Heti horoszkóp 10.23.-10.29-ig

Ez a hét a nagy átalakulások időszaka. Van, akinél drámai fordulatokkal, másoknál csendesen, alig észrevehetően, de mindenkinél megtörténik a változás. Készülj fel rá!

Nézzük meg, mit tartogat még a hét:

Kos: Bonyodalommentes, de hajtós hétre számíthatsz, amin könnyít, ha mindent úgy csinálsz, ahogy megszoktad. Hamarosan minden a feje tetejére fordul az életedben, de ha tudod, hogy ki vagy, és mi a fontos számodra, könnyebben meghozhatod azokat a döntéseket, amiket az élet eléd állít. Jelenleg csak jó lapok vannak a kezedben, ha itt az ideje, játszd ki őket.
Munkahelyeden ne dőlj be a hamis ígéreteknek! Keress új kapcsolatokat, a kapcsolati tőke sosem árt, és hosszú távon meg is térül.
Ha van lehetőséged kivenni néhány nap szabadságot, érdemes szórakozással tölteni az időt. Legfőbb ideje elvinni a jobbik feledet egy kis kirándulásra, hogy együtt újra felélesszétek azt az intenzitást, ami az utóbbi időben hiányzott a kapcsolatból.
Ha egyedülálló vagy, a szokásosnál több karizmatikus emberrel találkozol, ami téged is feltölt.

Heti üzenet: Koncentrálj a legfontosabb dolgokra!

Bika: Jó lenne ha a héten odafigyelnél arra, mire fordítod az energiádat. Nem kell erőltetni, ami nem megy, se az embereket, se a helyzeteket, mert annak nem lesz pozitív vége. Legyél nyitott új dolgok elsajátítására, merj kicsit kilépni a komfortzónádból, reagáld le a gyors változásokat, és mélyítsd el az emberi kapcsolataidat. Legyél kíváncsi és akard a változást, mert ez most egy olyan időszak, amikor bármi megtörténhet. Ha a célra összpontosítasz, nem kétséges, hogy el fogod érni. 
Szerelmi életed eseménydús lesz a héten. Kapaszkodj!
Ha szingli vagy, új ismeretséget köthetsz, de a jövőt szem előtt tartva dönts, ha arra kerül a sor.

Heti üzenet: Menj többet társaságba!

Ikrek: Ez a hét kiváló alkalom lesz arra, hogy bátran és határozottan haladj a céljaid felé, és érvényesítsd az akaratod. Van egy terv a fejedben, amit már régóta dédelgetsz, itt az ideje, vágj bele! Ha nem vagy teljesen biztos benne, hogyan kéne mozdulnod, hallgass a belső hangra. Nem vezet félre. Gondosan válogasd meg a héten a szavaid, különben azt kockáztatod, hogy rálépsz valaki tyúkszemére.
Bár az átlagnál feszültebb vagy, fontos, hogy ezt ne a párodon vezesd le. Ő segíteni akar, de nem boxzsák szerepben.
Ha egyedülálló vagy, ez a hét nem a legjobb a romantikázásra, persze ez nem jelenti azt, hogy ne járj nyitott szemmel. Sosem lehet tudni.

Heti üzenet: Válogasd meg a szavaid!

Rák: Életerő, energia jellemző rád a héten, így mindennel jól haladsz, bármi is kerül a kezed ügyébe. Ne legyél rámenős, az erőszakoskodás elveszi mások kedvét attól, hogy segítsenek. Hallgass az ösztöneidre, ha kósza tervek fogalmazódnak meg benned, jót súgnak. Hamarosan önmagadat kell képviselned, és akár egy olyan lehetőség is adódhat, amire már nagyon régóta vágysz! Figyelj az összképre, ne vessz bele a részletekbe.
Szerelmi életedben légy óvatos, mert most hajlamos lehetsz féltékennyé és birtoklóvá válni, és ezt a párod – aki szerint a világon semmi okod féltékenykedni – egyáltalán nem viseli jól.
Ha egyedülálló vagy, találkozhatsz valakivel, aki valóban felkelti az érdeklődésed. Kezdeményezz beszélgetést!

Heti üzenet: Ne hagyd figyelmen kívül a belső hangot. Jót súg!

Oroszlán: Ezen a héten nagyon jól érezheted magad, lendületes, optimista és jókedvű leszel, bár a napok igen változatosak lesznek: ugyanannyi rossz pillanat vár rád, mint amennyi csodálatos. Szokásos logikád és gyakorlatiasságod nem hagy cserben. Arra figyelj, hogy ne kapkodj! Most nem kell sietned semmivel. Ne hozz elhamarkodott döntéseket.
Otthon törekedned kéne arra, hogy jobban megértsd a párod. A hideg logika helyett hallgass többször a szívedre.
Ha egyedülálló vagy, kopogtathat az exed. Ne hidd, hogy bármi is változott – ennek légy tudatában, mielőtt visszaengeded az életedbe.

Heti üzenet: Használd ki a jó körülményeket!

Szűz: Ezen a héten, túlzás nélkül állítható, szörnyű passzban leszel. Több konfliktusba is belekeveredsz, mert egyszerűen nem tudod az emberi butaságot tolerálni. Bármennyire is ideges vagy, önmagadhoz maradj hű, ne hagyd, hogy az indulat olyan tettekre vagy mondatokra kényszerítsen, ami miatt utólag szégyenkezned kell. Légy észnél, mert a hét fontos fejleményeket hozhat életed minden frontján.
Otthon most mindent elkövetsz, hogy minőségi időt tudj együtt tölteni pároddal.
Ha szingli vagy, próbálj kimozdulni, amikor csak lehetséges, és mindenképpen küldj néhány kacér pillantást mindenkire, aki felkelti a figyelmed.

