Szívtörő csillagjegyek, akikkel nem árt vigyázni

A szívünket mindig azok törik össze, akikben a legjobban megbízunk. Sokat adunk nekik magunkból, így amikor becsapnak minket, az pokolian fáj.

Vajon ennek van köze az asztrológiához? Még azok is, akik nem hisznek ebben, észrevehetnek olyan mintákat, amik nem lehetnek véletlenek. Vannak csillagjegyek, akik sokkal többször törik porrá a szíveket, mint mások..

De vajon melyik csillagjegyek a szívtörők?

Ikrek

Az Ikrek – nevéhez méltón – a szerelemben is kettős szerepet játszik. Egyik pillanatban szeret, imád, és az az érzésed, hogy meghalna érted, a másik pillanatban olyan szívtelen lesz, hogy azon is el kell gondolkodnod, ugyanazzal az emberrel van-e dolgod. Ez után a kettősség után aztán már azon sem lepődsz meg, mikor végül darabokra töri a szíved, és új áldozatot keres.

Vízöntő

A Vízöntő köztudottan ismert arról, hogy nagyon nehezen köteleződik el. Ha valaha egy Vízöntő összetörte már a szívedet, pontosan tudod, hogy már azelőtt szorítani kezdett, mielőtt még szakított volna veled. Például azzal, hogy közvetlenül előtted flörtölt másokkal. Nem állt melléd, amikor a legnagyobb szükséged volt a támogatására.

Egy Vízöntő elhiteti veled, hogy soha nem szeretett téged. Érzelmei egyik pillanatról a másikra tudnak megszűnni, s ezzel a lendülettel roppannak össze utána a szerelmek. Ő pedig ezt észre sem veszi.

Oroszlán

Az Oroszlánnak rendkívül magas elvárásai vannak, és ha nem felelsz meg ezeknek, hidd el, ezt azonnal az orrod alá is dörgöli. Könyörtelen lesz, amikor drámai hatással elmondja az összes okot, amiért szakít veled.

Egy Oroszlán egyáltalán nem olyan nyugodt, mint egy Vízöntő. Nem csendesen, hanem igazi nagyjelenet közepén töri össze a szíved. Mivel mindennek körülötte kell forognia, ügyelni fog arra is, hogy a szakításról minden ismerős azonnal tudjon.

Igen, az Oroszlán tud szeretni, de azt is tudja, hogyan tapossa porba az önbecsülésedet.

Nyilas

Ha nem állsz készen arra, hogy egy Nyilas minden igényét kielégítsd, akkor nyugodtan készülj fel arra, hogy nem marad sokáig veled. Elmegy, jegyet vesz egy idegen országba, és soha többé nem látod.

A Nyilas annyira önközpontú, hogy a szeme sem rebben, mikor bánt. Sőt! Úgy választ szavakat, hogy azoknak éle legyen, és nagyon fájjon. Emlékezni fog minden egyes bizonytalanságodra, és ki is használja ezeket, amikor összetöri a szívedet.

A Nyilasnak saját maga a legnagyobb prioritása. És ezt nem is titkolja.

nyitókép: Image By freepik

Még nincs hozzászólás

Írj hozzászólást

Az email címed nem jelenik meg.