A szerelem győz: híres nők, akik sokkal fiatalabb férfiakkal találták meg a szerelmet

A szerelem nem ismer kort, és ez így van a gazdagok és híresek világában is. Sőt, talán gyakrabban is, mint nálunk, egyszerű népeknél. Hiszen a hírességek számára nem idegenek a nem szokványos kapcsolatok, és a hollywoodi románcok egyik legérdekesebb aspektusa a néha felbukkanó meglepő korkülönbség. 

Íme néhány híres nő, akik sokkal fiatalabb férfiakkal találták meg a szerelmet Ők a bizonyítékai, hogy az életkor csak egy szám, amikor a szívügyekről van szó.

Sam és Aaron Taylor-Johnson – 24 év különbség

Sam Taylor-Johnson, a „Szürke ötven árnyalata” tehetséges rendezője Aaron Taylor-Johnson színészbe szeretett bele, aki 24 évvel fiatalabb nála. 2012 óta házasok, két gyermekük van. Szerintük a korkülönbség nem számít, mert Aaron öreg lélek, és egymásnak lelki társai. A korkülönbség ellenére kapcsolatuk erős. Kölcsönös tiszteletre és közös érdekekre épül és virágzik.

Courteney Cox és Johnny McDaid – 12 év különbség

A Jóbarátok egykori sztárja, Courteney Cox és a zenész Johnny McDaid között 12 év a korkülönbség. A pár zene iránti közös szeretete kötelező erejű volt kapcsolatukban, bizonyítva, hogy az életkor nem határozza meg a kompatibilitást, ha erős a kapcsolat.

 Kim Cattrall és Russell Thomas – 14 év különbség

A „Szex és New York” ikonja, Kim Cattrall párja és szerelme a 14 évvel fiatalabb Russell Thomas. 2016 óta alkotnak egy párt. Amikor Cattrall és Thomas útjai 2016-ban keresztezték egymást, Thomas hangmérnökként dolgozott a BBC-nél. Cattrall és Thomas egyik kapcsolódási pontja közös angol hátterük volt. Cattrall az angliai Liverpoolban született és Kanadában nőtt fel, Thomas pedig az angliai Kentben született. Kettejüknek még egy édes brit ihletésű reggeli rituáléjuk is van: minden napot egy csésze teával kezdenek. 

Mira Sorvino és Christopher Backus – 14 év különbség

Az Oscar-díjas színésznő, Mira Sorvino és férje, Christopher Backus között 14 év korkülönbség van. Közel két évtizede házasok, és négy közös gyermekük van. Egy év együttjárás után a két színész csendesen házasodott össze. Mind Sorvino, mind Backus elkötelezett amellett, hogy életben tartsák kapcsolatukban a szikrát, így még 20 év után is gyakran randevúznak.

Kris Jenner és Corey Gamble – 25 év különbség

A Kardashians matriarcha, Kris Jenner kapcsolata a nála 25 évvel fiatalabb Corey Gamble-lel lenyűgöző téma. A 67 éves Jenner és a 42 éves Gamble először 2014-ben találkoztak egy partin, amikor a Kardashian család matriarchája éppen a szakítás közepén volt Caitlyn Jennerrel. Nem kellett sok idő ahhoz, hogy a pár elválaszthatatlanná váljon.

Priyanka Chopra és Nick Jonas – 10 év korkülönbség

Az utóbbi évek vitathatatlanul egyik leghíresebb hollywoodi idősebb-nő-fiatalabb férfi kapcsolata Priyanka Chopra-é és Nick Jonas-é. Nagy feltűnést keltett, amikor együtt léptek ki a 2017-es Met-gálán, bár kapcsolatukat csak 2018 közepén tették hivatalossá. Azóta közös gyermekük is született.

Holland Taylor és Sarah Paulson  – 32 év korkülönbség

Holland Taylor és Sarah Paulson színészek között van a legnagyobb korkülönbség a listánkon, 32 év van köztük. 2015-ben kezdtek randevúzni, miután Taylor üzent Paulsonnak a Twitteren. A korkülönbséggel kapcsolatban Paulson azt mondta: „Ha valaki bármilyen időt el akar tölteni azzal, hogy furcsállja, hogy a bolygó legszebb emberét szeretem, akkor ez az ő problémája.”

Még nincs hozzászólás

Írj hozzászólást

Az email címed nem jelenik meg.