Európai gasztrotúra 24 óra alatt, Veled! Csináljuk meg!

Hangoztatjuk, hogy egy párkapcsolatban nem szabad beleveszni a hétköznapok szürkeségébe, helyette igenis fent kell tartani az érdeklődést. Új dolgokat és élményeket kell egymásnak szereznünk, szóval mindig el kell hintenünk azt a kis csillámport. Ez a kulcs a hosszú távú és boldog együttléthez.

Még ha a körülmények korlátozottak is, elő lehet rukkolni valami igencsak kreatívval.

Lássuk, hogyan lehet körbeutazni Európát egyetlen nap alatt, romantikus édeskettesben, bőrönd nélkül, alacsony költségvetésből.

Nem titok, a férfiak szívéhez a hasukon keresztül vezet az út. Rászánhatunk egy napot, és meghívhatjuk egy gasztrotúrára a párunkat. Egy képzeletbeli európai körutazásra, ami csak néhány kelléket igényel:

  • Kinyomtatott repülőjegyek tetszés szerint
  • Fotóalbumok
  • Nosztalgikus élmények
  • Némi fantázia
  • Egy bevásárlólista az ételekhez és italokhoz

Ezután nincs más hátra, mint élvezni az utazást a párunkkal. Lássuk is, hogy pontosan mire gondoltam!

Egy napindító olasz kávé

Az olaszok a temperamentumuk és életszeretetük mellett a jó eszpresszójukról is híresek. Nincs más dolgunk, mint a kedvesünk mellé helyezni az első repülőjegyet, az ágyból kikelve beindítani a kávégépet és egy olasz márkájú kávét lefőzni 2 személyre. Ha szerencsénk van, akkor a konyhaszekrényben lapul a helyzethez illő csésze. Élvezzük a kávé illatát és ízét, éljük meg a reggel lomhaságát, szenteljünk időt egymásra és néhány nosztalgikus emlékre. Biztosan van olyan kávéköntösbe bújtatott közös emlék, amit szívmelengető lesz felidézni.

Reggeli Londonban

Amint a kávéscsészék üresek, elővehetjük a következő repülőjegyet és már fel is pattanhatunk a virtuális repülőgépre, és repülhetünk Londonba. Egy bőséges angol reggeli szuper alkalom a beszélgetésre. Sok előkészületet sem igényel. A boltból mindössze kolbászt, szalonnát, tojást, babot és kenyeret kell beszerezni. Egy serpenyő elbírja az összes finomságot és tádááám, kész is a villásreggeli. Szintén lehet nosztalgiázni, ha jártunk már angol nyelvterületen.

Édes pillanatok Amszterdamban

A következő virtuális repülőjegy a tulipánok és fapapucsok hazájába repít minket, a fantáziasétánk Amszterdam utcáira kalauzol. A bőséges reggeli után talán az ebéd ki is maradhat, azonban egy kis édesség mindenképpen belefér. A holland karamellás ostya készen kapható a boltokban, így nincs más dolgunk, mint magunkat kényelembe helyezve élvezni az édes pillanatokat. Jó idő esetén sétához vagy piknikezéshez is tökéletes társ.

Malacságok Prágában

No, nem kell semmi polgár pukkasztóra gondolni. Folytassuk az utazásunkat a cseh fővárosba. A malacos batyu egy korsó sör társaságában valódi prágai gasztroélményt ad. Az elkészítése pedig annyi, hogy a sült malachúst felszeleteljük, zsemlébe adagoljuk és kedvünk szerint ízesítjük zöldségekkel, savanyúsággal, vagy éppen mustárral, majonézzel és ketchuppel.

Borozás Párizsban

Jöhet az utolsó repülőjegy egyenesen a szerelmesek fővárosába. A nap levezetéseként egy jó bor társaságában tölthetjük az estét. A romantika jegyében válasszunk egy francia filmet, és az Eiffel torony árnyékában ér minket az éj – a saját ágyunkban.

Ugye mennyi élmény és kaland egy nap leforgása alatt?

És mindehhez még az otthonunkat sem kellett elhagyni, mégis tartalmas és minőségi időt tudtunk eltölteni a párunkkal.

EZ IS ÉRDEKELHET:

1 Hozzászólás
  1. De jó! Ha rátudom venni a párom, hogy megcsinálja, tuti, hogy kipróbáljuk!
    Csak tudjam rávenni…….:)

Írj hozzászólást

Az email címed nem jelenik meg.