Vajon mi jár a férfiak fejében az intim együttlét után? Ez a három dolog biztosan!

A millió forintos kérdés, ami a világon minden nőt gyötör. Vajon mi jár a férfi fejében a szex után? Vajon a frissen gyantázott lábaink között a mennybe jutottak? Vagy csalódást okoztunk?

Persze megkérdezni – főleg az első alkalom után – biztosan nem fogjuk, de a kíváncsiság bennünk ég.

Nos, a válasz az, hogy a srácok mindenféle szexet élveznek. Pont.

Ha nem így lenne, nem csinálnák. És a szex közben egészen biztos nem jár a fejükben sem a testalkatunk, sem az esetleges hurkák, vagy a nagynak gondolt fenekünk. A szex közben legfeljebb arra gondolnak, hogy ez az. Meg arra, hogy csináld még. Semmi másra.

Ők nem tudnak orgazmust színlelni. Tehát ha élvezik akkor élvezik és kész.

Persze utána aztán már gondolnak erre-arra. Például sokan egy jó kis szendvicsre. Vagy egy lehetséges második fordulóra némi pihenő után. Esetleg az alvásra. De egészen biztosan nem a narancsbőrre.

De mi az a három dolog, ami nagy eséllyel megfordul a fejükben?

Imádom, hogy kezdeményezel!

A magabiztos, kezdeményező nőket a legtöbb férfi értékeli. A nők ugyan hajlamosak azt hinni, minden férfi Christian Grey típusú domináns hím akar lenni, azért azt is szeretik, ha a partnerük is aktív. Szeretik ha egy nő átveszi az irányítást. És ha ez megtörténik, az együttlét után az elégedettség fog leginkább átcikázni a férfi gondolatai között.

Vajon ő is élvezte?

Bizony ám! A férfiakat is foglalkoztatja a kérdés, partnerük élvezte-e az aktust velük. Bár sok elmélet szerint a férfiak érzéketlenek, valójában sokuk aggódik, megfelelő volt-e a teljesítményük – különösen akkor, ha komolyabban, hosszú távon terveznek a partnerükkel.

Valódi volt az orgazmus?

Nem vet ránk túl jó fényt, de bizony sok nő színleli az orgazmust. A férfiak pedig tudják ezt, így az aktus után gyakran felmerül a gondolataik közt, vajon igazi vagy színlelt volt-e partnerük öröme. De persze ők sem fogják megkérdezni, ahogy mi sem tesszük fel a minket leginkább foglalkoztató kérdéseket.

Számos gondolat juthat eszébe egy férfinak az intim együttlét után kezdve a mellektől a mozdulatokon át a kapcsolat jövőjéig. Mivel a fejükben olvasni sosem fogunk, a legjobb, ha a gesztusaikat, testbeszédüket próbáljuk meg dekódolni. Azzal többre megyünk.

De a legjobb, ha az aggodalmaskodás helyett inkább jól érezzük magunk! Abban nem lehet hiba!

Sex couple photo created by Racool_studio – www.freepik.com

EZ IS ÉRDEKELHET:


2 hozzászólás
  1. Mekkora királyság már, hogy ezt a cikket egy NŐ írta…! Irigylem, hogy belelát a férfi-fejekbe! 😁

Írj hozzászólást

Az email címed nem jelenik meg.