Szuper évindítás: 2022 január 1-én itt a Harry Potter-reunion

A Harry Potter rajongók – van, aki nem az? – biztosan örömmel veszik tudomásul, hogy 2022 remekül indul, hiszen január 1-én kerül adásba az HBO Max műsorán a Jóbarátok-reunionhoz hasonló Harry Potter különkiadás.

A Roxfort varázslótriója újra összejön, hogy elmesélje két évtizeddel ezelőtti kalandjait.

Daniel Radcliffe, Rupert Grint és Emma Watson csatlakozik Chris Columbus filmrendezőhöz és a többi szereplőhöz, hogy megünnepeljék a franchise első filmjét, a „Harry Potter és A bölcsek kövét”, aminek premierje épp 20 éve volt.

A „ Harry Potter 20. évfordulója: Visszatérés a Roxfortba ” premierje az HBO Max-on, újév napján, 2022. január 1-jén lesz.

A történet többi szereplője sem hiányozhat. Csatlakoznak a tiszteletadáshoz: Helena Bonham Carter, Robbie Coltrane, Ralph Fiennes, Jason Isaacs, Gary Oldman, Imelda Staunton, Tom Felton, James Phelps, Oliver Phelps, Mark Williams, Bonnie Wright, Alfred Enoch, Matthew Lewis, Evanna Lynch és Ian Hart. 

Meglepetés, de a Harry Potter írója, JK Rowling, akit sokan kritizálnak transz-ellenes megjegyzései miatt, a tervek szerint nem fog megjelenni a különfilmben.

És hogy mi mikortól láthatjuk? Nos, az HBO Max szolgáltatása evalószínűleg 2022-ben már Magyarországon is elérhető lesz, de hogy pontosan mikortól, azt egyelőre nem tudni.

(via)

Még nincs hozzászólás

Írj hozzászólást

Az email címed nem jelenik meg.