Tudtad? Az a testrész, amit először mosol meg fürdéskor, sokat elárul a jellemedről

A higiénia mindennapjaink szerves része. Mindegy, hogy reggel vagy este kerül rá sor, a mosakodásnak is, mint az életben minden másnak, megvan a maga rutinja, kapcsolódnak hozzá megszokott mozdulatok, rituálék.

Lehet, hogy nem vetted észre, de fürdéskor mindenki sajátos sorrend szerint halad, mindenki más-más testrészét mossa meg először. Van, aki az arcával, más a mellkasával kezdi a fürdést, a választás pedig – állítólag – sokat elárul az ember jelleméről.

Tudatalatti szinten az a testrész, amit először megmosol, árulkodhat arról, milyen karakter vagy.

Kíváncsi vagy, igaz-e? Nézd meg:

1. Arc

Ha te az a fajta ember vagy, aki fürdéskor azonnal az arcát kezdi mosni, és utána is különös gondot fordítasz rá, akkor te az a fajta ember vagy, aki szeret gondoskodni az 5 alapvető érzékszervéről – ízlelésről, szaglásról, tapintásról, látásról és hallásról. Ez azt jelenti, törődsz azzal, hogy mások hogyan látnak téged, ezért nagyon fontosnak tartod, hogy mindig vigyázz az arcodra. Tudod, hogy ez az első dolog, amit az emberek meglátnak, amikor rád néznek.

Image by Racool_studio on Freepik

2. Karok és lábak

Ha fürdés közben a végtagjaid az elsők, amit megmosol, akkor valószínűleg nagyon szerény, egyszerű és földhözragadt ember vagy. A végtagjaid az erőd és a kitartásod jelképei. De ez azt is jelenti, hogy nagyon kiegyensúlyozott vagy, és nem tévedsz el az események forgatagában. Szereted szabadon kifejezni magad – legyenek azok fizikai gesztusok vagy verbális kijelentések. Élő lélek vagy, olyan ember, aki végtelen energiákkal rendelkezik.

3. Nemi szervek

Nem sok ember van, aki a legintimebb testrészével kezdi a mosakodást. Ha te közéjük tartozol, akkor nagy eséllyel nagyon félénk és tartózkodó ember vagy. Sőt, lehet, hogy annyira félénk vagy, hogy még az önbecsüléssel is lehetnek problémáid. Nehezen állsz ki magadért, legtöbb esetben nem mész bele semmilyen konfrontációba.

4. Mellkas

Magabiztosnak érzed magad, amikor beállsz a zuhany alá, és azonnal a mellkasodhoz nyúlsz, így te minden bizonnyal olyan ember vagy, aki szereti közvetlenül kifejezni gondolatait és véleményét. Nagyon pragmatikus karaktered van. Független vagy, az embereket gyakran inspirálja személyiséged. Célorientált ember vagy, aki mindig kitartóan dolgozik azért, amit akar.

Image by jcomp on Freepik

5. Haj

Ha azonnal megmosod a hajad, amint belépsz a zuhany alá, akkor határozottan a rend és a fegyelem megszállottja vagy. Fürödni csakis felülről lefelé – ezt az elvet vallod, és ezt a struktúrát viszed magaddal a mindennapi életedbe is.

Nagyon praktikus vagy. Szilárdan hiszed, hogy az elméd az egyik legnagyobb kincsed. Sokat teszel is azért, hogy vigyázz az agyadra. Nagyon erős véleményed van a dolgokról, és soha nem félsz megosztani ezt másokkal.

6. Váll és nyak

Valószínűleg te vagy az egyik legkeményebben dolgozó ember az ismerőseid között. Az ok, amiért először a nyakat és a vállat mosod meg, az az, hogy gyakran ezeket a testrészeket éri a legnagyobb stressz. Feszültnek érzed magad, mert állandóan stresszes vagy és keményen dolgozol.

Emellett hihetetlenül dúl benned a versenyszellem, és mindig mindenki előtt akarsz járni. Mindig azért harcolsz, hogy előnyt szerezz versenytársaiddal szemben.

7. Hát

Olyan ember vagy, aki figyel a hátára és a háta mögé… szó szerint. Nagyon nehezen bízol másokban. Általában nem szeretsz könnyen és gyorsan senkit beengedni az életedbe. Ennek oka lehet a múltban átélt árulás traumatikus élménye.

nyitókép: Image by Racool_studio on Freepik

Még nincs hozzászólás

Írj hozzászólást

Az email címed nem jelenik meg.