy nőre várni 3 órát, míg az öltözködik…

Semmitmondó kis dolgoknak tűnnek ezek a pontok, de fontosak. Sokszor csak ennyin, egy kis apróságon múlik a nyugodt élet, a boldogság.


Csak egy kis odafigyelés kell, csak egy kis erőfeszítés, semmi más.

2 hozzászólás
    1. A férfiakat sokkal jobban érdekli a sex, mint a nőket. Imádnak róla beszélni és fáradhatatlanul csinálni. Ha a nő mindenben partnere, akkor biztos lehet benne, hogy őt imádni fogja. A férfi szereti, ha a párja kényezteti, simogatja, szereti a hímtagját. Minden férfi arra vágyik, hogy a nője imádja a farkát. Ez nem is olyan nehéz, mert ez a nőknek is örömet okoz.

Írj hozzászólást

Az email címed nem jelenik meg.