Itt a legújabb bőrápolási őrület: a bőr jegelése

A bőr hűtése, – más néven a krioterápia – az egyik legújabb bőrápolási trend, amely meghódította az egész világot, állítja a brit Vogue. Az utóbbi időben a “fagyos” trend elárasztotta az Instagramot és a TikTokot, hírességek és szépségápolási szakemberek világszerte magasztalják hatását. Ennek oka, hogy a bőr fagyasztása összehúzza a bőrt, feszességet és ragyogást hagyva maga után. Irina Shayk, a világhírű modell reggeli bőrápolási rutinjába is beépült már ez a technika: egy speciális, jéggel töltött eszközt alkalmaz, hogy felébressze az arcát.

“Bízz bennem, működik!” – mondja a brit Vogue IGTV videójában.

A jég és egyéb krioterápiás eszközök használata a professzionális arckezelésben nem új keletűek. A jég-alapú és a krioterápiás készülékek nemrég megjelent, otthonunkban használható változatainak köszönhetően viszont a szépségszalonok látogatását is megúszhatjuk, ráadásul az olvadó jégtől is megkímélhetjük a ruhánkat és a fürdőszobánkat! Attól függetlenül, hogy az arcpuffadást szeretnénk csökkenteni, vagy a vérkeringést javítani, a bőr rövid fagyasztása lesz a befutó!

Itthon is hódít a jeges trend, számos influencer, többek között Pásztor Gina, magyar modell és influencer is kipróbálta már a hűtés áldásos hatását, reggeli rutinja részeként.

Ha belekukkantunk bármilyen releváns YouTube tutorial videóba, látni fogjuk az előtte-utána képek szembetűnő különbségét. A bőr ragyog, a tág pórusok összehúzódtak és az arc megemelkedik.

Teresa Tarmey, a hírességek kozmetikusa már évek óta alkalmazza a krioterápiát kezeléseiben. Vallja, hogy a „jeges kezelés azonnal megemeli a megereszkedett és duzzadt bőrt, megújítja arcszínt.” Valójában a jégkezelés olyan népszerűnek bizonyult a szalonjában, hogy Tarmey elkészítette saját krioeszközét, hogy vendégei otthon is használhassák ezt a csodaeszközt.

Először csak fontos események előtt használtam, vagy a stresszes és problémás bőr kezeléséhez, de annyira hatékonynak bizonyult, hogy mostanra már sokan használják minden reggel, stresszoldásként. Az eredmények igen hatásosak

mondja.

Ha azonnali ragyogást és összehúzott pórusokat szeretnénk, akkor ne késlekedjünk kipróbálni ezt a trendet! De ha a jégkockákon túl garantált és tartós eredményt szeretnénk elérni, érdemes befektetnünk egy intelligens krio-eszközbe.

Professzionális kezelés otthon
Ha épp nem tudunk ellátogatni szépségszalonba, vagy csak egyszerűen nem vagyunk azok a ‘kozmetikushoz megyek 2 hetente’ típusok, akkor is létezik egy olyan megoldás, amely a krioterápia mellett számos bőrápoló kezelést is nyújt.

Az UFO 2 innovációja professzionális és luxus SPA kezeléseket kínál otthonra, mindössze 90 másodperc alatt. A svéd FOREO beauty-tech márka okos arcmaszkjába számos kényeztető és hatékony funkció található: T-Sonic pulzálás, LED fényterápia és hiper-infúzió, amely a bőr melegítésének és hűtésének hatékony kombinációja. A termo-terápia során a készülék 45 fokra is fel tud melegedni, és a trendi krioterápia mentén pedig 5 fokra lehűlve húzza össze a pórusokat és emeli meg az arcbőrt.

A FOREO bőrápolási szakértője, Dr. Costi a hiper-infúziós kezelés további előnyeiről beszélt:

A hiper-infúziós kezelés segíti az arckrémekben lévő hatóanyagok mélyebb felszívódását. A LED fényterápiával kiegészülve jelentős anti-aging hatás érhető el. Az UFO készülékek remek otthoni bőrápolási eszközök, amelyek használata nemcsak egyszerű, de csökkentik a ráncok megjelenését és az öregedés korai jeleit.

Fotók: FOREO

EZ IS ÉRDEKELHET:

Még nincs hozzászólás

Írj hozzászólást

Az email címed nem jelenik meg.