A férfiak 6 oka, amiért jobban szeretik a rövid hajú lányokat

Azt a feltételezést, hogy a hosszú hajú nőket a férfiak kívánatosabbnak tartják, több példa is alátámasztja. Mostanában azonban egyre több minden utal arra, hogy a rövid hajú nők vonzereje sem kisebb, csak más – de nem rosszabb – szempontokhoz kapcsolódik. A hosszú hajú nőket egészségesnek és intelligensnek tekintik a férfiak, míg a rövid hajú szépségeket gondoskodónak és nőiesnek. Ezen kívül is több oka van annak, hogy egyes férfiak különösen vonzódnak a rövid hajú nőkhöz.

Íme 6 ok amelyek miatt a rövid hajú nők kívánatosak a férfiak szemében.

1. A rövid haj nagyobb figyelmet kap.

A rövid frizurák kiemelkednek a tömegből, így a férfiak hajlamosak sokkal jobban észrevenni őket. Az interneten összegyűjtött adatok alapján sok férfi, aki inkább a rövid hajú nőket részesíti előnyben, azt mondta, hogy a rövid haj nem olyan gyakori, mint a hosszú frizura, és ez különlegessé teszi. 

2. Jobban látható az arc és a nyak.

Lehet, hogy észrevettétek, sok divatbemutatón igyekeznek a modellek arcát és nyakát megmutatni úgy, hogy a hajukat elsimítják az arcukból. Ennek oka az, hogy a haj elvonja a figyelmet és elrejti a női vonásokat. A férfiak egyetértenek ezzel az elképzeléssel, állítják, az arc és a nyak rendkívül vonzóak számukra, és a rövid frizurák lehetővé teszik a női szépség ragyogását.

3. A rövid haj a férfiakat vonzó hírességekre emlékezteti.

Sok lenyűgöző híres nő választott rövid frizurát, ami nagyon kedvező asszociációt teremt a férfiak agyában. Ha bármikor megkérdezik őket, szeretik-e őket a rövid hajú nőket, sok férfi azonnal példákat sorol a hírességek köréből (Emma Watson, Natalie Portman, Winona Ryder), ami nekünk jó, hiszen így tudjuk, honnan meríthetünk ihletet.

4. A rövid hajú nők kevesebbet vannak a tükör előtt.

Gondoljunk csak arra, mennyi ideig tart a hosszú hajat megszárítani, megfésülni, beállítani. Valódi csata a szárítás, az egyenesítés, a göndörítés, ez őrületnek tűnik a férfiak számára. Utálják, amikor a nők sokáig készülődnek. Következtetés: A rövid frizura nyereséges.

5. Rövid haj = magabiztosság

Nem minden nő hajlandó kísérletezni a rövid frizurákkal. Valódi önbizalomra van szükség a rövid hajhoz. A férfiakat a magas önértékelésű nők vonzzák, és a rövid hajból ennek meglétéről azonnal értesülnek.

6. Nem akadályoz!

Érdekes módon a férfiak azt mondják, hogy a rövid hajjal kapcsolatban azonnal eszükbe jut a bujaság. Nem szeretik, amikor barátnőjük haja a szemükbe és a szájukba kerül. És azért sincsenek oda, ha a lakás tele van hajszállal. Emiatt is előnyben részesítik a rövid hajat.

1 Hozzászólás
  1. Bocsi, de messze nem annyi férfinak jön be ez a borzadály rövid haj nőkön, mint ahogy ti beállítjátok. Nem tudom miért és kinek jó androgün droidokat faragni szép nőkből. Vagy ennyire rosszul megy a biznisz a fodrászoknak, hogy olyan hajra próbálják az nőket rábeszélni, amit folyamatosan formázni kell, ergo vissza kell szaladgálni és fizetni a valag pénzt.

Írj hozzászólást

Az email címed nem jelenik meg.