Az a kapcsolat, ami csak az interneten létezik, nem valódi

Like-ol minden feltöltött képet. Kommentel az Instán, ölelést küld a facebook sztorihoz, édes üzenetekkel halmoz el a messengeren. De az ágy üres, hideg, és valójában soha nincs jelen sem a jó napokon, sem a rosszakon.

Nem lehet nevetni vele egy film előtt összebújva, nem lehet egymást kerülgetve harcolni vele a szűk konyhában az első csésze kávéért reggelente. Nem hallgatja a borongásod, nem vesz részt a családi eseményeken.

Ő csak egy virtuális kedves.

És bármilyen nehéz is olykor beismerni: az a kapcsolat, ami csak az interneten létezik, nem valós kapcsolat.

Egy valódi férfi nem a közösségi média profilod igyekszik meghódítani hamis szavakkal, hanem arra törekszik, hogy téged, igazán téged hódítson meg.

Nem pazarol túl sok időt arra, hogy hozzászóljon a fotóidhoz, nem ír le ezerszer semmitmondó bókokat. Elmondja szemtől szembe – és az érzése a szemében is ott csillog.

Nem tölti az idejét azzal, hogy minden platformon kövessen, ehelyett vacsorázni visz, és élőszóban hódít meg.

Egy valódi férfi nem fog neked aranyos szivecske, virág meg cukorka hangulatjeleket küldözgetni, inkább megjelenik az ajtódnál, és személyesen nyújt át egy csokrot. Nem csak like-olni fogja azt az új képet, amit kiteszel a szüleidről, hanem törekszik arra, hogy személyesen is megismerje őket.

Egy virtuális kapcsolat nem igazi kapcsolat.

Nem érdemes aggódva várni arra, aki csak édes üzenetet küld, de nem fontos neki, hogy valójában jelen legyen az életedben. Nem érdemes remegni az után, aki leírja, mennyire hiányzol, de nem szán időt arra, hogy lásson. Ne kezdj el ugrálni minden alkalommal, amikor megnézi az Instagram-történeteid, hiszen ha része lenne az életednek, nem képen like-olna, hanem megélné a sztorit veled.

Ne hagyd, hogy a gyomrod megremegjen, amikor aranyos üzenetet küld neked éjszakára, inkább várd meg azt a férfit, aki alig várja, hogy melletted legyen, és átöleljen téged a takaró alatt.

Az a kapcsolat, ami csak az interneten létezik, semmilyen szempontból nem valós kapcsolat. 

Hiszen az igazi kapcsolat az, amikor két ember érzelmi és fizikai szinten kapcsolódik össze, nem a közösségi média használatával.

EZ IS ÉRDEKELHET:

Még nincs hozzászólás

Írj hozzászólást

Az email címed nem jelenik meg.