A 3 szó, amitől garantáltan minden nő elveszti az érdeklődését a frissen megismert férfi iránt

Jól indul. Kis csevej a sráccal a társkereső alkalmazásban, vagy azzal, akivel a buliban futottál össze a hétvégén. Könnyed flört, évődés, nevetések. Vicces a fiú, és még néhány érdeklődő kérdést is feltesz rólad, ami igazán imponál, úgyhogy már majdnem elhiszed, hogy akár egy igazi, jó randi is összejöhet, mikor egyszercsak felvillan az a bizonyos három szó. Amitől azonnal elveszíted az összes érdeklődésed.

„Küldj egy képet.” 

Nos, ennek a játéknak vége.

Bizony, nem szelfit kér

Amikor egy srác azt írja, ,,Küldj egy képet”, nem egy aranyos szelfit kér a chatpartnertől, sem cuki fotót a kutyájáról. Intim fotót kér. 

Egyértelműen jelzi, mit akar

A ,,Küldj egy képet” egyértelműen feltárja a valódi indítékot. És ez nem cinizmus. Minden heteroszexuális nő, aki bármennyi időt töltött a randevúzással, pontosan tudja, mit jelent a „küldj egy képet” felszólítás. Amint egy srác elküldi ezt az üzenetet, világossá válik, hogy ágyba akar juttatni. Ha ez nem lehetséges azonnal, valamilyen szextinghelyzetet akar kezdeményezni.

Az őszinteség nem olyan lohasztó

A mondat lényegében a ,,fel vagyok izgulva, te pedig dögös vagy, úgy megnéznélek” kódja. Néha hízelgő, de sokkal könnyebb lenne lenyelni, ha a férfiak egyenesen kimondanák, mit akarnak. Normálisan, vagy kicsit viccesen tálalva a valódi célt, talán mi nők is jobban vevők lennénk a szextingre.

Ha szexting, akkor inkább a párunkkal

Persze mi is benne vagyunk olykor a játékban. De sokkal jobban fogadjuk a kérést, ha olyan pasitól érkezik, akivel tényleges kapcsolatban vagyunk. Hiszen akkor ez egy bensőséges játék, a szexuális feszültség felépítésének módja. Azonban, ha egy ismeretlentől jön a kérés mindössze pár mondat után, az nem túl csábító. 

Persze, van tíz estből egy, aki tényleg a kutyust akarja látni a felszólítás után, de valljuk be, nem ez a jellemző. A ,,Küldj egy képet” így megmarad annak a mondatnak, amitől a legtöbb nő a szemét forgatja, és elköszön.

Home internet photo created by artursafronovvvv – www.freepik.com

EZ IS ÉRDEKELHET:

Még nincs hozzászólás

Írj hozzászólást

Az email címed nem jelenik meg.