A Kos figyeljen jobban másokra, az Ikreknek döntenie kell – heti horoszkóp 11.06.-11.12-ig

A Szűz foglalkozzon többet magával, a Bikának el kell kerülnie a hatalmi harcokat és a kicsinyeskedést, a Rák jól teszi, ha a rossz dolgokban is keresi a jót.

Te is szeretnéd tudni, mit hoz a hét? Nézzük, kinek mit tartogatnak a csillagok!

Kos: Valószínűleg elég frusztrált leszel ezen a héten, mivel a dolgok nem egészen a terveid szerint alakulnak. Sokféle hatás és érzés ér. Azon kaphatod magad, hogy olyan dolgokhoz ragaszkodsz, amik nem működnek, és bár ez tökéletesen emberi tőled, egyben hatalmas energiapazarlás is. Koncentrálj arra, ami fontos, és tanulj a múlt hibáiból, akkor minden rendben lesz. Lehet, hogy olyan helyzetbe kerülsz, amikor meg kell hallgatnod mások javaslatait. Tedd meg, utána még mindig mehetsz a saját fejed után is.
Otthon nagyon óvatosnak kell lenned, hogy megőrizd az egyensúlyt a kapcsolatodban. Ne telepedj rá nagyon párodra, nem viseli jól.
Ha egyedülálló vagy, haladj magabiztosan célod felé, és ne hagyd, hogy kavargó gondolataid akadályozzanak.

Heti üzenet: Hallgasd meg mások véleményét!

Bika: A hét eleje elég pozitívan alakul számodra, esélyt ad vágyaid és céljaid megvalósítására. Ne feledd! Jogod van ahhoz, hogy önmagad légy, és a saját utadat járd, de attól még néha meghallhatod mások gondolatait is. Keresd az egyensúlyt a szükségleteid megtartása és az önkifejezés terén. A hatalmi harcokat és a kicsinyeskedést mindenképpen kerüld. A hét vége felé kételkedni kezdhetsz egy kollégáddal, barátoddal való kapcsolatodban.
Szerelmi életedben közelebb kerülsz párodhoz, intenzív érzéseid felpezsdítik, színekkel töltik meg a kapcsolatod. 
Ha egyedülálló vagy, a vasárnap lesz a te nagy napod!

Heti üzenet: Figyelj jobban a környezetedre!

Ikrek: Vannak olyan frusztrációk az életedben, amikkel már sokat küzdöttél, és ezek most megint több figyelmet és tudatosságot igényelnek tőled. Próbáld meg a problémákat tudatos, tiszta fejjel megközelíteni. Itt az ideje, hogy jól megfontolt kockázatokat vállalj, és ugorj! Ha erőt veszel magadon, ügyeid szépen fognak haladni, és idővel megoldódnak a gondok. Merj dönteni!
Ha kapcsolatban élsz, a hét lehetőséget ad arra, hogy kifejezd gazdag és heves érzelmeidet. Mutasd ki szeretetedet és nagylelkűségedet párodnak, és hagyj ki minden mérgező gondolatot a kapcsolatodból. 
Ha egyedülálló vagy, ne félj az elutasítástól. Merj kockáztatni és lépni.

Heti üzenet: Állj ki azért, amiben hiszel!

Rák: Ez a hét sokféle érzelmet és helyzetet hoz számodra, olykor még a saját határaidat is súrolod. Ezek azonban segítenek kielégíteni a szükségleteidet, elérni a céljaidat. Szembe kell nézned azzal, hogy olykor olyan dolgokat is el kell fogadni, amikkel nem értesz egyet, amik nem tetszenek, mert csak így tudsz haladni előre. Ne feledd: az elfogadás nem beleegyezés; csak a tudatosság. Ne felejtsd el, hogy minden rossznak van pozitív oldala is.
Szerelmi életedben légy óvatos a hét közepén, mert hajlamos lehetsz féltékennyé és birtoklóvá válni. Ne állíts irracionális dolgokat, és ne a párodon vezesd le a feszültségedet.
Ha egyedülálló vagy, ne vesztegess el egy percet sem; talán újra próbálkozhatnál online ismerkedni.

Heti üzenet: Csak higgadtan!

Oroszlán: Nem lesz könnyű heted, de ez nem jelenti azt, hogy el kell veszítened az optimizmusodat. Lehet, hogy itt az ideje, hogy mélyen belülre nyúlj, és megtaláld a belső erőforrásaidat, összeszedd az energiádat. Ha az utóbbi időben túl sokat vállaltál, vagy túl impulzívan viselkedtél. Fontos, hogy lazíts, és ne ugorj akkor sem, ha provokálnak. Minden cselekedetnek megvan a következménye, az inaktivitás is lehet olykor eredményes.
Otthon mindent elkövetsz annak érdekében, hogy minőségi időt tölthess a pároddal, bár a feszültséget, ami benned tombol, nem tudod teljesen az ajtón kívül hagyni. Jó a kémia köztetek, használd ki.
Ha egyedülálló vagy, itt az ideje, hogy jelentős lépést tegyél a kiszemelted felé. Csak egyszer élsz, ezért ne habozz.

Heti üzenet: Tudd, mikor kell lépni!

Szűz: Fontos, hogy ezen a héten foglalkozz többet magaddal. Lehet, hogy kiégettnek vagy túlterheltnek érzed magad, mivel sok mindent vállaltál a közelmúltban, és nem minden alakult a terveid szerint. Ez a hét egy olyan hét, amikor emlékezned kell arra, legyen alattad védőháló, mielőtt bármi mással foglalkoznál. Nem fogsz elakadni, ha lelassítasz, de ha nem foglalkozol magaddal többet, akkor nehéz napok várnak rád. Vigyázz arra, a felfokozott érzelmi állapotodban mit mondasz. Ne taposs el másokat.
Szerelmi életed remekül alakul, de nem ártana kicsit lazulnod, és kimozdulnod valamerre a pároddal.
Ha egyedülálló vagy, most lépéseket kell tenned valaki felé, nem bánod meg.

