Itt a nyár – Stílustippek teltkarcsú lányoknak

Egy jól megválasztott öltözék növelheti egy nő önbizalmát, és segíthet abban, hogy a legjobban nézzen ki. Igaz ez minden testalkatra, a vékonyakra éppúgy, mint a teltkarcsúakra. Egy gyönyörű testet meg kell mutatni!

Bármilyen méretben remekül nézhetünk ki, csak arra kell ügyelni, hogy kiemeljük, ami előnyös, és elrejtsük a kevésbé előnyös vonalakat.

A nyár a könnyű, szellős ruhákról, a lélegző anyagokról, a kényelmes, laza viseletekről szól. Minden testalkat esetében az a cél, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben, és persze a ruhában, amit a forró napokon viselünk.

Szerencsére napjainkban már az erősebb testalkatú hölgyek is merészebben kísérletezhetnek, számtalan lehetőség kínálkozik arra, hogy csinosan és kényelmesen öltözzenek.

És hogy mire érdemes odafigyelni? Hoztunk néhány hasznos tippet:

Image by Freepik

Bátran lehet a színekkel kísérletezni!
Ha nyár, akkor harsány színek és vidám minták jutnak mindenki eszébe. Virágok, csíkok, pöttyök, absztrakt. Ám a teltebb lányok nem szívesen vesznek fel mintás ruhákat, mert sokszor optikailag nem előnyösek. Pedig nem csak a vékony lányok viselhetnek mintát. Egy teltkarcsú hölgyön is jól mutat egy világos vagy mintás szett, csak jól kell megválasztani. Az élénk színek vonzzák a tekintetet, így segítségükkel meg lehet mutatni a legelőnyösebb vonalakat, ezenkívül magabiztossá is tesznek. Alternatív megoldásként lehet fényes darabokat is viselni a test azon részein, amiket szeretnénk jobban kiemelni.

Mutassuk meg magunk!
Ma már egy erősebb testalkatú hölgynek sem kell zsákot húznia magára. A hatalmas pólók és formátlan ruházat ideje lejárt. Öltözzünk bátran az alakunkhoz, akár testre simuló ruhába is, és mutassuk meg, hogy a kerek forma is gyönyörű.

Image by Freepik

Kényelem és divat? Ötvözzük!
Minél nagyobb a forróság, annál nagyobb a vágy a kényelmes, laza ruhák iránt. Nem kell azonban a divatról sem lemondani, akkor sem, ha a kényelemre törekszünk. Szerencsére a legtöbb nyári ruha szabása kifejezetten lenge és nagyon kényelmes, ám ha valaki szeretne kipróbálni egy szűkebb fazont, annak sincsen a világon semmi akadálya. Az a lényeg, hogy a ruha jó minőségű, lélegző anyagból készüljön, így máris kényelmes lehet a szűk – még a legnagyobb melegben is.

A rövid sem tiltólistás!
Természetesen egy teltkarcsú hölgy esetében sem kell sem a karokat, sem a lábakat takargatni. Bátran fel lehet venni rövidnadrágot és szoknyát is. A lényeg, hogy a stílusunknak megfelelő legyen. Lehet, hogy a comb dörzsölődik, vagy a fenekünk megemeli a szoknya alját, de nem kell pánikolni, minden problémára van megoldás. Az elől felhasított, vagy elöl rövid, hátul hosszú szoknyák például kimondottan kellemes megoldást jelenthetnek arra, hogy a lábunk szabadon maradjon.

Image by Freepik

Az ujjatlan felső is bátran hordható
Régen mindenki, aki kicsit erősebb volt, igyekezett eltakarni magát – természetesen a karjait is, így szóba sem jöhetett egy ujjatlan felső. Szerencsére ma már nem így van. Bátran lehet trikókkal próbálkozni teltkarcsú hölgyeknek is, a lényeg csupán annyi, hogy a kiválasztott ruha legyen méretben épp megfelelő, hiszen egy több számmal nagyobb ruha optikailag kövérít.

+1 tipp mindenkinek:
Minden nőnek célszerű befektetni egy jó fehérneműbe az év minden szakában, de nyáron különösen. Ha a melltartóméret megfelelő és a bugyi is kényelmes, jól illeszkedik, a ruha is megfelelően fog állni. Egy tökéletesen passzoló, kényelmes fehérnemű jót tesz a közérzetnek, és az önbizalomnak is.

Image by master1305 on Freepik

Mindegy, kinek milyen a testalkata, a lényeg, hogy önmagához illő, kényelmes és szellős darabokat viseljen, ha eljön a nyár. A takargatás ideje lejárt!

nyitókép: Image by Freepik

EZ IS ÉRDEKELHET:

Még nincs hozzászólás

Írj hozzászólást

Az email címed nem jelenik meg.