Csillagjegyek, akik ki nem állhatják egymást

Vannak emberek, akik, még ha igyekeznek is, semmiféleképpen nem tudnak hosszú távon létezni egymás társaságában. Ennek oka lehet az, hogy a különbségek köztük és a másik ember között túl sarkosak ahhoz, hogy kezelni tudják őket.

Az egyik mindent imád, amit a másik utál és megvet, és ami a másikat érdekli az meg őt irritálja.

Ők azok, akik még a levegőt sem bírnak egy légtérben venni, és bár lehet, hogy nem kezdenek bele fizikai harcba – hacsak nem Kos vagy Skorpió az egyik fél -, de mindig úgy érzik, hogy valamit nagyon össze kéne törni, mikor találkoznak.

Vajon melyik az a csillagjegy, aki téged legjobban irritál? Melyik jegyek utálják egymást? Derítsük ki!

Kos és Bika
A Kos a „kelj fel és csináld” típusú ember, aki mindig pezseg, mindig elfoglalt, és mindig valami újat akar. Amikor nem csinál semmit, csak elnyúlik a kanapén, úgy érzi, haszontalan és semmi. Nem is annyira a lusta embereket gyűlöli, hanem az unalmas, passzív életet, amelyet azok élnek. És szerinte a Bika pont ilyen. Szerencsére a Bika bízik magában annyira, hogy a Kos vagy mások vádjai, miszerint ő lusta, nem fognak benne mélyebb nyomokat hagyni. Amikor azonban valaki aktívan piszkálni próbálja a Bikát, akkor azt ő sem tűri. A Bika nem érti miért kell a Kosnak mindig mozgásban lenni; a Kos számára érthetetlen, hogy tud a Bika ennyire lelassítani, és egyedül tölteni az időt, amikor valahol valami éppen történik. Így ők biztosan nem jönnek ki jól egymással, sőt!

Bak és Halak
Konzervatívként a Bak mindent megkérdőjelez, ami nem logikus és ésszerű, ezért amikor olyan emberekkel találkozik, akiknek a feje mindig a felhőkben van, nem hajlandó velük foglalkozni. A Bak úgy véli, nincs ok arra, hogy olyanokra pazarolja az idejét, akik nem látják reálisan a dolgokat. Ezért idegesítik a Halak jegyű emberek, mert álmodozónak tartja őket, akik nem törődnek azzal, hogy a dolgokat helyesen, vagyis Bak módon csinálják. Pedig az, hogy a Halak egy álmodozó, kedves ember – akinek néha a feje a fellegekben van – nem jelenti azt, hogy ő nem intelligens. Szerencsésnek tartja magát, mert képes nyíltan látni a világot ahelyett, hogy behatárolt gondolkodású lenne, mint a Bak. Az egymás iránti erős ellenérzésük abból fakad, hogy két teljesen különböző jellemről van szó, akik teljesen különböző síkokban rezegnek.

Vízöntő és Ikrek
Az Ikrek akkor a legboldogabb, ha barátok veszik körül, akikkel jól érzi magát. A Vízöntővel ellentétben sokkal szívesebben maradna egész éjjel és másnap is haverokkal, ahelyett, hogy hazamenne feltölteni az akkumulátorokat. Ő nem lát semmi rosszat ebben, ellenben a Vízöntő utálja, hogy nem tudja egyedül tölteni az idejét. A Vízöntő büszke arra, hogy ő olyan ember, aki mindig képes az ígéreteit teljesíteni, bármi legyen is az. Az Ikreknek azonban határozottan problémái vannak éppen ezzel. Mindkettőjüket idegesíti a másik, nem is keresik egymás társaságát soha.

EZ IS ÉRDEKELHET: KI LEHET NEKED AZ IGAZI? – CSILLAGJEGYED ELÁRULJA

Oroszlán és Szűz
Az Oroszlán igazi drámakirálynő, aki azt szereti, ha minden róla szól. Minden, nem csak sok dolog. Nemcsak mindenki figyelmét irányíthatja saját magára és a problémáira, hanem ezt olyan módon teszi, hogy azzal a legtöbb embert megszégyenítse. A Szűz viszont egyáltalán nem bírja ezt az állandó szerepelni vágyást, ezért erősen igyekszik, hogy távol tartsa magát az Oroszlántól. A Szűz azon képessége, hogy távol marad a rivaldafénytől, néha magányosnak tűnteti fel, de ez nem igaz. nem magányos, csak nem bír a középpontban lenni, számára az ugyanis roppant kényelmetlen, ellentétben az Oroszlánnal, akinek lételem. Mivel az Oroszlán kedvenc helye a rivaldafényben van, soha nem szán időt a Szűzre. Nem gyűlöli, de tudtára adja, hogy nincs bennük semmi közös.

Rák és Nyilas
A Rák olyan ember, aki szereti a megszokott dolgokat, és nem próbál ki semmi ujjat, csak, ha nagyon muszáj. Néha kimondottan bizonytalannak tűnik, de ez többnyire azért van, mert így kényelmesebb neki. A Nyilas nem tudja elviselni a Ráknak ezt a tulajdonságát. Ehelyett a Nyilas sokat szórakozik, mindent kipróbál és soha nem kötődik senkihez igazán. A Rák megbecsüli a családot, a kötődést, az emberi kapcsolatokat, a Nyilas ennek pont ellentéte.

Mérleg és Skorpió
A Mérleg nagy erőfeszítéseket tesz annak érdekében, hogy kiegyensúlyozott életet teremtsen magának, ami azt jelenti, hogy elkerül mindent, ami számára kényelmetlen. Igazi konfliktuskerülő, megalkuvó, és szereti elkerülni a Skorpiót is, aki harcosként épp, hogy beleáll minden vitába. A Skorpió azt vallja, szemet szemért, és legkevésbé érdekli a béke, ez pedig idegesíti és kicsit megrémíti a Mérleget. Ő inkább passzív ember, nem vitázik, hanem kihátrál. Az ellentét a két jegy között vitathatatlan, nem is jönnek ki jól egymással, mert idegesítik egymást.

EZ IS ÉRDEKELHET: ÍGY FLÖRTÖLÜNK MI – A BIKA SIMOGAT, A HALAK SZEMEZ, A RÁK HAGYJA MAGÁT ELCSÁBÍTANI