A Mérlegeknek ideje kockáztatni, a Skorpióknak improvizálni kell a szerencséhez – heti horoszkóp 01.08.-01.14-ig

Remekül indul a hét, és az egész remek is marad. Ha valami nem stimmel, megoldhatod és megváltoztathatod. Készen állsz rá?

Nézzük, kinek mit hoz ez a hét:

Kos: Elindul az első igazi munkahét, s neked rögtön csata zajlik a logikád és az igényeid között. Ez eléggé frusztrálttá, szorongóvá tesz. Általában tudod, mit akarsz, de ezen a héten nem tudod közvetlenül kifejezni. Néhány tény új, ismeretlen útra késztet, maradj koncentrált és éber. A munkában összességében nagyon jól mennek a dolgok, ezért ezen a héten pozitív fejleményekre számíthatsz.
Az ünnepek után a mindennapi életed számos kötelezettsége némi távolságot teremtett közted és partnered között. Ez nem tesz jót a kapcsolatotoknak, ezért feltétlenül beszélgessetek, ez segít közös megoldást találni. 
Ha egyedülálló vagy, reálisabb képet kell alkotnod az életedről. Hagyd abba az elérhetetlen dolgok utáni sóvárgást, mert csak csalódni fogsz.

Heti üzenet: Ne engedd át magad a könnyű megoldásoknak!

Bika: Ezen a héten egyensúlyozni fogsz a változás igénye, és a változatlanság igénye között. Ahelyett, hogy ragaszkodnál a régi, ismert helyzetekhez, amik biztonságot nyújtanak, válassz valami újat, ami összhangban van álmaiddal és céljaiddal. Válogasd meg bölcsen a csatákat, amikbe beleugrasz, fontos döntéseket ne hozz meg a héten! A körülötted élők nehezményezik, hogy mindig mindent egyedül akarsz megoldani. Adj teret másoknak is.
A hét elején meglephet néhány érzelmi kitörés párodtól. Te azt hitted, hogy minden rendben van, ezért megdöbbensz. Szerencsére bőven van tartalékod, és elég jó humorod van ahhoz, hogy kezeld a helyzetet, és helyreállítsd a szeretetet és a bizalmat.
Ha szingli vagy, keresd mélyen magadban azokat a dolgokat, amelyekre egy kapcsolatból szükséged van, majd tegyél meg néhány nagy, merész lépést.

Heti üzenet: Ne ígérj többet, mint amennyit be tudsz tartani.

Ikrek: Most mintha kifordult volna sarkaiból a világ, úgy érzed. Bíztál az új évben, de egyelőre semmi nem alakul a terveid szerint. Úgy érzed, társadalmi és szakmai státuszod bizonyos erők fenyegetik, és ezért nem sikerül elérned a céljaid. Mindenesetre az életed egyáltalán nem nevezhető normálisnak vagy konvencionálisnak. A következő lépésekkel kapcsolatban fontos döntéseket kell meghoznod. Figyelj oda, és kerüld a hatalmi harcokat is!
A párkapcsolatod legalább kiegyensúlyozott. Párod érdekes kezdeményezésekkel áll elő. Ne mondj nemet!
Ha egyedülálló vagy, sok lehetőséged lesz romantikát találni. Egy munkatársad megpróbál közeledni hozzád; ne utasítsd vissza, lehet, hogy élvezni fogod vele a jövőt.

Heti üzenet: Ne keseredj el!

Rák: Ez a hét nagyon intenzív lesz a munka és a kötelezettségek terén, ami sok erőfeszítést igényel majd tőled. Elképesztő lehetőségek is adódnak számodra, ezek akár új alapokra is helyezhetik az életed. Arra figyelj, felesleges dolgokba ne ölj energiát. Vigyázz, ha túl keményen hajtasz, a hét végére nagyon rosszul fogod érezni magad.
Otthon mutasd ki a szerelmed párodnak. Értékelni fogja. Jó, ha a munkahelyi hajtás mellett a családra is fordítasz időt, legalább a hét végén.
Ha szingli vagy, hamarosan egy érdekes ember fog jönni, aki megváltoztatja az életedet.

Heti üzenet: Segíts egy barátnak!

Oroszlán: Mostanában biztonságra és stabilitásra vágysz. Ez a hét segíteni fog neked közelebb kerülni a céljaidhoz, főképp azért, mert mostanában nagyon optimista és magabiztos vagy. Ideje lenne a jólétedre és a fizikumodra is koncentrálnod. Jó alap lehet a szabadság után elkezdeni az edzéseket. Persze, nehezen indul el, ha folyamatosan halogatod a dolgot. De csak el kell kezdeni, azután a lendület jön majd magától.
Otthonodban feszültség lesz a levegőben. Gondold át a dolgokat, és ügyelj arra, hogy azt csináld, ami neked is örömet okoz és a kapcsolatodban is harmóniát teremt. 
Ha szingli vagy, légy éberebb, és ne hagyd, hogy egy új ismerősöd észrevétlen maradjon.

Heti üzenet: Minden kezdet nehéz!

Szűz: Nagyon sok olyan dolog van, amit meg kell tenned így év elején, és nagyon sok dolog van, amit meg akarsz tenni. Ezen a héten add meg magadnak azt az ajándékot, hogy előtérbe helyezed azokat a dolgokat, amik örömet okoznak. Ez a hét megadja neked azt a lökést, amire szükséged van az életedben, hogy végre megtapasztalhasd azokat a fejleményeket, amikről álmodozol. Képes leszel megoldani nehéz problémákat, és ez hihetetlen energiával tölt fel.
Érdekes hét lesz ez a szerelmi életedben. A benned lévő pozitív hangulat jót tesz a kapcsolatodnak, bár a partneredben tombol némi feszültség, ami meglep téged. A legjobb, ha meghallgatod! Nálad jobban senki nem tudja megnyugtatni!
Ha egyedülálló vagy, ne feledd, minden a megfelelő időben jön, s ha végre megérkezik, veled is marad.

Heti üzenet: Légy engedékeny magaddal!

Mérleg: Ezen a héten azt tapasztalhatod, hogy megszállottan olyan dolgokhoz ragaszkodsz, amik gúzsba kötnek. Ahhoz, hogy beléphess a kívánt életbe, hajlandónak kell lenned feloldani a ragaszkodásodat azokhoz a dolgokhoz, amik visszatartanak tőle. Jó hét ez a kockázatvállalásra. A hét végére olyan híreket kapsz, amik meglepnek, de jó, ha egy kicsit tartózkodsz, mielőtt következtetéseket vonsz le. Próbáld meg megszerezni az összes szükséges információt ahhoz, hogy átfogó képet kapj. 
Szerelmi életed kicsit feszült. Tedd rendbe a dolgokat, és próbáld visszaállítani a békét a kapcsolatodba.
Ha szingli vagy, tedd félre a kételyeidet, és közelíts az érdeklődőhöz. Remekül fogod érezni magad!

Heti üzenet: Keress valamit, ami kikapcsol és feltölt!

Skorpió: Bízz az ösztöneidben és improvizálj. Most megszabadulhatsz a felesleges dolgoktól, kibővítheted az elképzeléseid. Ne pazarold az időt olyan dolgokra, amik nem visznek tovább. Bármilyen türelmetlen vagy nyugtalan is vagy ezen a héten, tégy meg minden tőled telhetőt, hogy hagyj egy kis teret a lassításra, ráhangolódásra és lelki kapcsolatteremtésre. A most meghozott döntések jelentős hatással lesznek kapcsolataidra, ezért bölcs dolog, ha nem csak azt veszed figyelembe, hogy mit szeretnél, hanem azt is, hogy az milyen hatással lesz a körülötted lévő emberekre.
Otthon pozitív a hangulat, élveztek minden pillanatot a pároddal. Töltsetek együtt minőségi időt, az erősíti a kapcsolatotok.
Ha szingli vagy, el kell döntened, mit szeretnél a szerelmi életedtől. Fogalmazd meg magadnak pontosan, mert amíg te magad sem vagy biztos abban, mit is akarsz, csak a magány marad.

Heti üzenet: Ne taszíts el mindenkit magadtól!

