6 pár a csillagjegyek közt, akik mágnesként vonzódnak egymáshoz

Készen állsz beleszeretni valakibe úgy, mint még soha? Íme néhány pár a csillagjegyek között, amelyek mágnesként vonzzák egymást, akik szexuálisan legjobban kiegészítik egymást, s akik kapcsolata tele lehet szenvedéllyel és felejthetetlen érzelmekkel.

Nyilas és Ikrek

Ez a pár valóban vonzza egymást, mint a mágnes. A szexuális vonzódás szempontjából szó szerint egymásnak születtek. Mindketten szeretik a hosszú beszélgetéseket, az őszinte, nyitott párbeszédet. Az Ikrek mindig készen áll a cselekvésre, a Nyilas pedig egy ilyen partner mellett még nagyobb kalandorrá válik.

Bika és Skorpió

Az asztrológusok szerint a szexualitás terén a Bika a Skorpióval alkothatja a legtüzesebb párt. Ha ezeknek a jeleknek a képviselői párt alkotnak, akkor az egész napot az ágyban töltik. A szenvedély elmúltával azonban kiderül, mennyire különböznek egymástól. Skorpió túl gyors a Bikának, és Skorpió úgy véli, hogy a Bika túlságosan vonakodik a változástól. De ha úgy alakul, a szerelem kedvéért mindkét jegy szülöttje készen áll a változásra. Ebben az esetben az unió sikeres lesz.

Bak és Rák

A Bak és a Rák kiegészítik egymást. A nyugodt Bak nem tud ellenállni a Rák érzelmességének. Egy intim kapcsolatban egy ilyen szövetség egyszerűen tökéletes. Ha azonban a Rák túl gyakran nyafog és panaszkodik arról, hogy a Bak nem figyel rá eleget, akkor a kapcsolat véget érhet. Ha a Bak és a Rák megtalálják a módját, hogy megértsék egymást, akkor szerelmük örökké tarthat.

Mérleg és Kos

A vad és energikus Kos könnyen kezeli a Mérleg komplex személyiségét, s bár ezeknek a csillagjegyeknek a képviselői nagyon különbözőek, kezdetben mindig jól kijönnek egymással. Később azonban a Mérleg folytonos locsogása kicsit sok lesz a Kosnak. Ha azonban a Mérleg kicsit visszavesz csacsogásából és megnyugszik, élvezheti életének legcsodálatosabb kapcsolatát.

Halak és Szűz

A Halak születésüktől fogva optimisták, jó hangulatukat nagyon nehéz elrontani. A Szűznek pedig tetszik a rend, a munkabírás és a fegyelem. Ha a Halak és a Szűz útjai keresztezi egymást abból nagyon jó kapcsolat születhet, amennyiben a jegyek képviselőinek sikerül kompromisszumot kötni egymással. Ha igen, a kapcsolatuk ideális lesz.

Oroszlán és Vízöntő

A Vízöntőnek nincs főnöke, nem bírja azt, ha valaki utasítja. Az Oroszlán viszont a saját szabályai szerint él és szeret parancsolni. Ha az Oroszlán engedi, hogy a művészi hajlamú Vízöntő élete részévé váljon, akkor az állatok királyának szabályai véget érnek. Hangos morgása csendes suttogássá válik, de a Vízöntőtől megtanulja a szabadság minden varázsát. Erre a párra együtt tökéletes élet vár.