Heti üzenet: Tarts ki!

Mérleg: Heves érzelmek és aktivitás – ez vár rád a héten, az életed minden területén. Sok múlik azon, kivel hogyan kommunikálsz. Van néhány ember a környezetedben, akiknek a társaságát jobb, ha elkerülöd. Figyelj arra, hogy ne a félelem irányítsa az életed, akkor pozitív fejleményekre számíthatsz, amik meghatározzák a jövődet. Ne aggódj! Van néhány probléma, amit úgy érzed, nem tudsz megoldani. Igyekezz előbb megérteni, aztán könnyebb lesz a megoldás is.
Otthon legszívesebben most egyedül lennél. Csendre és magányra vágysz. Legtisztább, ha ezt megmondod a párodnak, akkor nem lesz sértődés a hallgatásodból.
Ha szingli vagy, önbizalmad most lehetővé teszi, hogy független, önfenntartó egyénként megtaláld a szerelmet. 

Heti üzenet: A csillagok neked kedveznek, és sikerre számíthatsz.

Skorpió: Most jól érzed magad, és ezt ki kell használnod az előnyödre. Legfőbb ideje előre tekinteni, és új fejezeteket nyitni. A héten lehetőséged nyílik arra, hogy kövesd az ösztöneidet. Szeresd, aki most vagy, ne azt nézd állandóan, hogy milyennek kellene lenned. Ez a hét sok pozitív dolgot hoz számodra személyes és szakmai szinten. A körülötted settenkedő energiavámpírokat zárd ki az életedből.
Otthon lehetőséged lesz minőségi időt tölteni partnereddel, de arra is lesz mód, hogy kifejezd szenvedélyes oldaladat. 
Ha egyedülálló vagy, nem fogsz tudni ellenállni valami újnak. Készen állsz, hogy megtapasztald?

Heti üzenet: Nézz előre!

Nyilas: Ezen a héten semmi sem állíthat meg! Dinamikus és nagyon határozott leszel. A képzeleted megírja a maga tündérmeséjét; te pedig látni fogod, hogy álmaid valóra válnak, még ha csak néhány pillanatra is. Fókuszálj jobban azokra a dolgokra, amiket irányítani tudsz, bármilyen apró dolgok is azok. Lépj szintet! Ha sikerül az ellenőrzésed alá vonnod, amit szeretnél, sokkal elégedettebb leszel.
Otthon van egy kis indulat köztetek, de aggódni nem kell. Mindössze sokat vagytok távol egymástól, és elbeszéltek egymás mellett. Ezt könnyű orvosolni, ha szántok egymásra egy kis időt.
Ha szingli vagy, próbálj meg most magadra koncentrálni, és mindenképpen fordulj egy-két barátodhoz, ha tanácsra van szükséged.

Heti üzenet: Koncentrálj a karrieredre.

Bak: Ezen a héten kiégettnek és túlterheltnek érezheted magad a hosszú hétvége ellenére, és ez mindenféle egyéb problémához vezethet. Segíthet, ha többet foglalkozol magaddal, a saját jóléteddel. Ez képessé tesz arra, hogy rendezd a gondolataid, átlásd a szükségleteid, és, hogy energiáid arra fordíthasd, ami az adott pillanatban a legfontosabb. Rendezd az érzéseid, és ne engedd, hogy a kimerültség eluralkodjon rajtad.
Otthon a pihenésre törekszel. Ebben segít, hogy partnered megért, és amiben csak tud, tehermentesít.
Ha szingli vagy, a szerelemben ne keress racionalitást, akkor hamarabb rábukkansz arra, akit keresel.

Heti üzenet: Hallgass a megérzéseidre!

Vízöntő: Érdekes lesz ez a hét, tele heves pillanatokkal. Élénknek és erősnek fogod érezni magad, és semmi sem tud majd felidegesíteni. Lehetőséged lesz fontos döntéseket hozni, és a lehető legjobb módon rendezni kötelezettségeidet. Csábít, hogy mindent felforgass az életedben, de ennek most nincs itt az ideje. Hallgass az ösztöneidre, nem hagynak cserben, és az sem baj, ha eszedbe idézed a múlt hibáit – most tanulhatsz belőlük.
Szerelmi életed nagymértékben javulni fog ezen a héten. Kapcsolatotok hamarosan új korszakba lép. 
Ha szingli vagy, ne hagyd ki a lehetőséget, hogy előre mozdítsd a dolgokat. Légy közvetlenebb azzal, aki érdekel.

Heti üzenet: Valósítsd meg álmaid hétvégéjét!

Halak: Kihívásokkal teli, érdekes heted lesz. Körülveheted magad emberekkel, új kapcsolatokat teremthetsz és szórakozhatsz, hiszen pozitív hangulatban leszel. Annyi energiád és dinamizmusod lesz, hogy stressz és nyomás nélkül minden betervezett dolgodat végrehajthatod. Az sem baj, ha kicsit lelassulsz, és jobban figyelsz a belső hangodra. Fontos, hogy bízz megadban.
Otthon nem ártana, ha nem csak a saját gondolataidat szajkóznád, hanem a párodra is odafigyelnél. Végülis ketten vagytok ebben a kapcsolatban.
Ha egyedülálló vagy, ne habozz flörtölni és kísérletezni, de az exedet semmiképpen ne keresd fel!

Heti üzenet: Egyszerűsítsd magad körül a dolgokat!