Formabontó műalkotások a divatvilágban

Könnyedség és lehengerlő formavilág – A tulajdonságok, melyek alapján a CCC megalkotta az új Gino Rossi Soft Space kapszulakollekcióját. A minimalizmus új arcát mutatja be a divat és a stílusos megjelenés kedvelőinek egy új, rendhagyó módon.

A pasztellszínek és a méretarányos formák találkozása egyértelműen az idei szezon legnagyobb dobása.

A Soft Space kapszulát olyan cipő- és táskamodellek alkotják, amelyek összhangban vannak az aktuális trendekkel. A magassarkú papucsok és szandálok további, rendkívül izgalmas volument kaptak ebben a szezonban. Ugyanez vonatkozik a lapos talppal rendelkező darabokra is, melyek a nyári minimalista stílusú ruhákat viselve kerülnek a figyelem központjába.

Nem lehet elmenni szó nélkül a kiváló minőségű kiegészítők mellett sem, ugyanis egy nő ruhatárának nagyon fontos elemei a táskák is. A kuplungtáskák kétségtelenül a szezon nagy slágerei, mivel a formai tervezésnek köszönhetően még könnyebbek, a megjelenésük pedig maga a stílus megtestesülése. A kollekció további figyelemre méltó elemei az XXL méretű táskák, melyek mellett garantáltan senki sem fog közömbösen elhaladni, hiszen azonnal megdobogtatja a divatimádók szívét.

A Gino Rossi Soft Space kapszulakollekció már elérhető a CCC egyes üzleteiben, az applikációban és a CCC.EU/HU oldalon.

Még nincs hozzászólás

Írj hozzászólást

Az email címed nem jelenik meg.