Ennél a 3 csillagjegynél nincsen jobb barát

Akár szilárd vállra van szükséged, akire támaszkodhatsz, akár egy megbízható személyre, akinek minden titkod elmondhatod, vagy csak őszinte hallgatóságot szeretnél, tudnod kell, hogy vannak emberek, akik megbízhatóbbak és jobb hallgatóságok, mint mások. 

És hogy kik ők? Három csillagjegy szülöttei. Ők a leghűségesebb barátok.

Bak

Ha van Bak a baráti körödben, akkor valószínűleg ő az egyik legjobb barátod. A Bak az őszinteségéről, hűségéről és hűséges lelkéről ismert. Mindig meghallgatja szeretteit, és mindent megtesz annak érdekében, hogy minden rendben legyen.

A Bak hihetetlen állóképességgel is rendelkezik, és nagyon türelmes. Mindig fordulhatsz hozzá a problémáiddal. Mindig meghallgat, még akkor is, amikor a többi barátodat már idegesítik a panaszaid. Ő biztosan minden helyzetben melletted lesz, bármilyen nehéz is legyen. 

Az 5 szó, ami meghatározza a Bakot: kitartó, bátor, hűséges, ragaszkodó, érzékeny.

Bika

A Bika messze az egyik leghűségesebb csillagjegy. Ha egyszer egy Bika befogadott téged a szívébe, a barátsága valószínűleg egy életen át fog tartani. Egy Bikát nem csábít el semmi új. Ráadásul mindig ott van a barátai mellett, és akár egy Bak, hűséges, és tudja, hogyan kell titkot tartani. A Bikával minden titok biztonságban van!

De nem csak a nehéz időkben jó barát. Az élet szebb dolgait is jó vele átélni. Valóban mindent megad, ami egy baráttól elvárható.

Az 5 szó, ami meghatározza a Bikát: birtoklás, biztonság, pénz, hűség, stabilitás

Szűz

A Szűz hihetetlenül hűséges barát. Ennek a csillagjegynek a szülötte mindenekelőtt nagyon megbízható. És ez vonatkozik a barátságára is. Ha egy Szűz a barátod, mindig számíthatsz rá, és biztos lehetsz benne, hogy soha nem fog csalódást okozni.

A Szűz mindig megtalálja a megfelelő szavakat, ezért sokan ,,lelki szemetesnek” használják őt. Tanácsai mindig őszinték, még ha nem is akarod mindig hallani. Alapvetően hűséges, és csak a legjobbat akarja a szeretteinek. És persze szinte mindig igaza van.

Az 5 szó, ami meghatározza a Szűzet: precíz, figyelmes, aggódó, szerény, önző

EZ IS ÉRDEKELHET: