A 4 legmérgezőbb zodiákus párosítás az asztrológusok szerint

A kompatibilitás némileg szubjektív: lehet, hogy csodálatosan kijössz valakivel, akivel nem számítottál rá, de az is lehet, hogy akihez kezdetben vonzódtál, végül nem köt le hosszú távon.

Az asztrológusok szerint egyes csillagjegyek személyisége, perspektívái és prioritásai egymásnak ellentmondanak, és egyáltalán nem illenek össze.

Íme a 4 legmérgezőbb állatöv-párt, akiknek együtt lenni tulajdonképpen teljes katasztrófa.

4. Bika és Vízöntő

Ez a két jegy nem tud kijönni egymással. A Vízöntő szereti, ha a dolgok változnak, míg a Bika szereti stabilan, állandóságban tartani a dolgokat. Ez a kulcsfontosságú különbség gyorsan toxicitáshoz vezethet közöttük. Képtelenek megtalálni egymással a közös nevezőt, és az emiatt kialakuló neheztelés mérgező környezete végül távolságtartáshoz, majd szakításhoz vezet.

3. Szűz és Kos

A Szűz és a Kos nagyon is mérgező párosítás lehet, mivel mindkettő – különböző módon ugyan – de agresszív.

A Szűz nem szereti, ha megmondják neki, hogyan viselkedjen, a Kos pedig nem szereti, ha megmondják, mit tegyen. A Szűz szeret ekézni a Kost, ami sok keserűséget és veszekedést vált ki, s ezek sok esetben megoldatlanok maradnak.

Eltérő a vitastílusuk is: a Szűz passzív-agresszív, a Kos pedig nyíltan ellenséges – a frusztráció e forrófejű pár között nagyon hevessé válhat.

Három csillagjegy, akivel ha találkozol, áldást hoz rád

2. Skorpió és Ikrek

Ez a két csillagjegy kezdetben valószínűleg vonzódni fog egymáshoz, de a Skorpió intenzitása és az Ikrek „változatos szeretete” végül konfliktust szülhet.

A Skorpió mély érzelmei elsöprőnek tűnhetnek az Ikrek számára, aki a szerelem könnyedebb, gondtalanabb megközelítését részesíti előnyben. Félreértések akkor keletkeznek, amikor az Ikrek kacér természete kiváltja a Skorpió féltékenységét, ami elkerülhetetlen.

Az Ikrekre nem is jellemző a titkolózás, így a kacérkodását nem rejti el. A Skorpió viszont szereti a titkokat, nem teregeti ki az életét a nyilvánosság elé, míg az Ikreknek nem okoz gondot, ha az egész város róla beszél.

Ráadásul a Skorpió hűségesebb, mint az Ikrek, ami azt jelenti, hogy ők egy olyan pár, akik a végén „hátba szúrhatják egymást”. Szakításuk mindig csúnya.

1. Bak és Oroszlán

A legmérgezőbb párosítás a Bak és Oroszlán párosítás. Ez a két jegy csak bántja egymást.

A Bak lesüti a szemét, és szeret háttérben maradni, míg az Oroszlánnak állandóan reflektorfényben kell lennie. Az Oroszlán csodálatra és figyelemre való igénye ellentétes Bak visszafogott és pragmatikus életszemléletével. Ezért, míg az Oroszlán dicséretre és drámára törekszik, a Bak kritikája és a gyakorlati dolgokra való összpontosítása lerombolhatja az Oroszlán hangulatát. Ez a dinamika mérgezővé válhat, különösen, amikor az Oroszlán extravaganciája találkozik Bak komoly természetével. Kettejük kapcsolata olyan kapcsolathoz vezet, ami tele van az alkalmatlanság érzésével.

Azért azt is tudni kell, hogy a Bak és az Oroszlán is remekül teljesíti a célokat, és lehet kettősük ütős „hatalompár”. De ha egyensúlyhiány lép fel, és egyikük sikeresebbé válik, az feszültséget és haragot szül.

nyitókép: Image by freepik