Párkapcsolati hibák, amiket a férfiak követnek el

Vannak olyan hibák egy párkapcsolatban, amiket tipikusan a nők, és vannak, amiket tipikusan a férfiak követnek el. Azután pedig azon tűnődnek, hogy a nő mellettük miért aggódik, mérges vagy miért csomagol össze.

Pedig a válasz kézenfekvő. A legtöbb esetben egy nő egyszerűen akkor áll tovább, ha nem érzi magát biztonságban.

De vajon mik a tipikus pasi hibák?

Megszegik az ígéreteket

Megígérik. Nem tesszik meg. Ilyenkor egy nő úgy érezheti, nem támaszkodhat a férfira, mert az bármelyik pillanatban cserbenhagyhatja. Szorong. A szorongása felhalmozódik, követeléseket, botrányokat, dührohamokat eredményez. 
Pedig sok esetben tényleg csak be kéne tartani az ígéretet. Vagy legalább megmagyarázni, miért nem sikerült betartani.

Nem tisztelik a nőt

Figyelmen kívül hagyni egy nő véleményét, mindent úgy csinálni, ahogy a férfi akarja, kigúnyolni, lebecsülni a másikat – elég egyértelmű reakciót vált ki a nőből. 
A sorba beletartozik a szexuális élet is. Ha a férfi csak a saját vágyaira figyel, a nő élvezetére nem, az is tiszteletlenség.

Nem vállalnak felelősséget

Hibát követ el a kapcsolatában az a férfi, aki nem vállalja a felelősséget. Aki ahelyett, hogy megoldaná a problémát, hátat fordít vagy másra hárít. Az ilyen férfiak szintén nem támaszai a nőknek.

Figyelmen kívül hagyják a nők gondjait

Tipikus férfi hiba, hogy amikor látják, hogy valami bántja a kedvesüket (sértődött, dühös vagy tompa), inkább elmenekülnek, homokba dugják a fejüket, és úgy tesznek, mintha minden rendben lenne. Igaz, a legtöbb férfi egyszerűen nem tud mit kezdeni egy síró vagy duzzogó nővel, így sok esetben figyelmen kívül hagyják, vagy támadnak. De ezek egyike sem vezet a probléma megoldásához, csak súlyosbítja azt.

Egy kapcsolathoz két ember kell. Ezek a férfiak hibái. De vajon mit rontanak el a nők?

Image by drobotdean on Freepik

EZ IS ÉRDEKELHET:

1 Hozzászólás

Írj hozzászólást

Az email címed nem jelenik meg.