Ki lesz a nő 50 felett?

A tinilányok mind hamvasak.
Tele vannak vággyal, álmokkal, reménnyel. Vibrálnak, izzanak, hisznek a szép jövőben, abban, hogy az álmaik valóra válnak, mindent megkaphatnak, minden előttük áll.
Így van ez jól…

Aztán 50 felett a mell lassan megereszkedik, a has felpuffad, a derék eltűnik, s az arcra ráncokat vés az idő.


50 felett az illúziók többsége lassan szertefoszlik, az álmok megfakulnak, a vágyak lassan-lassan a rohanó élet ködébe vesznek.
50 felett a fiatalkori hamvas lélek valami, valaki másnak adja át a helyét…

EZ IS ÉRDEKELHET: HA MEGTALÁLOD, AKIT SZERETSZ

Egyes nőkből lassan vénkisasszony lesz…

akiknek minden álma beteljesületlen maradt, akiknek kitörni készülő szexualitása sosem törhetett ki. Akik, ha próbálkoztak is, akkor rossz partnerrel tették, s sosem ismerték meg a testi örömöt. Vagy nem is próbálkoztak, s így minden tűz elhamvadt bennük. Hamuja kiül az arcukra, keserű és szürke, s a keserűségük ráfröcsög önmagukra, s maguk körül mindenkire.

Voltak álmaik, de mindet beteljesületlenül eltemették, voltak vágyaik, de sosem élték meg őket.

A macskájukkal élnek, esetleg kutyával, s nekik mondják el kielégítetlen életük minden gyűlöletét, vagy névtelen, arctalan szellemként az interneten támadnak meg mindenkit, akin érzik, hogy teljesebb életet él.

Mások a régen volt bálkirálynők,

akiknek minden megadatott fiatal korukban, de a siker túl korán jött és túl hamar véget ért.
Ők azok, akik nem tudják elhinni, hogy már nem tinik, hogy a szemük körül ott a ránc, hogy nincs már lapos has és darázsderék. Nem tudják elengedni a múltat, a fiatalságot, a sikereket, amikor körülöttük dongott minden férfi a kegyeiket keresve.

Épp ezért a múltban élnek, s mindent elkövetnek, hogy a tükör is a múltat mutassa.


Vastag réteg festék, botox és mindenféle női praktika alá temetik ráncaikat, miniruhába préselik testüket és elhitetik magukkal egy elmúlt élet illúzióit, miközben nem veszik észre, hogy a jelen is tartogatna csodákat, ha megengednék maguknak.

A legszerencsésebbek a jelen asszonyai.

A Nők, akik mernek élni. Akik a maguk teljességében megélik és élvezik a jelen pillanatait. Akik örülnek, de legalábbis elfogadják a ráncaikat, mert a sok nevetéstől vannak, akik örülnek asszonyos csípőjüknek, kicsit domború hasuknak, hisz gyermekeik hagytak nyomot rajtuk. Örülnek az életüknek, megélt szexualitásuknak, életükben jelen lévő szeretteiknek.

Akiknek vannak szép emlékei, és vannak jövőre vonatkozó tervei. Akik elégedettek, bizakodóak, továbbra is vágyódó sírós-nevetős, önazonos nők.

Akik szeretik magukat olyannak, amilyenek.

1 Hozzászólás
  1. Sziasztok en 54 eves ferfi vagyok Ferenc Hozzaszolasom” teny es -valo fiataloknak selymes boruk van szepek csinossak ‘stb Nefelejtsuk el az ido minndenkit utol er De vannak otvenes holgyek akik a fiatalokat lenyugozik : En amugyis noi parti vagyok Minnden holgynek jo egeszseget .

Írj hozzászólást

Az email címed nem jelenik meg.