Heti üzenet: Foglalkozz többet magaddal!

Mérleg: Borzalmas feszültség kerít hatalmába ezen a héten, így ez biztosan nem lesz nyugodt és gördülékeny hét. A feszültség mellett egyéb intenzív érzelmek söpörnek át rajtad, és ezek hatással lesznek általános viselkedésedre, sok dolgot nehéz is lesz kezelned. A hét közepén rád tör a vágy, hogy bebizonyítsd, egyedül is sok mindenre képes vagy, épp ezért végre képes leszel elengedni egy súlyos terhet, ami eddig csak lehúzott és visszatartott. Ha ez megtörtént, jelentős felemelkedés vár rád, és ekkor a feszültség is legördül rólad.
Otthon törekedj arra, hogy ne a párodon vezesd le mérgező gondolataid. Pihenj!
Ha egyedülálló vagy, az általános hangulatod most nem kedvez az új kezdeteknek.

Heti üzenet: Ne ragadj bele apróságokba.

Skorpió: Ez a hét nem lesz könnyű, főleg ami az emberi kapcsolataidat illeti. Szeretnél döntéseket hozni anélkül, hogy figyelembe vennél másokat, de ez ezen a héten nem lehetséges. Előfordulhat, hogy két olyan helyzet között találod magad, amiket alaposan meg kell fontolni, mielőtt megtennéd a következő lépést. Jobb, ha átgondolod, kivel milyen a viszonyod – van néhány olyan emberi kapcsolatod, amelyekkel már nem tudsz igazán mit kezdeni. Ezeket itt az ideje felszámolni. Mások hatalmi harcába ne keveredj bele, a legjobb, ha te maradsz önmagad, és kívülről figyeled az eseményeket. Sokat tanulhatsz mások jelleméről a viselkedésük alapján.
Szerelmi életedben használd fel ezeket a napokat arra, hogy tanulj valamit. 
Ha szingli vagy, most inkább töltsd egyedül az időt.

Heti üzenet: Foglalkozz többet önmagaddal!

Nyilas: Ha túlságosan megerőltetted magad, az a héten megbosszulja magát. Valószínűleg úgy fogod érezni, szétrobbansz, egyszerűen nem bírsz többet. Vigyázz, ne hagyd magadon elhatalmasodni azokat az érzelmi szokásokat, amik akkor mutatkoznak meg, ha különösen túlterhelt vagy. Tegyél meg mindent azért, hogy rombolás nélkül meg tudj könnyebbülni.
Otthon nem leszel túl kedves, arrogáns és lekezelő leszel a pároddal, pedig nem ezt érdemli. Jobb lenne, ha hazugságok és kifogások nélkül beszélnétek meg a problémákat.
Ha szingli vagy, felejtsd el az ideális társról alkotott elképzeléseid. Maradj a realitás talaján, akkor előbb szerencsével jársz.

Heti üzenet: Higgadj le!

Bak: Előfordulhat, hogy úgy érzed a héten, hogy nem tudsz előre lépni valamiben, amin mostanában sokat dolgoztál. Emiatt gyűlik benned a feszültség. Ne csüggedj, ha kicsit késik is, eljön a lépés ideje, és akkor megkönnyebbülhetsz. Nehéz átalakuláson mész keresztül, és minél jobban ellenállsz vagy megpróbálod irányítani, annál rosszabbul fogod magad érezni. Fedezd fel, ami a számodra ijesztő vagy nehéz, ahelyett, hogy megvédenéd magad tőle, vagy elmenekülnél előle.
Szerelmi életedben mindaddig jól érezheted magad a pároddal, amíg fenntartod a pozitív hangulatot, és kontrollálod felesleges érzelmeidet.
Ha egyedülálló vagy, szánj időt arra, hogy békét köss magaddal.

Heti üzenet: Ne engedd szabadon a haragod!

Vízöntő: Ez a hét meglehetősen jól alakul számodra. A változásokat könnyedén veszed, és most nem figyelsz semmi másra, csak arra, hogy megéld a pillanatokat és egyszerűen csak érezz, és élvezd az életet. Döntéseket most ne hozz, kapcsolatrendszered azonban bővítheted, ha új ismeretségeket kötsz. Szükséges egy új pénzügyi tervet készítened az elkövetkező időszakra. Szánj rá időt, és használd ki az elmúlt hónapok tapasztalatait.
Szerelmi életedben ez a hét sok szempontból érdekesnek ígérkezik. Tartalmas beszélgetéssel még közelebb juthattok egymáshoz a pároddal.
Ha egyedülálló vagy, ne habozz flörtölni és kísérletezni.

Heti üzenet: Használd a tapasztalataidat.

Halak: Ez a hét nem lesz könnyű számodra. Lesznek jó napok, de nehezek is. Higgadtnak kell maradnod, és ügyelned arra, hogy ne engedj a hét folyamán felmerülő rögeszméknek. Próbálj mindent kézben tartani. Lassulj le, figyelj, és ha már tisztán látsz, lépj logikusan, és döntéseidet racionális gondolkodás alapján hozd meg. Ha kell, idézd fel az alapokat.
Szerelmi életedben apró lépésekkel javíts a nem túl rózsás hangulaton. Ezen a héten türelmesnek kell lenned, mert erősek lesznek a negatív hatások.
Ha egyedülálló vagy, most ne a párkeresésre koncentrálj, inkább önmagadra.

Heti üzenet: Maradj higgadt!