Nyilas:  Dinamikus és mozgalmas hét áll előtted. Eljött az ideje, hogy rendbe tedd az életed, és elengedd azokat a dolgokat, amik nem szolgálnak téged. Az sem árt, ha kicsit jobban hallgatsz az érzelmeidre. Légy őszinte, legalább önmagaddal szemben. Nemet mondani nem szégyen, sőt, sok esetben szükséges ahhoz, hogy megvédd magad, megtartsd az egészséges határaid. Most készen állsz az új kihívásokra. Bölcs dolog lehet azonban várni egy kicsit az új projektekkel, gondold át őket, mielőtt lépsz.
Otthon egyszerűen csak érezd jól magad a pároddal, és ne hagyd, hogy bármilyen abszurd gondolat megmérgezze a kapcsolatod. Az anyagi problémák miatt egy mélyebb beszélgetést meg kell ejtenetek, de nem kell, hogy ez elrontsa a kedvetek.
Ha egyedülálló vagy, észrevehetnéd, hogy a makacsság és önmagad bezárása biztosan nem kedvez a párkeresésnek.

Heti üzenet: Várj az új projektekkel.

Bak: Ez egy termékeny időszak lesz az életedben, Bak, ha mersz bízni magadban, és a felmerülő kérdésekre önmagadban, és nem másban keresed a válaszokat. Figyelj, mit súgnak az ösztöneid: nem minden lehetőség jó, ami papíron jól mutat. Ha lassan és megfontoltan haladsz, végül meg tudod valósítani azokat a változtatásokat, amikről álmodozol. Nem válna károdra, ha kicsit kényeztetnéd magad. Húzós volt a tavalyi év.
Otthon minden rendben van, élvezzétek az együtt töltött időt.
Ha egyedülálló vagy, itt az ideje, hogy változtass az életeden. Vedd a kezedbe a dolgokat, és tegyél nagy, magabiztos lépéseket, amik segítenek továbblépni.

Heti üzenet: Foglalkozz többet magaddal!

Vízöntő: Itt az ideje, hogy a héten átgondold azokat a tényezőket, amik az életed a háttérből irányítják. Ha megengeded magadnak, hogy elvonják a figyelmedet a részletek, akkor ezen a héten nagyon frusztráltnak érezheted magad. Gondolkodj el a múltban szerzett tapasztalatokon, és alkalmazd azokat a hasznos dolgokat, amiket a múltban megtanultál. Lehet, hogy meg kell változtatnod a hozzáállásodat, viselkedésedet, elvárásaidat vagy megközelítéseidet, de így többet fogsz haladni, és jobban fogod érezni magad ahhoz, hogy megbirkózz azzal, ami az utadba kerül.
Szerelmi életed nagyon jól fog alakulni ezekben a napokban. Partnered minden titkos vágyadat valóra váltja.
Ha szingli vagy, a hétvége sok lehetőséget tartogat számodra, hogy érdekes emberekkel lógj, és csodálatos időt tölts velük. 

Heti üzenet: Engedd el a bizonytalanságot. Higgy magadban!

Halak: A héten lesz okod az optimizmusra. Több dolog kezd jó irányba haladni, és ez végre lendületet ad a hosszú stagnálás után. Készülj a tűzijátékra! A bolygók kegyei megtisztítják az utat egy nagyon fontos személyhez, akitől sokat nyerhetsz a jövőben. Az az energia és lendület, amit érezni fogsz, képessé tesz arra, hogy nagy és egyenletes lépéseket tegyél álmaid felé. Lendületedet a munkahelyen is értékelik. Kétségtelen, hogy hamarosan eljön a siker.
A hét összességében pozitív és optimista hangulata ideális hátteret biztosít egy harmonikus és nagyon elégedett szerelmi élethez. Törekedj a kölcsönös megértésre és törődésre a gyors megoldások helyett.
Ha egyedülálló vagy, élvezd a szingli életet és annak előnyeit. Minél távolabb vagy az elkötelezettségtől, annál tisztább lesz az ítélőképességed.

Heti üzenet: Hallgasd meg mások véleményét is!