Igazi ragadozók – ennek a négy csillagjegynek a női tagjai valódi veszélyt jelentenek

Minden nőben ott lapul a vadmacska, a ragadozó, ami arra vár, hogy elkapja, és térdre kényszerítse a férfit. Minden nő képes a cserkészésre, ám egyes csillagjegyek női egyedei veszélyesebbek a többieknél.

A Mérleg nő semmilyen veszélyt nem jelent a férfira nézve, mindig édes és alkalmazkodó, gondoskodó és kompromisszumkész. A Vízöntő és a Bak nő sem tartozik a veszélyes nők közé. Előbbi legfeljebb kicsit hűvös, míg utóbbi leginkább racionális és munkamániás.

De akkor kiktől kell óvakodni?

A BIKA nő szereti összezavarni a férfit. Cselekedetei sokszor kiszámíthatatlanok, miközben olyan bájosan forgatja a szemeit, hogy teljesen megtéveszti, elcsavarja az erősebbik nem fejét. A férfi mindent elkövet, hogy a Bika nő kedvében járjon, még az irodalmat is feltúrja egy szerelmes versért, de teljesen hiába. A Bikát a versnél sokkal jobban érdekli jövendő párja anyagi helyzete. Minél vastagabb a buksza, annál lángolóbb a nő szerelme. Ám ha egy forintocska sem marad a kasszában, a csalfa Bika nő könyörtelenül tovább lép, és a szerelem másik, biztosabb tárgyához repül.

A RÁK nő igazi csapda minden férfi számára, még azok számára is, akik szentül hiszik magukról, hogy örökre egyedül maradnak. Észbe sem kapnak, és búcsút inthetnek a szabadságnak, a végtelen szárnyalásnak. Egy idő után pedig azt veszik észre, hogy a konyhában, kávét kevergetve azon gondolkodnak, miért nem egy árvát vettek feleségül. A Rák nő rokonaival ugyanis állandóan tele a lakás, nincs egy perc nyugalom sem. A legrosszabb az egészben, hogy a Rák nő nagyon ambiciózus, így sokszor a karrierjét választja, régen szabadon szárnyaló férjét pedig a tűzhely mellé űzi.

Az OROSZLÁN nő kivételes embernek tartja magát, aki hiszi, csakis őt illeti meg a korona. Gyönyörű és energikus, így minden férfi szívét meghódítja, és azok kezdetben nem is bánják, hogy a hihetetlen, bájos, de erős akaratú Oroszlán nő uralkodik rajtuk. Amikor pedig soknak érzik, már nincs mit tenniük – a hatalom mindenképpen az uralkodónőé.

A SKORPIÓ őrületesen csábító, így a férfi azonnal a varázsába szédül, nem is sejtve, mekkorát tud csípni a nő. Az ártatlan bárány először csábít, majd az idillnek vége szakad, amikor a Skorpió nő hirtelen egy kis hibát felfedez a párjában. Csípése halálos, bosszúja pedig végzetes, s a férfi nem csak a kapcsolatot, de még azt is megbánja, hogy megszületett.

nyitókép: Image by freepic.diller on Freepik

Ha tetszett a cikk, támogatásoddal kifejezheted tetszésed, és segítheted munkánkat.
KATTINTS IDE!
Köszönjük!

EZ IS ÉRDEKELHET: