Maszkokon a kultúra

Török Szilvi néhány éve kezdett pedagógus motivációs pecsétek készítésével foglalkozni.
Hogy mik azok? Olyan jutalmazó nyomdák, amik valamilyen lelkesítő mondatot tartalmaznak kedves grafikával. A gyerekek és pedagógusok között ez a kedves nyomda méltán népszerű lett, hiszen a dícsérő, inspiráló üzenetnek mindenki örül, pláne egy gyermek, a nyomda pedig egy örömforrás. Örömforrás, és nemcsak annak aki adja, annak is, aki kapja.

Nem csak alsó tagozatos tanulóknak, hanem felsős diákoknak is készülnek pecsétek. Például a magyar irodalom kiválóságainak egy-egy olyan kiragadott idézetével, ami gondolkodásra készteti a diákot. Néhány pecsét pedig  olyan üzenetet tartalmaz, ami egész életére elkíséri, erőt meríthet belőle élete végéig.

A pecsétekből jött az ötlet – ha ott működik, miért ne működne textil maszkon is? Szerencsémre találtam egy kiváló csapatot, akik profi módon gyártották le a maszkokat, ügyelve arra, hogy ne legyen fullasztó viselni és a design is szép. Igényesen kivitelezett darabok születtek, extra elemként pedig még állítható szilikon bogyócskák is segítik a fej méretéhez igazítani a maszkot

– mondta el Szilvi, a maszkokat pedig most ti is megcsodálhatjátok.

Az ötletgazda nyomdák

Vásárolnál? IDE KATTINTS!

Még nincs hozzászólás

Írj hozzászólást

Az email címed nem jelenik meg.