5+1 kötelező ruhadarab, amely egy női vezetőt magabiztossá tesz

Nők vagyunk, vezetők vagyunk, vállalatokat irányítunk. Ehhez dukálhatna egy végtelenül egyszerű nadrágkosztüm és meg is volnánk! DE! Most olyan feltétlenül szükséges és kötelező ruhadarabokat hozunk, amelyek minden magabiztos női vezető ruhásszekrényében helyet kell, hogy kapjanak.

A KOSZTÜM

Mint mondtuk, nem lehet minden nap nadrágkosztüm, nem viselheted mindennap ugyanazt az egyetlen típusú ruhát, de kell lennie egy ,,A” kosztümnek a gardróbod vállfáján. Olyan alapdarab ez, ami segít erősnek lenni a kemény üzleti világban. A semleges színűeket válaszd, mint a fekete, a szürke vagy a tengerészkék, mert ezeket bármilyen színes tophoz, blúzhoz és cipőhöz felveheted.

BLÚZOK

Mivel vezető beosztású vagy, így biztosan van blúzod. Ha tippelhetnék, akkor azt mondanám, hogy az unalmas galléros fajta és kék. Neee! A blúz alapjáraton szakmailag hitelessé tesz és kitűnően áll rajtad kosztümmel. Viszont legyen rajta valami rafináltság! Játssz a színekkel és a fazonokkal. Egy nagy masni hihetetlenül fel tudja dobni a külcsínt.

EGYBERUHA

Itt is felejtsük el a mindenhez illő, szuperpraktikus fekete ruhát. Persze, szükséges darab, de most pörgessük fel egy kicsit! Rengeteg fajta minta és színpaletta van, ahol biztosan megtalálod a stílusodnak megfelelő darabot. Ha a túl szűk fazonban nem érzed jól magad, akkor válassz egy derékban karcsúsított, de csípőnél bővülő szoknyarészes darabot. Ha maradnál mégis az egyszínű ruha mellett, akkor még mindig feldobhatod egy kis csipkével, amiben remekül fogsz kinézni. Ha jól érzed magad a ruhában, akkor olyan magabiztosságot fogsz sugározni, amivel minden női vezetőnek rendelkeznie kell.

CERUZASZOKNYA

A ruhatár újabb alapdarabja. Hangsúlyozza a feneket és ezáltal ellenállhatatlannak fogsz tűnni. A fent felsoroltak közül a legvibrálóbb. Csodásan párosítható a többi ruhadarabbal. És kérlek használd a fantáziád! Ne feketét válassz! Én azt szoktam mondani, hogy ha kétséged van, viselj pirosat!

KÖRÖMCIPŐ és BALERINACIPŐ

Kopogjon az a magassarkú, hogy megmutasd, milyen fából faragtak. Persze, vannak olyan napok is, amikor nem lehet lealázni az üzleti világot egy 10 centis sarokkal. Na akkor vegyél fel egy kényelmes balerinacipőt az irodába.

És a ráadás…

EGYMÁSHOZ ILLŐ, ÍZLÉSES FEHÉRNEMŰ

Elsőre talán furcsán hangzik, de igenis magabiztossá tesz egy kifinomult, ízléses és egy kicsit vad fehérnemű. Persze ez nem a külvilágnak szól, hanem magadnak, de érezni fogod, hogy mennyire kontroll alatt tudsz tartani mindent. A többiek meg csak találgathatnak, hogy honnan ez a sexy kisugárzás.

Nos, ezek egy női vezető ruhatárának alapdarabjai. Fontos, hogy ezek a darabok tükrözzék az egyéniséged és természetesen a céget, de érezd is jól magad a viselésük alatt. Ne egy 24/7-ben viselt nadrágkosztüm képviselje a betöltött pozíciód!

Még nincs hozzászólás

Írj hozzászólást

Az email címed nem jelenik meg.