Tanácsok ismert férfiaktól, amiket érdemes megfogadni

Vannak pasik, akik nem csak jól néznek ki, de még jó tanácsokat is adnak. Persze a legtöbbjüknek be kellett nőnie a feje lágyának is ahhoz, hogy kicsit bölcsebben szóljanak. Ettől függetlenül érdemes megfontolni a mondanivalójuk.

Elvégre a külső csak megfog, de a belső az, ami megtart.

Hugh Jackman : Eljön az a pont, amikor abbahagyod mások hibáztatását, azért ahogyan érzed magad. Nem lehet egy életen át megszállottja lenni, a „mi lett volna, ha” kérdéseknek.

Sylvester Stallone: Hiszem, hogy a belső erő tesz minket győztessé vagy vesztessé. És csak a győztesek azok, akik meghallják, szívük valódi igazságát.

Ha valaki nem bánik veled jól, teljesen mindegy mennyire szereted őt, szeresd magad jobban és sétálj el.

Bob Marley: Mindaddig nem tudod milyen erős is vagy igazán, mígnem erősnek lenni az egyetlen választásod nem marad.

Robert Downey Jr. : Hallgass, mosolyogj, érts egyet. Majd csináld azt, amit kib@aszottul szeretnél egyébként csinálni.

Bruce Willis: Tudod ki a vesztes? Az igazi vesztes az, aki fél elveszíteni azt, amit, sohasem mert megpróbálni.

Ha megtetté minden tőled telhetőt, az aggódás már semmin nem fog javítani. Ha sikeres akarsz lenni egy szabályt kell betartani: sosem engedheted meg, hogy egy kudarc átvegye az irányítást életed felett.

Will Smith: Ne üldözz senkit. Légy önmagad, tedd a dolgod, dogozz keményen. A megfelelő emberek – azok, akik maradnak az életedben – eljönnek hozzád. És maradnak.

Jared Leto: Soha ne gondolj rosszként egy múltbéli cselekedetedre. Csak mindig nézz előre emelt fejjel, megbánás nélkül.

Nicholas Cage: Ha egy pasi a melledet, a combodat és lábadat akarja, küld a KFC-be. Te egy hölgy vagy nem pedig olcsó hús.

EZ IS ÉRDEKELHET: