Sose szeress bele jóképű srácba

Nos, ha most azért vagy itt, hogy tényleg elolvasd az érveim arról, miért ne szeressünk bele mi nők helyes fiúba, akkor javaslom kattints is tovább, mert nem, nincs ilyen indokom.

Szeressünk. Szeressünk bele a jóképű fiúba… Ha van a külső szépség mellett belső szépség is.

Mi nők nem annyira a szemünkkel, sokkal inkább a szívünkkel választunk.
Jó-jó, nem mondom, hogy egy sármos arc, egy erős kéz, egy jó test, egy karizmatikus kisugárzás nem számít nekünk, mert nem fogok itt álszent dumát levágni arról, hogy nekünk nőknek csakis a belső értékek számítanak. Mert nem csak.

De sokban. 

Ez is érdekelhet: 5+1 APRÓSÁG AMIT A FÉRFIAK IS NAGYRA ÉRTÉKELNEK EGY KAPCSOLATBAN

A bugyink lecsúszásához azonban kell valami más is a perzselő tekinteten kívül.
Személy szerint nekem bejön az intelligencia. A humor. A határozottság.
Bejön, ha nem kezelnek le, ha partner lehetek, nem csak kellék.

Értékelem, ha számít a szavam. Ha elmondhatom, amit gondolok, és meg is hallják azt.

Ó, igen, nincs is jobb egy szálkás izomzatnál, egy kockásodó hasnál, egy csábító mosolynál. De ennyi legfeljebb 2 percre elég.

Ha a jóképű férfi tudatában van vonzerejének, s ez nem határozottságot, hanem arroganciát vált ki nála, ha ad magára, de már piperkőc módon, ha sikeres, de a sikeressége a fejébe száll, ezek nem túl szeretni való tulajdonságok.

Lám, mégis mondtam 3 indokot arra, miért nem kéne jóképű férfiba beleszeretnünk – de ugyanennyit tudnék kapásból írni a #nemannyirajóképű fiúkra is!

Úgyhogy inkább azt mondanám neked, te lány, aki épp most keresel társat: Ne szeress bele – ha lehet – olyan férfiba, aki nem szereti benned azt, aki vagy!


Aki nem tiszteli benned a nőt, aki nem látja benned az értéket. Aki meg akar változtatni, el akar nyomni, semmibe vesz vagy épp hülyének néz, akinek önmaga fontosabb, mint a partner – az ilyen férfiba, akármilyen a külseje, inkább ne szeress bele!

…vagy legalább hallgasd meg azt a halk, belső hangot, amelyik kitartóan figyelmeztet arra, hogy többet érdemelnél!

Még nincs hozzászólás

Írj hozzászólást

Az email címed nem jelenik meg.