Érkezik a Szex és New York 7. évad

1998. június 6-án mutatták be az Egyesült Államokban a Szex és New York első évadának legelső részét. Gondolnád, hogy már több mint 20 éve?
Sok ezren szerettük a sorozatot, a szereplőket, sok ezren nevettünk az ismeretlen környezetbe pakolt, mégis sok tekintetben ismerős jeleneteken.

Azonosultunk Carrie-vel, Samanthával, Charlotte-tal vagy Mirandával, pasik, gyerek vagy munkaügyben, vagy éppen azt ismertük fel, milyen jó is a barátság.

A sorozat után még két nagy film született több-kevesebb sikerrel, aztán a történetnek vége lett. Most újra érkezik a Szex és New York. Hamarosan itt a 7. évad, ami az 50-es nők mindennapjait fogja bemutatni.

A sajtóban már megjelentek a sztoriról az első képek, amikről egyértelműen kiderült, hogy a sorozat Samantha nélkül folytatódik. Az első vélemények változatosak. Vannak, akik hiányolják Samanthát, mások értékelik, hogy a színésznők közül ketten őszintén vállalták őszülő hajukat. (Cynthia Nixon hófehér haja kimondottan látványos – szerk.)
Az azonban egyértelmű, hogy izgatott várakozás övezi a sorozatot.

A megjelenés dátuma még nem ismert, az azonban biztos, hogy az HBO Max-on lehet majd figyelemmel kísérni.

A csatorna nem „próbálja meg újra forgatni” az eredeti Szex és New York-ot. Nem azt akarjuk, hogy ezek a szereplők a 30-as éveiket éljék újra. Ez egy 50-es nőkről szóló történet lesz, és olyan dolgokkal foglalkozik majd, amikkel az emberek 50-es éveikben foglalkoznak

– mondta az HBO programigazgatója, Casey Bloys.

Samantha távollétére utalva hozzátette:

Az emberek belépnek az életünkbe, majd távoznak. A barátságok elhalványulnak, és új barátságok kezdődnek. Akárcsak a való életben.

A régi szereplők többsége visszatér a sorozatba, így természetesen láthatjuk Big-et, Steve-et, Aiden-t, valamint Anthony, Standford és Harry is visszatér. Samantha régi barátja, Smith Jerrod azonban nem lesz része az új sorozatnak.

Addig is, míg megérkezik a 7. évad, idézzük fel az első 6 évadot néhány idézettel:

,,Ha az ember lánya tíz év után újra vakrandizni készül, a megfelelő attitűd mindennél fontosabb. Reméld a legjobbakat, és készülj fel a legrosszabbra! Ki tudja, az is lehet, hogy kellemes meglepetésbe lesz részed… Vagy mégsem.”

,,Lehet, hogy minden férfi drog. Kortól függetlenül. Néha mélyre süllyedsz miattuk. Néha, mint most is, a felhők fölé emelnek…”

,,Az életben tényleg a család a legfontosabb. Vannak napok, amikor imádjuk őket, máskor szeretnénk titkos árvák lenni, de végül is, ők azok az emberek, akikhez mindig hazatalálhatsz. Ez a család néha az, amelyikbe beleszületsz, de van úgy, hogy az, amelyiket magadnak teremtetted.”

,,Szerettem én valaha őt? Vagy csak imádom a fájdalmat, a rendkívüli fájdalmat, és azt, hogy olyasvalakire vágyom, aki elérhetetlen?”

,,Miután elment, egy héten át sírtam. Aztán mégis rátaláltam a hitre, a saját magamba vetett hitemre. Hittem, hogy egy nap találkozom valakivel, aki biztos lesz benne, hogy én vagyok számára az igazi.”

,,Fiatalon az embert nem érdekli más, csak a buli, aztán felnövünk és óvatosak leszünk, nehogy megszakadjon egy ív vagy a szívünk. Ugrás előtt körülnézünk, és előfordul, hogy nem ugrunk el, mert nincs, aki elkapjon minket.”

,,Nem minden szerelmi történetből lesz nagyregény, de egy novella is lehet éppoly izgalmas.”

,,Lehet, hogy a tévedéseink határozzák meg a sorsunkat. Ha nem hibáznánk, mi alakítaná az életünket? Ha sose térnénk le az útról, talán sosem lennék szerelmesek, nem lennének gyerekeink és nem lennénk azok, akik vagyunk.”

,,Van egy csodás férjed, aki szeret téged, aki mindig ott lesz, hogy elkapjon, ha leesnél. Tudod, hogy ez milyen ritka? Mit nem adnék egy ilyen pasiért, aki ott van, hogy elkapjon… Tehát irány vissza a vacsorára, hogy beleeshess a tortába!”

,,Azt mondják, semmi sem tart örökké, az álmok megváltoznak, a trendek jönnek és mennek, de a barátság soha nem megy ki a divatból.”

,,Piszok egy helyzet volt. Feltártam az érzéseimet, és nem vettem észre, hogy teljesen magamra maradtam velük.”

,,Egy pasi olyan, mint egy ruha. Attól, hogy felpróbálod, még nem muszáj megvenned.”

,,Tény, hogy néha nehéz egy szingli nő cipőjében járni. Ezért is van néha szükségünk különleges cipőkre, hogy egy kicsit megkönnyítsük a lépteinket.”

,,Az emberek ugyanazért járnak kaszinókba, mint vakrandikra: azt remélik, hogy övék lesz a Jackpot. De általában minden pénzüket elvesztik, vagy egyedül végzik a bárban. Ha tudjuk, hogy végül mindig a bank a nyer, miért játszunk?!”

,,Lelki társ. Két kis szavacska, és egy nagy gondolat. Azt jelenti, hinni abban, hogy van valahol valaki, aki őrzi a kulcsot a szívünkhöz és álmaink házához. Csak az a dolgunk, hogy megtaláljuk. Hol van hát ez az ember?”

,,Talán nincsenek megfelelő pillanatok, megfelelő pasik, megfelelő válaszok. Talán csak el kell mondanod, ami a szívedet nyomja.”