Pénzhoroszkóp minden csillagjegynek 2023-ra: ki az, aki biztosan meggazdagodik?

Az új évben a csillagoknak lesznek kedvenceik, az állatöv egyes jegyei sokkal szerencsésebbek lesznek pénzügyi kérdésekben, mint mások …

Ki tartozik a szerencsések közé? A te csillagjegyed köztük van?

Kos

2023 eleje változásokat hoz a Kos pénzügyi helyzetében. A korábbi tevékenységek már nem hoznak kézzelfogható hasznot, ezért új pénzügyi megoldások után kell néznie. Tavasz közepére kiderül a helyes irány. A Kos számára a legsikeresebb megoldások azok a befektetési projektek lesznek, amik nem csak az igényeket elégítik ki, hanem a nyereség egy részét vissza is forgatják új ötletekre.

Bika

A Bika anyagi helyzete stabil lesz 2023-ban. Nem lesznek ,,csak úgy” pénzek, ugyanakkor a családi költségvetésben sem lesznek észrevehető lyukak. 2023 nyarán felbukkan egy projekt a Bika számára, ami befektetés szempontjából nagyon ígéretesnek tűnik. A csillagok azonban erősen ajánlják, hogy ne engedjen a kísértésnek, mert a könnyű pénz utáni hajszában sokat veszíthet.

Ikrek

Az Ikrek számára 2023 csodálatos lehetőségeket fog hozni. Minden pénzügyi tranzakció úgy zajlik majd, mint az óramű. A csillagok azt tanácsolják az Ikreknek, hogy ne elégedjen meg a kevéssel, inkább bővítse látókörét. Ahhoz, hogy vállalkozása maximális hasznot hozzon, új üzleti partnereket kell keresnie, és figyelmet kell fordítania a hozzáértő menedzsmentre. Ha így tesz, az év végére jelentősen gyarapíthatja vagyonát.

Rák

2023-ban a Rák szilárdan áll majd a lábán. A pénzügyi helyzete hosszú távon stabil lesz. Őszre komoly megtakarításokat teremthet. A csillagok további bevételt is ígérnek a Ráknak egy szolid összeget örökség vagy nyeremény formájában, ami az év végéig megtörténik.

EZ IS ÉRDEKELHET: 4 CSILLAGJEGY, AKIK AZ UTÓBBI IDŐBEN MÁR NEM HISZIK, HOGY MEGTALÁLJÁK A SZERELMET

Oroszlán

Az Oroszlán észrevehetően gazdagabb lesz 2023-ban. Számos fontos döntés jónak bizonyul, és gyarapítja a bevételt. A szerencse egy egész éven át elkíséri az Oroszlánt, ezért érdemes kihasználnia a lehetőséget. Érdemes odafigyelnie azokra a projektekre, amik korábban kockázatosnak tűntek. A csillagok nagy jackpotot és hatalmas pénzáramlást ígérnek.

Szűz

2023-ban a Szűznek nem ajánlott fontos, pénzügyekkel kapcsolatos döntést hoznia. Abba kell hagynia a befektetéseket, a lottószelvények vásárlását és hitelt se vegyen fel. Racionálisan kell kezelnie a költségvetését, és nem szabad meggondolatlan költekezésbe kezdenie. 2023 őszére javul a helyzet, de addig is a Szűznek érdemes alaposan figyelnie saját pénztárcája tartalmát.

Mérleg

Pénz vár a Mérlegre 2023 első felében. Ebben az időszakban érdemes odafigyelnie a nagy projektekre, és nem kell félnie a kockázatoktól. A Mérleg számára a legjobb megoldás az ingatlanbefektetés lesz, ami a legerőteljesebb pénzügyi megtérülést hozza. 2023 végére megszerezheti az első komoly profitot, ami ugródeszkát jelenthet új üzletekhez.

Skorpió

2023-ban a Skorpiónak nem lesz oka a szerencsére és a pénzügyekre panaszkodni. Örömteli eseményre kerül sor az év közepén. A régi projektek, valamint a befolyásos szponzorok kedvező lehetőségeket teremtenek. A Skorpió második remek időszaka az év vége lesz. A csillagok értékes ajándékokat ígérnek.

EZ IS ÉRDEKELHET: 6 INTUITÍV CSILLAGJEGY, AKIK ÁTLÁTNAK AZ EMBEREKEN

Nyilas

A Nyilas anyagi helyzete 2023-ban ha változik is, mindenképpen jó irányba változik, pedig már most sem rossz a helyzet. Állandó és stabil bevétellel számolhat, karrierje új irányba lendül, de az is lehet, hogy egy ígéretesebb állás is képbe kerül.

Bak

2023 kiszámíthatóságot ígér a Baknak. Stabil pozíciója pénzügyileg kényelmes helyzetet teremt számára. Előfordulhat, hogy érdekes lehetőségek adódnak, amikbe érdemes lesz belevágni. A sikeres pénzügyi helyzet ellenére oda kell figyelnie arra, senkinek ne adjon kölcsön, mivel 2023-ban megnő annak a kockázata, hogy nem kapja vissza, amit odaadott.

Vízöntő

Mivel a Vízöntő elég merész és talpraesett lesz ahhoz, hogy munkahelyet váltson, vagy lehetőségeket keressen, jövedelme 2023-ban határozottan megnő. Új kilátások tárulnak elé. A Vízöntő most végre megengedheti magának, hogy megvásárolja azt, amire már régóta nagyon vágyik, vagy érdekes utazásra induljon.

Halak

A pénzügyi szerencse 2023 nyarán talál rá a Halakra, így erre az időszakra lesz érdemes olyan tranzakciókat időzíteni, amik sikerrel kecsegtetnek. Azonban semmiképpen sem szabad elbíznia magát, ne ünnepelje korán a győzelmet. Az év végére nem várt kiadások adódnak, amikre nem lehet előre készülni. Éppen ezért érdemes tartózkodni a pazarlástól, és ésszerűen be kell a Halaknak osztani a pénzt.

nyitókép: Image by diana.grytsku on Freepik

EZ IS ÉRDEKELHET: