A Szűznek végre lépnie kell, a Halak jobban jár, ha ragaszkodik a véleményéhez – heti horoszkóp 03.11.-03.17-ig

Új hét, kihívások, nehézségek, új szerencse – a csillagok sok mindent adnak a héten, mindenki válogathat kedvére.

Most nézzük egyesével a csillagjegyeket:

Kos: Ez jó időszak a változásra. Fedezd fel azokat a lehetőségeket, amelyektől korábban elzárkóztál. Van néhány jó ötleted, amit minél előbb szeretnél elindítani, de anyagi támogatás nélkül nem fog menni. Ez különösen a hét végén válik világossá, így kénytelen leszel átértékelni terveidet, vagy megkeresni a szükséges forrásokat.
Otthon légy megértőbb a pároddal, ha viszont egyedülálló vagy, változtasd meg a hozzáállásodat, akkor talán megtalálod azt a szerelmet, amit keresel.

Heti üzenet: Győződj meg róla, hogy terveid reálisak.

Bika: Lehet, hogy a dolgok nem úgy vannak, ahogy szeretnéd, de ez nem jelenti azt, hogy rosszak. Ha végre hajlandó vagy látni is, nem csak nézni, rá fogsz jönni, mi az, ami nem működik, ezután képes leszel változtatni is rajta. A régi, téged hátráltató dolgokat próbáld elengedni. Ahelyett, hogy makacsul ellenállnál, tegyél meg mindent, hogy rugalmasabb legyél, ha akadályokkal kerülsz szembe. Fektess be abba, ami működik: a rendelkezésedre álló erőforrásokba és a lehetőségek erejébe.
Szerelmi életedbe vigyél egy kis színt: ha tudtok kiránduljatok, vagy csináljatok pároddal valami közös programot.
Ha egyedülálló vagy, ez egy jó időszak arra, hogy megkeresd azt a személyt, aki érdekel.

Heti üzenet: Légy nyitott!

Ikrek: Ha mélyen magadba nézel, pontosan tudod, hogy nem ártana életmódváltásba kezdened, akkor talán változna állandó rossz közérzeted. Stresszes sem lennél folyamatosan. Itt az idő, rázd fel magad. Látogasd meg például nagyon rég látott barátaidat, vedd elő ezerszer elnapolt programjaidat és merülj el az életben. Arra is figyelj, önuralmad ne veszítsd el.
Otthon nem ártana egy kicsit jobban odafigyelned a kedvesedre. A kapcsolatban ketten vagytok! Hallgasd meg a párod igényeit is.
Ha egyedülálló vagy, ne várd a sültgalambot. Tenni is kell azokért a dolgokért, amiket igazán szeretnél!

Heti üzenet: Rázd fel magad!

Rák: A héten elkerülhetetlenül meg kell küzdened bizonyos dolgokkal, amiket nem szeretsz, amiket zavarónak találsz. Nem lesz könnyű, de összességében ezekből is tanulhatsz. Figyelj a megérzéseidre, jót súgnak. Egy jó baráttal érdekes beszélgetéseket folytathatsz, de fennáll a veszélye annak, hogy hagyod magad befolyásolni. Lógj inkább olyan emberekkel, akik hasonlóan gondolkodnak, mint te.
Ha párkapcsolatban élsz, sok erőfeszítés után sikerült megtalálnod az egyensúlyt. Jókedvűvé és boldoggá teszed a párod. Ne hagyd, hogy bármilyen váratlan fejlemény felborítsa a mindennapi békét. 
Ha szingli vagy, ne pazarold az idődet értelmetlen flörtölésre. Koncentrálj a komoly kapcsolat megtalálására. 

Heti üzenet: Ne merülj önsajnálatba!

Oroszlán: Ezen a héten türelmesnek kell lenned, főleg magaddal és a körülményekkel szemben, mert ha valami elromolhat, most el is romlik. Legjobban akkor jársz, ha készítesz egy listát a tennivalóidról, és fokozatosan haladva kipipálod a tételeket. A héten szembe kell nézned érzelmi feszültséggel és túlzásokkal, emiatt gyakran leszel ingerlékeny, kapkodó és türelmetlen. Tarts ki, egyszer ennek a hétnek is vége lesz.
Párkapcsolatod is stresszes lesz ezen a héten. Fontos, hogy nyitott szívvel közelíts a párodhoz. Néha célravezetőbb csak meghallgatni a másik nézőpontját, mint tanácsokat osztogatni.
Ha egyedülálló vagy, lassíts. Elhamarkodott randik helyett gondold át, mit csinálsz rosszul.

Heti üzenet: Nem kell mindig harcolni!

Szűz: Ez nem lesz könnyű hét. Bár te szeretsz magad körül mindent irányítani, ezen a héten ezt a törekvésed el kell engedned, mert bár úgy tűnik, hasznos, hosszú távon károdra válik. Sok mindennel szembe kell nézned, sok mindennel le kell számolnod. Tudod, hogy lépned kell, de neked ez sosem könnyű. Most mégis itt az idő. Keress új utat, és bátran indulj el.
A kapcsolatod zűrös volt az utóbbi időben, de ennek vége. Próbáld megbecsülni a partneredet azért, amilyen.
Ha egyedülálló vagy, itt az ideje, hogy mozdulj.

Heti üzenet: Itt az idő, hogy lépj!

Mérleg: Sokan azt hiszik, hogy a határok nemet jelentenek, de valójában arról szólnak, hogy tisztázzuk, mit lehet és mit nem lehet egészségesen megtenni. A héten neked is fel kell állítanod a saját határaidat. És nem csak azért, hogy védd magad, hosszú távon az életedet is könnyebbé teszi, ha bizonyos határokat betartasz és másoktól is elvárod ezt.
Otthon bújjatok össze a pároddal, most erre van igazán szükséged.
Ha egyedülálló vagy, most nincs más dolgod, mint nyitott szemmel járni.

Heti üzenet: Nem kell irányítanod mások viselkedését!

Skorpió: Kimerültél, ingerült és fáradt vagy, nincs kedved semmihez és senkihez. Meg kell próbálnod lassú tempót tartani. Nincs sok energiád arra, hogy másokkal foglalkozz, a saját magaddal való törődést kell előtérbe helyezned. Lazíts, maradj nyugodt, és foglalkozz egyszerre csak egy feladattal, akkor könnyebben túléled ezt a hetet. Bizonyos dolgokat figyelembe kell venned, különösen, ha a család jólétéről van szó. Vannak olyan ötleteid, amikkel mások nehezen tudnak lépést tartani, ezért a legokosabb, ha a saját utadat követed.
Ahogy öregszel, egyre kevésbé szereted és viseled el magad körül a szóváltást. Egyszerűen azt érzed, túl öreg vagy már a hülyeségekhez! Ezért a párodra is több mindent ráhagysz, mint eddig, mert úgy érzed, egyszerűen nem éri meg vitázni. Pedig néha nem árt.
Ha szingli vagy, a héten jobb, ha magadat részesíted előnyben!

Heti üzenet: Kövesd a saját utadat.

Nyilas: Vannak dolgok a mindennapi életben, amin szeretnél javítani, de azt is érzed, hogy vannak körülötted olyanok, akik ezt egyáltalán nem akarják. Próbálj meg olyan kompromisszumokat találni, amik mindenkit boldoggá tesznek, így bizonyos rutinokat úgy alakíthatsz át, hogy az megkönnyítse a mindennapokat. Figyelj jobban a kommunikációdra. Az sem ártana, ha magadba néznél. Minden rendben az önértékeléseddel?
Szerelmi életedben jobban oda kell figyelned. Van a kapcsolatodnak olyan része, amit nagyon elhanyagoltál. Fordíts erre időt. 
Ha egyedülálló vagy, előbb önmagaddal foglalkozz, aztán mással.

Heti üzenet: Gondolkozz előre!

Bak: Az események tempója felpörög a héten, és ha megpróbálsz megfelelni ennek, valószínűleg hamar kiégsz. Már így sem vagy toppon, hiszen jó ideje két végéről égeted a gyertyát. Próbálj amennyire az élet engedi, lassabb tempóra váltani, és ne próbáld mindenáron irányítani a dolgokat. Törekedj inkább arra, hogy a saját igényeid ne szoruljanak háttérbe.
Szerelmi életedben mindaddig jól érezheted magad a pároddal, amíg fenntartod a pozitív hangulatot, és kontrollálod felesleges érzelmeidet.
Ha egyedülálló vagy, néha felállhatnál az íróasztalod mellől, és a munka helyett az ismerkedést is választhatnád.

Heti üzenet: Nézz magadba!

Vízöntő: Ez a hét nem lesz könnyű. Többször azon kapod magad, hogy nehezen fogadod el helyzeted vagy a körülményeidet, és emiatt szörnyen stresszes vagy. Vedd észre és fogadd el: a múlton már nem lehet változtatni, de a jövő még befolyásolható. Ha tehát változtatni akarsz, most érdemes megfontolnod, de fontos, hogy ne szorongásból tedd. Fontold meg, mik a lehetőségeid, azután lépj.
Szerelmi életed remek, és most még közelebb is kerülhetsz a párodhoz. Beszélgessetek sokat, az sosem árt. 
Egyedülálló vagy? Nemrég valaki kifejezte a szándékait feléd, de te nem vettél róla tudomást. Talán itt lenne az ideje!

Heti üzenet: Gondolkodj előre!

Halak: Több lehetséges út is nyitva van előtted, és ez, ahelyett, hogy örülnél neki, megrémít. A választás nehéz. Győzd le a szorongást, és figyelj a belső hangodra. Megtalálod a helyes választ. Bízz megérzéseidben, még akkor is, ha az váratlan irányokba vezet. Ha konkrét kérdést szegez neked valaki, ragaszkodj a véleményedhez!
Párkapcsolatodban törekedj arra, hogy ne egyoldalú legyen köztetek a kommunikáció. Mindkettőtöknek sokkal jobban kell figyelnie a másikra.
Ha egyedülálló vagy, tegyél meg mindent, hogy elbűvöld azt, aki érdeklődik irántad.

Heti üzenet: Ragaszkodj a véleményedhez!